Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Digipalvelujen Kehittäjä F.E.C

Target Partners
Yhteenveto
120 arkipäivää
   
Helsinki
Työvoimakoulutus

Digipalvelujen Kehittäjä F.E.C

Digipalvelujen Kehittäjä F.E.C

Oletko kiinnostunut yritysten digiprojekteista ja -tehtävistä? Haku Target Partnersin Digipalvelujen Kehittäjä F.E.C-koulutukseen on käynnissä. Mukana on joukko yrityksiä joille haemme sopivaa koulutettavaa työnhakijoiden joukosta. 

Mikäli Sinulla on kaupallinen tai teknillinen koulutustausta (tai muu soveltuva) ja haluat sekä kehittää digiosaamistasi että hakeutua yritykseen joka kehittää toimintaansa digikanavissa, on tässä sinulle työnhaun vaihtoehtoinen kanava. 

Haku päättyy 29.1.2021 ja valintaprosessi käynnistyy jo tammikuun 2021 alussa. Koulutus sisältää 25 päivää digiteemojen ja palvelukehityksen koulutuksia ja 95 päivää yrityksessä tapahtuvaa työssäoppimista. Mukana olevat yritykset tekevät valinnat hakijoiden joukosta. 

Mikäli kiinnostuit, tutustu koulutukseen ja hae mukaan! 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Digipalvelujen Kehittäjä F.E.C, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kaupallinen, teknillinen tai muu soveltuva koulutus, työkokemusta esimerkiksi markkinoinnin, IT-projektien, digitoimintojen tai liiketoiminnan kehittämisen tehtävistä.

Koulutuspaikka

Koulutuksen lähiosuudet toteutetaan koronatilanteen salliessa Target Partnersin koulutustiloissa Helsingin Lauttasaaressa, Itälahdenkatu 22A, 00210 Helsinki. Lisäksi/vaihtoehtoisesti verkkoluennot ja verkkokurssit. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Digipalvelujen Kehittäjä F.E.C? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Target Partners

Target Partners – kumppanisi työelämän muutostilanteissa

Target Partners Finland Oy:ssä toimii työllistämis- ja uudelleensijoittumispalvelujen sekä täydennyskoulutuksen uranuurtajia Suomessa. Yrityksen henkilöstö aloitti työnhakijoiden ja yritysten yhteensovittamisen jo vuonna 1996. Tuolloin edistettiin kansainvälistymistä Aasiaan suuntautuvilla koulutuksilla ja sittemmin mm. Piilaaksoon suuntautuneilla koulutuksilla. Tiivis yhteistyö ja palvelukehitys ELY-keskusten ja...


Lue lisää kouluttajasta Target Partners ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Target Partners

Itälahdenkatu 22A
00210 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.targetpartners.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Digipalvelujen Kehittäjä F.E.C täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: