Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Puuteollisuuden ammattitutkinto

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
n. 1.5 vuotta
Joustavasti
Haku päättyy: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Tampere
Tutkinto
Puuteollisuuden ammattitutkinto

Puuteollisuuden ammattitutkinto

Puuseppää tarvitaan sekä perinteisten kädentaitojen että nykytekniikan taitajana. Puuteollisuuden ammattitutkinnon suorittaneella on puuteollisuuden työtehtävissä vaadittu ammattitaito ja hän osaa valmistaa puusepänteollisuuden tuotteita käyttäen materiaaleja, jatkojalosteita ja tarvikkeita.

Puusepänteollisuuden osaamisala

Puusepänteollisuuden osaamisalan suorittanut voi toimia puusepänteollisuuden tuotannon erilaisissa valmistusprosesseissa puuseppänä, CNC-koneistajana, kalusteasentajana ja konelinjan käyttäjänä sekä toimia itsenäisenä ammatinharjoittajana tai yrittäjänä.

Koulutuksen kesto on n. 1,5 vuotta. Koulutuksen laajuus suunnitellaan opiskelijan aikaisempien opintojen, työ- ja muun soveltuvan kokemuksen perusteella. Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opiskeluohjelma (HOKS) ja suorittaa voi koko tutkinnon tai tutkinnon osia.

Koulutus toteutetaan ilta-/monimuotokoulutuksena. Lähiopetusta on enintään kaksi iltaa viikossa (ti, ke), lisäksi etä-/verkko-opetusta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puuteollisuuden ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Suoritettu alan perustutkinto tai vastaavat tiedot ja taidot sekä alalle soveltuva terveydentila. Riittävä suomen kielen taito. Hakijat joiden äidinkieli ei ole suomi, kutsutaan suomen kielen testiin.

Kustannukset

Omaehtoisen koulutuksen osallistumismaksu on 400 euroa (koko tutkinnon suorittaminen) tai yhden tutkinnon osan suorittaminen 250 euroa.

Oppisopimuskoulutuksen osallistumismaksu on 150 euroa (koko tutkinnon suorittaminen) tai yhden tutkinnon osan suorittaminen 100 euroa. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puuteollisuuden ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka palvelee myös monipuolisesti yrityksiä ja työnantajia. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Ajokinkuja 6
33800 Tampere

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Puuteollisuuden ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: