Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Ravintola- ja cateringalan ammattitutkinto

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Lähiopetus
Tampere
Tutkinto
Ravintola- ja cateringalan ammattitutkinto

Ravintola- ja cateringalan ammattitutkinto

Ruokapalvelujen ammattitutkinto laaja-alaiset tiedot ja taidot työskennellä joustavasti ravintola- tai suurtalouskokin työtehtävissä. Ammattitutkinnossa voi erikoistua ravintolan tai suurtalouden ruoanvalmistustehtäviin.

Ruokapalvelujen ammattitutkinnossa (150 osp) on kaksi osaamisalaa:

  • ravintolaruoanvalmistuksen osaamisala, ravintolakokki
  • suurtalousruoanvalmistuksen osaamisala, suurtalouskokki

Ravintolakokki toimii à la carte -annosten, tilausruokien sekä lounas- ja päivällistuotteiden valmistuksessa ja esillelaitossa. Ravintolakokin työhön kuuluu myös erilaisten raaka-aineiden ja puolivalmisteiden esikäsittelyä, käsittelyä ja kypsentämistä.

Ravintolakokit työskentelevät ruokaravintolassa tai itsenäisenä yrittäjänä. Työpaikkoja ovat erilaiset ruokaravintolat, tilaus- ja juhlapalveluyritykset tai vaikka matkustajalaivojen ruokaravintolat.

Ravintolakokin ammatissa eduksi on tarkka makuaisti, kädentaidot, mielikuvitus ja luovuus. Kiireinen työtahti keittiössä edellyttää ripeyttä ja organisointikykyä. Muita tärkeitä asioita alalla toimiessa ovat:

  • taito työskennellä erilaisten ihmisten kanssa
  • joustavuus
  • vastuuntunto
  • omatoimisuus
  • hygieniaosaaminen
  • paineen- ja kiireensietokyky
  • taloudellinen ajattelu

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ravintola- ja cateringalan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Henkilöille, joilla on

  • Alan peruskoulutus ja / tai työkokemusta alalta
  • Hyvä suomenkielen taito
  • Hyvät perus ATK-valmiudet
  • Työpaikka jossa voi tutkinnon suorittaa (tämä on suositeltavaa)
  • Oma-aloitteisuutta
  • Halu syventää omaa osaamista
  • Kykyä itsenäiseen opiskeluun

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ravintola- ja cateringalan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka palvelee myös monipuolisesti yrityksiä ja työnantajia. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Ajokinkuja 6
33800 Tampere

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ravintola- ja cateringalan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: