Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Älykkään Automaation perusteet - Miten luoda pohja organisaation automaatiolle

Taskmill
Yhteenveto
3 tuntia
300 EUR + alv 24 % (yht. 372 EUR)
Koulutus
Verkossa
Alkavat koulutukset
Verkossa
300 EUR
3.8.2021

Verkossa
300 EUR
7.9.2021

Verkossa
300 EUR
5.10.2021

Verkossa
300 EUR
2.11.2021
Älykkään Automaation perusteet - Miten luoda pohja organisaation automaatiolle

Älykkään Automaation perusteet - Miten luoda pohja organisaation automaatiolle

Viime vuosina yritykset ja yhteisöt ovat alkaneet digitalisoimaan ja automatisoimaan työnkulkuja ja prosesseja. Automaatiovälineiden myyjät lupaavat nopeita tuloksia ja hyötyjä, mutta tosielämässä kaikki ei aina ole niin yksinkertaista.

Hyötyjen saavuttamiseksi on ymmärrettävä mitä automaatiolla tavoitellaan, mitä automaatio edellyttää, ja se, minkälaista automaatiota varten eri välineet on tarkoitettu. Kehittämisen malli tulee miettiä myös, jotta automaatiosta saadaan hyödyt irti.

Koulutuksessa tehdään katsaus automaatiolla tavoiteltaviin hyötyihin, sekä edellytykset sille, että ne on mahdollista saavuttaa. Koulutuksessa tutustutaan myös automaation yleisimpiin välineisiin, sekä siihen, minkä kaltaisella välineellä kannattaa automaatiota lähestyä eri käyttötapauksissa.

Koulutuksen sisältö

  • Mitä automaatiolla voi saavuttaa? 

  • Digitalisaatio ja automaation edellytykset – milloin voi odottaa automaatiosta hyötyä?

  • Automaation eri välineet - Mitä kannattaa automatisoida milläkin

  • Millainen tapaus on hyvä automaatiopilotti?

Koulutuksen tavoittet

  • Antaa ymmärrys siitä, mitä hyötyjä automaatiolla voidaan saavuttaa

  • Kertoa, mitkä ovat edellytykset, jotta automaatiota on mahdollista toteuttaa sellaisessa mittakaavassa, että hyödyt ovat todellisia

  • Antaa käsitys siitä, mitkä ovat mahdollisia automaation kohteita, ja millä välineillä niitä kannattaa lähestyä.  

Kohderyhmä

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat ymmärtää mitä liiketoiminnan digitalisaatiolla ja automaatiolla voidaan saavuttaa, ja mitä se edellyttää. Sopii kaikille aloille ja myös julkishallintoon.

Aikataulu

klo 9-12

Kouluttaja

Jussi Lattu

Jussi on Suomen kärkiosaaja automatisoitavien prosessien mallinnuksessa ja automaation kehittämisessä. Jussilla on laaja ymmärrys sekä automaation kehittämisestä liiketoiminnan näkökulmasta, että myös erilaisista teknologioista, joilla automaatio voidaan toteuttaa.

Jussin supervoima on saada sekä liiketoimintaihmiset, että teknologiaihmiset ymmärtämään toisiaan ja puhaltamaan yhteen hiileen.

     

Kustannukset

300 € + alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Älykkään Automaation perusteet - Miten luoda pohja organisaation automaatiolle? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taskmill

Taskmill – käänteentekevää koulutusta ja valmennusta

Taskmill tarjoaa mutkatonta, kokonaisvaltaista tukea asiakkaidensa ketterällä matkalla. Taskmill on auttamassa täysin asiakkaan tarpeen mukaan: valmentaen, kouluttaen, analysoiden ja tukien. Oletpa ketteryyden alkumatkalla tai jo kokenut konkari, Taskmillin koulutustarjonnasta löydät uraasi edistäviä koulutuksia helposti purtavissa paloissa. Tehovalmennukset keskittyvät ketterään ajattelutapaan...


Lue lisää kouluttajasta Taskmill ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taskmill

Konepajankuja 1
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taskmill.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Älykkään Automaation perusteet - Miten luoda pohja organisaation automaatiolle täytä seuraavat tiedot: