Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Palkanlaskennan ammattilaiseksi

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Lähiopetus
Tampere
Työvoimakoulutus
Palkanlaskennan ammattilaiseksi

Palkanlaskennan ammattilaiseksi

Koulutuksen tavoitteena on kehittää palkkahallinnon ja henkilöstöhallinnon tehtävissä tarvittavaa osaamista ja saada valmiuksia työllistyä alan työtehtäviin. Koulutus soveltuu työnhakijoille, joilla on alan työkokemusta ja halua ja valmiuksia syventää ja laajentaa osaamistaan.

Koulutus on tarkoitettu työttömille ja/tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.

Tavoitteena on suorittaa koulutuksen aikana liiketoiminnan ammattitutkinto tai tutkinnon osa/osia, mikäli aikaisempi työkokemus on riittävä ja työssäoppimispaikan työtehtävät täyttävät vaadittavat tutkinnon ammattitaitovaatimusten kriteerit.

Palkanlaskija, liiketoiminnan ammattitutkinto tai osatutkinto

Palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon tehtävissä vaaditaan erityistä huolellisuutta ja tarkkuutta sekä asiakaspalvelutaitoja. Palkanlaskennan ammattilaiset työskentelevät erilaisissa organisaatioissa esim. niiden talousosastoilla ja tilitoimistoissa. Koulutus perustuu liiketoiminnan ammattitutkinnon vaatimuksiin. Koulutus on kokopäiväistä opiskelua sisältäen päiväopiskelua oppilaitoksessa, verkko-opintoja sekä viisi kuukautta työssäoppimista palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon tehtävissä työpaikalla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palkanlaskennan ammattilaiseksi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhanalaisille työnhakijoille.

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palkanlaskennan ammattilaiseksi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka palvelee myös monipuolisesti yrityksiä ja työnantajia. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Ajokinkuja 6
33800 Tampere

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Palkanlaskennan ammattilaiseksi täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kirjanpidon verkkokurssi 2020

Kurssilla selvitetään kirjanpidon ja tilinpäätöksen perusteet, lainsäädäntöä ja sovelletaan opittuja asioita käytännön kirjaustapahtumiin.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: