Vaativat puunkaadot, osatutkinto

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
30 osaamispistettä
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Hybriditoteutus
Ylöjärvi
Tutkinto
Vaativat puunkaadot, osatutkinto | Tredu

Vaativat puunkaadot, osatutkinto

Voit nyt suorittaa Metsäalan ammattitutkintoon kuuluvan tutkinnon osan Vaativien puunpoistojen tekeminen, 30 osp, erillisenä opintonaan. Koulutuksen jälkeen osaat tehdä työsuunnitelman ja valmistella työmaan, poistaa konkelossa olevan puun ja puuryhmän, korjata juurineen kaatuneen puun ja viimeistellä työmaan.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen alussa perehdytään vaarojen arviointiin ja työturvallisuuteen etäopetuksena Teams-kokouksin. Lähiopetuspäivien aikana harjoitellaan erilaisia vaativien puunpoistojen tilanteita käytännössä. Koulutukseen osallistuvilla tulee olla voimassa oleva ensiapukortti, henkilökohtainen turvavarustus ja harjoitustilanteisiin soveltuva fyysinen kunto. Tutkinnon osan suorittamisen jälkeen voit jatkaa opiskelua esimerkiksi metsäkoneenkuljettajaksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vaativat puunkaadot, osatutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutukseen osallistuvilla tulee olla voimassa oleva ensiapukortti, henkilökohtainen turvavarustus ja harjoitustilanteisiin soveltuva fyysinen kunto.

Koulutuspaikka

Tredun Ylöjärven Metsätien toimipiste. Koulutus toteutetaan osin etäopetuksena.

Kustannukset

250 euroa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vaativat puunkaadot, osatutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka palvelee myös monipuolisesti yrityksiä ja työnantajia. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 14:ssä toimipisteessä Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Virroilla ja Ylöjärvellä. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Hepolamminkatu 10
33720 Tampere

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Vaativat puunkaadot, osatutkinto täytä seuraavat tiedot: