Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Puuteollisuuden erikoisammattitutkinto

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
n. 1.5 vuotta.
Joustavasti
Haku päättyy: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Tampere
Tutkinto
Puuteollisuuden erikoisammattitutkinto

Puuteollisuuden erikoisammattitutkinto

Puuseppämestari toimii itsenäisesti, taloudellisesti ja laatutavoitteiden mukaisesti alan vaativissa työtehtävissä sekä suunnittelee ja valvoo vastuualueensa työtehtäviä, kehittää toimintaa ja opastaa työpaikan toimintatavoissa ja -järjestelmissä.

Puuseppämestari

Puuteollisuuden erikoisammattitutkinnon suorittanut puuseppämestari voi toimia puualan yrityksen tuotannon työtehtävissä, esimiestehtävissä, myyntitehtävissä, itsenäisenä ammatin harjoittajana tai yrittäjänä. Koulutuksen kesto on n. 1,5 vuotta.

Koulutuksen laajuus suunnitellaan opiskelijan aikaisempien opintojen, työ- ja muun soveltuvan kokemuksen perusteella. Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opiskeluohjelma (HOKS) ja suorittaa voi koko tutkinnon tai tutkinnon osia.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puuteollisuuden erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Vaativissa puusepänalan työtehtävissä työskentelevät, hyvän ammattitaidon omaavat henkilöt. Alalle soveltuva terveydentila sekä riittävä suomen kielen taito. Hakijat joiden äidinkieli ei ole suomi, kutsutaan suomen kielen testiin.

Aikataulu

Koulutuksen kesto on n. 1,5 vuotta. Koulutuksen laajuus suunnitellaan opiskelijan aikaisempien opintojen, työ- ja muun soveltuvan kokemuksen perusteella.

Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opiskeluohjelma (HOKS) ja suorittaa voi koko tutkinnon tai tutkinnon osia. Koulutus toteutetaan ilta-/monimuotokoulutuksena. Lähiopetusta on enintään kaksi iltaa viikossa (ti, ke), lisäksi etä-/verkko-opetusta.

Kustannukset

Omaehtoisen koulutuksen osallistumismaksu on 400 euroa (koko tutkinnon suorittaminen) tai yhden tutkinnon osan suorittaminen 250 euroa.

Oppisopimuskoulutuksen osallistumismaksu on 150 euroa (koko tutkinnon suorittaminen) tai yhden tutkinnon osan suorittaminen 100 euroa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puuteollisuuden erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka palvelee myös monipuolisesti yrityksiä ja työnantajia. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Ajokinkuja 6
33800 Tampere

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Puuteollisuuden erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: