Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivä tulee jälleen to 23.9. Katso ohjelma ja ilmoittaudu ➡

Varhaiskasvatuksen pedagogisen toiminnan toteuttaminen (30 osp)| varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu
Yhteenveto
n. 6 kuukautta
Seuraava koulutus alkaa tammikuussa 2022
Haku päättyy: 3.12.2021
   
Lähiopetus
Tampere
Tutkinto
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuuden antavat opinnot, 30 osp

Varhaiskasvatuksen pedagogisen toiminnan toteuttaminen (30 osp)| varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat suorittaneet perhepäivähoitajan ammattitutkinnon.

Varhaiskasvatuksen pedagogisen toiminnan toteuttaminen tutkinnon osan suorittaminen antaa kelpoisuuden varhaiskasvatuslain 28 §:ssä tarkoitettuun varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään. Kyseessä on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon varhaiskasvatuksen pedagogisen toiminnan osaamista tuottava tutkinnon osa.

Toteutus:

Varhaiskasvatuksen pedagogisen toiminnan toteuttaminen tutkinnon osa syventää varhaiskasvatuksen pedagogista osaamista lastenhoitajan työtehtävissä päiväkotiympäristössä. Koulutuksen sisältöjä ovat mm. pedagoginen dokumentointi, osallisuuden pedagogiikka, monilukutaito sekä päiväkodin työyhteisössä toimiminen.

Koulutus sisältää lähiopetusta ja verkko-opiskelua, opintopiirityöskentelyä, oppimistehtäviä, työpaikalla tapahtuvaa koulutusta ja tutkinnon osan näytön, joka toteutetaan opiskelijan henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen suunnitelman (HOKS) mukaan.

Lähiopetus toteutetaan Tampereen seudun ammattiopistossa, Santalahdentien toimipisteessä Tampereella lauantaisin ja iltaisin. Työpaikalla tapahtuvan koulutus ja näyttö tulee tehdä päiväkotiympäristössä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Varhaiskasvatuksen pedagogisen toiminnan toteuttaminen (30 osp)| varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Opiskelijaksi ottamisen edellytykset

1. suoritettu perhepäivähoitajan ammattitutkinto tai kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnon perhepäivähoidon osaamisala
2. Alalle soveltuva terveys
3. Ajantasainen varhaiskasvatuksen osaaminen: hakija on viimeisen viiden vuoden aikana tehnyt perhepäivähoitajan töitä tai juuri suorittanut perhepäivähoitajan tutkinnon
4. Riittävä suomen kielen taito opiskeluun ja alalla työskentelyyn, B1

Kustannukset

Oppisopimuskoulutus on sinulle maksutonta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Varhaiskasvatuksen pedagogisen toiminnan toteuttaminen (30 osp)| varhaiskasvatuksen lastenhoitaja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka palvelee myös monipuolisesti yrityksiä ja työnantajia. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 15:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000...


Lue lisää kouluttajasta Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen seudun ammattiopisto | Tredu

Ajokinkuja 6
33800 Tampere

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Varhaiskasvatuksen pedagogisen toiminnan toteuttaminen (30 osp)| varhaiskasvatuksen lastenhoitaja täytä seuraavat tiedot: