Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
noin 0.5 - 1.5 vuotta
Joustava aloitus
   
Lähiopetus
Tampere
Tutkinto
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto | Tredu

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon suoritettuasi sinulla on valmiudet toimia asiakaskohteessa kiinteistö-, kotityö- tai puhdistuspalvelualan työtehtävissä ja asiakaspalvelutilanteissa asiakaskohteen palvelusopimuksen mukaisesti.

Tutkinto

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnossa on kolme osaamisalaa ja viisi tutkintonimikettä. Tällä hetkellä Tredussa on mahdollisuus opiskella toimitilahuollon osaamisalalta laitoshuoltajaksi tai toimitilahuoltajaksi (Ylöjärven toimipiste) ja kiinteistönhoidon osaamisalalta kiinteistönhoitajaksi (Tampereen toimipiste).

Sisältö

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto 150 osaamispistettä (osp) muodostuu kaikille osaamisaloille yhteisestä asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen -pakollisesta tutkinnon osasta, yhdestä osaamisalan pakollisesta tutkinnon osasta sekä valinnaisista tutkinnon osista. Opinnot sisältävät teoriaopintoja oppilaitoksessa, työssäoppimista työpaikalla sekä opiskelua erilaisissa digitaalisissa ympäristöissä.

Rakenna tutkinnosta sinulle ja työhösi sopiva kokonaisuus ja perehdy niihin osa-alueisiin, jotka palvelevat ammatillista kehittymistäsi työtehtävissäsi parhaiten. Mikäli opiskelija hankkii osaamisen kokonaisuudessaan opiskelijan työpaikalla käytännön työtehtäviä tehden, voi valinnainen tutkinnon osa tai osat olla myös jostain toisesta ammatillisesta perustutkinnosta, ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta henkilökohtaisen suunnitelman mukaan erikseen sovittaessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualasta kiinnostuneet. Opiskelijaksi ottamisen edellytykset:

  • Alalle soveltuva terveys
  • Riittävä suomen kielen taito opiskeluun ja alalla työskentelyyn (hakijat, joilla äidinkieli on muu kuin suomi, kutsutaan mahdollisesti kielitestiin)
  • Ajokortti

Aikataulu

Koulutuksen kesto on hakijan henkilökohtaisen suunnitelman mukaan, noin 0,5 v - 1,5 vuotta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka palvelee myös monipuolisesti yrityksiä ja työnantajia. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 14:ssä toimipisteessä Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Virroilla ja Ylöjärvellä. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Hepolamminkatu 10
33720 Tampere

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: