🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Saattohoidossa toimiminen

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Kysy lisätietoja koulutuksen ajankohdasta
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Kädet ristissä

Saattohoidossa toimiminen

Saattohoidon tarkoituksena on tukea ja hoitaa kuolevaa ihmistä ja hänen läheisiään parhaalla mahdollisella tavalla. Saattohoito toteutetaan yksilöllisesti ja inhimillisiä arvoja kunnioittaen. Saattohoidossa kuolevalla ihmisellä ja hänen läheisillään on mahdollisuus valmistautua lähestyvään kuolemaan.

Saattohoidossa toimiminen -koulutus tarjoaa mahdollisuuden kehittää osaamistasi saattohoitotyössä. Koulutus on tarkoitettu valmiille lähi- ja sairaanhoitajille täydennyskoulutukseksi. Koulutus on tutkinnon osa sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta. Koulutus toteutetaan verkossa. Koulutuksen laajuus on 15 osaamispistettä. Koulutuksen sisältöjä ovat:

  • saattohoidossa olevan ihmisen hyvinvoinnin ja elämänlaadun edistäminen
  • kuolemaa lähestyvän ihmisen kokonaishoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi
  • vuorovaikutus saattohoidossa olevan ihmisen ja hänen läheistensä kanssa
  • alan työmenetelmien, -välineiden ja materiaalien käyttö
  • saattohoidossa olevan ihmisen läheisten tukeminen
  • oman turvallisuuden, työhyvinvoinnin ja työkyvyn edistäminen
  • näyttö (opiskelija osoittaa ammattitaitonsa näytössä käytännön työtehtävissä toimimalla saattohoitoa toteuttavissa ympäristöissä lähihoitajan tehtävissä)

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Saattohoidossa toimiminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu valmiille lähi- ja sairaanhoitajille, jotka haluavat kehittää osaamistaan elämän loppuvaiheessa olevien ihmisten kanssa työskentelyssä elämän loppuvaiheen työympäristöissä sosiaali- ja terveysalalla. Sinulla tulee olla sosiaali- ja terveysalan työpaikka opintojen aikana.

Aikataulu

Koulutus alkaa aloitusinfolla, jonka jälkeen voit suorittaa koulutuksen omaan tahtiisi verkossa. Saat tukea ja ohjausta koulutuksen suorittamiseen oma-opettajaltasi. Aloitusinfo järjestetään 8.11.2022 klo 15–17 Teamsin välityksellä. Koulutus sisältää näytön ja näytön ohjauksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Saattohoidossa toimiminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka palvelee myös monipuolisesti yrityksiä ja työnantajia. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 14:ssä toimipisteessä Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Virroilla ja Ylöjärvellä. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Hepolamminkatu 10
33720 Tampere

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Saattohoidossa toimiminen täytä seuraavat tiedot: