Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Palkanlaskennan perusteet verkossa

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
2 kuukautta
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Palkanlaskennan perusteet verkossa | Tredu

Palkanlaskennan perusteet verkossa

Opi palkanlaskennan perusteet verkossa ja hanki itsellesi valmiuksia toimia alan tehtävissä. Aloita tutustuminen palkanlaskentaan verkkokurssin avulla! Palkanlaskennan perusteet verkkokoulutuksen tavoitteena on antaa sinulle perustiedot ja taidot palkanlaskennasta sekä palkanlaskennan peruskäsitteistä ja valmiudet laskea tavanomaisia palkkoja.

Sisältö

Verkkokoulutuksen teemoja ovat mm. palkkahallinnon ja työsuhteen perusteet, tavanomaisten palkkojen laskenta verokortit ja ennakonpidätys palkasta tehtävät tavanomaiset vähennykset. Palkanlaskennan perusteet verkkokurssi soveltuu kaikille palkanlaskennasta kiinnostuneille. Koulutukseen osallistuminen edellyttää tietokoneen peruskäyttötaitoa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palkanlaskennan perusteet verkossa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Palkanlaskennan perusteet verkkokurssi soveltuu kaikille palkanlaskennasta kiinnostuneille. Koulutukseen osallistuminen edellyttää tietokoneen peruskäyttötaitoa.

Aikataulu

Koulutus toteutetaan verkkokurssina. Koulutuksessa on lähiopetusta 2 x 2 oppituntia, aloitus ja lopetus. Verkkokurssin voi muuten suorittaa omaan tahtiin kuukauden aikana.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palkanlaskennan perusteet verkossa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka palvelee myös monipuolisesti yrityksiä ja työnantajia. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 14:ssä toimipisteessä Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Virroilla ja Ylöjärvellä. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Hepolamminkatu 10
33720 Tampere

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Palkanlaskennan perusteet verkossa täytä seuraavat tiedot: