Yhteenveto
n. 4 - 6 kuukautta
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Lähiopetus
Nokia
Työvoimakoulutus
Osaajaksi infra-alalle | Tredu

Osaajaksi infra-alalle

Maarakennusalan ammattilaisista, infrarakentajista on pulaa Pirkanmaalla. Tredu kouluttaa yhteistyössä alan toimijoiden sekä TE-palvelujen kanssa infrarakentajia, joiden mahdollisuudet työllistyä mukana oleviin yrityksiin/liikelaitoksiin ovat hyvät. Koulutuksessa opiskellaan rakennusalan perustutkinnosta tutkinnon osat maarakennustyöt ja mittaus sekä suuntautumiseen liittyvä osa alla mainituista mahdollisista valinnaisista sisällöistä tai tarvittaessa jokin muu sisältö henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Koulutuksen sisältö

  • Maarakennustyöt, 30 osp
  • Mittaus15 osp

Mahdolliset valinnaiset sisällöt (valitaan yksi):

  • Maarakennuskoneen käyttö 15 osp
  • Piharakentaminen 15 osp
  • Ilmastovastuullinen toiminta 15 osp
  • Piha- ja ulkoalueiden hoitaminen 20 osp
  • Liikennealueiden hoitokoneiden käyttö kesällä 15 osp

Osana koulutuksen sisältöä suoritetaan alalla vaadittavat korttikoulutukset: työturvallisuuskortti, tulityökortti, tieturva 1 ja vesityökortti sekä opiskellaan hätäensiaputaidot. Koulutuksessa vahvistetaan myös digiosaamista ja tarvittavia matematiikkataitoja. Koulutus soveltuu myös päivitys- tai lisäkoulutuksena maarakennuskoneenkuljettajille sekä talonrakennusalan ja puutarha-alan osaajille. Tärkeitä asioita alalla toimiessa asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidot hyvä fyysinen kunto kädentaidot ongelmanratkaisukyky vastuullisuus yrittäjämäinen työote

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Osaajaksi infra-alalle, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Olet työtön työnhakija ja viihdyt kädentaitoja vaativassa työssä. Olet yhteistyökykyinen ja sinua kiinnostaa työ rakennustyömailla. Tekniset taidot ovat eduksi. Lisäksi alalle soveltuva terveys ja riittävä suomen kielen taito. Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhanalaisille henkilöille.

Aikataulu

Koulutuksen kesto on 4-6 kuukautta riippuen opiskelijan aikaisempien opintojen, työn tai muun soveltuvan kokemuksen kautta hankitun osaamisen perusteella. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS).

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Opiskelijalta peritään viranomaismaksut (korttimaksut).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Osaajaksi infra-alalle? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka palvelee myös monipuolisesti yrityksiä ja työnantajia. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 14:ssä toimipisteessä Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Virroilla ja Ylöjärvellä. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Hepolamminkatu 10
33720 Tampere

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Osaajaksi infra-alalle täytä seuraavat tiedot: