Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tuotantotekniikan ammattitutkinto

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
n. 1.5 - 2 vuotta
Haku päättyy: Jatkuva haku
Tutkinto
Tampere, Verkossa
Alkavat koulutukset
Tampere
Joustava aloitus - HOKSin mukaan
Tuotantotekniikan ammattitutkinto

Tuotantotekniikan ammattitutkinto

Teknologiateollisuus tarvitsee osaavaa työvoimaa. Onko sinulla jo alan peruskoulutus ja haluat päivittää tai laajentaa osaamistasi suorittamalla ammattitutkinnon tai tutkinnon osia?

Suoritettuasi tuotantotekniikan ammattitutkinnon sinulla on hyvä kokonaisnäkemys oman osaamisalasi valmistusprosesseista. Osaat käyttää työssään vaadittavia koneita, laitteita ja materiaaleja sekä automaation ja digitalisaation tuomia mahdollisuuksia sekä osaat arvioida ja kehittää omaa toimintaasi ja opastaa työympäristön toimintatavoissa ja tehtävissä.

Koneistuksen osaamisala

Koneistuksen osaamisalan suorittanut osaa työskennellä itsenäisesti koneistusalan valmistustyötehtävissä. Hän osaa ohjelmoida ja valmistaa CNC-koneilla tarkkoja ja monipuolisia konepajapiirustusten mukaisia kappaleita hyödyntäen 3D CAM -ohjelmistoa.

Koneistuksen osaamisalan suorittanut voi toimia CNC-koneistajana, valumallinvalmistajana tai työvälinevalmistajana konepajaympäristössä.

Koulutuksen kesto on n. 1,5 - 2 vuotta ja lähipäiviä on n. 1-2 pv/kk. Lisäksi verkko-opetusta sekä työelämässä oppimista.

Lasi- ja keraamisen ala osaamisala

Lasi- ja keraamisen alan osaamisalan suorittanut työskentelee itsenäisesti tuotteiden valmistuksessa sekä niiden asennus- ja korjaustöihin liittyvissä tehtävissä.

Lasi- ja keraamisen alan osaamisalan suorittanut voi työskennellä keraamisten tuotteiden valmistuksessa tai jatkojalostuksessa, kuitulasin valmistuksessa, lasivillan valmistuksessa, käyttölasin valmistuksessa tai lasimassan ja lasin jatkojalostuksessa.

Koulutuksen kesto on n. 1,5 vuotta ja lähipäiviä on n. 2-3 pv/kk. Lisäksi verkko-opetusta sekä työelämässä oppimista. Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena.

Muovi- ja kumitekniikan osaamisala

Muovi- ja kumitekniikan osaamisalan suorittanut työskentelee itsenäisesti kestomuovi- tai kertamuovituotteiden valmistuksessa, kumiointi- ja vulkanointitöissä tai työstää ja liittää muoveja sekä laadunvalvontaan liittyvissä tehtävissä.

Koulutuksen kesto on n. 1,5 - 2 vuotta ja lähipäiviä on n. 1-2 pv/kk. Lisäksi verkko-opetusta sekä työelämässä oppimista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tuotantotekniikan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu lasialalla työskenteleville ja/tai alan työkokemusta omaaville, jotka haluavat laajentaa osaamistaan / suorittaa ammattitutkinnon.

Aikataulu

Koulutuksen laajuus suunnitellaan opiskelijan aikaisempien opintojen, työ- ja muun soveltuvan kokemuksen perusteella. Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma (HOKS).

Kustannukset

  • Omaehtoisen koulutuksen osallistumismaksu on 400 euroa, tutkinnon osa 250 euroa.
  • Oppisopimuskoulutuksen osallistumismaksu on 150 euroa, tutkinnon osa 100 euroa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tuotantotekniikan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka palvelee myös monipuolisesti yrityksiä ja työnantajia. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Ajokinkuja 6
33800 Tampere

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tuotantotekniikan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: