Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Target Partners

Target Partners – kumppanisi työelämän muutostilanteissa

Target Partners Finland Oy:ssä toimii työllistämis- ja uudelleensijoittumispalvelujen sekä täydennyskoulutuksen uranuurtajia Suomessa. Yrityksen henkilöstö aloitti työnhakijoiden ja yritysten yhteensovittamisen jo vuonna 1996. Tuolloin edistettiin kansainvälistymistä Aasiaan suuntautuvilla koulutuksilla ja sittemmin mm. Piilaaksoon suuntautuneilla koulutuksilla.

Tiivis yhteistyö ja palvelukehitys ELY-keskusten ja työhallinnon palveluja yhdistäen on Target Partnersin toiminnan keskeisiä elementtejä. Target Partnersin palvelujen ytimessä yhdistetään koulutusta ja osaamisen kehittämistä sekä käytännön työn ja tekemisen kautta oppimista. Target Partners tarjoaa asiantuntevaa apua ja ohjausta rekrytointien ja työnhaun tilanteissa.

Liiketoiminnan ajankohtaiset teemat sekä kansainvälisyys ovat vahvasti mukana palveluissa. Ajankohtaisia koulutusten teemoja ovat mm. digitalisaatio ja liiketoiminnan kehittäminen, projektiosaaminen, kansainvälisen liiketoiminnan osaaminen, markkinointi ja myynti sekä johtaminen ja esimiestaidot.

Olemme myös olleet suunnittelemassa useita uravalmennuksen ja uudelleensijoittumisen/outplacement -toiminnan palvelumalleja, jotka ovat toteutuneet erinomaisin tuloksin ja palauttein.

Haluatko lisätietoa Target Partnersin koulutusvalikoimasta?

Saat lisätietoa Target Partnersin koulutuksista alla olevasta koulutuslistauksesta. Voit myös kysyä lisätietoa suoraan kouluttajalta täyttämällä alta löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Markkinointi / Viestintä Kesto Hinta Paikka Alkaa
Digipalvelujen Kehittäjä F.E.C Helsinki

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Target Partners? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Target Partners

Itälahdenkatu 22A
00210 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.targetpartners.fi

Arvioinnit

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan Target Partners täytä seuraavat tiedot: