Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Fasilitointikoulutus – ideat kiitoon

Taskmill
Yhteenveto
3,5 tuntia
400 EUR + alv 24 % (yht. 496 EUR)
suomi
Haku päättyy: 24.10.2021
Koulutus
Verkossa
Alkavat koulutukset
Verkossa
400 EUR
25.10.2021

Verkossa
Sopimuksen mukaan

Fasilitointikoulutus – ideat kiitoon

Fasilitointi auttaa ryhmää työskentelemään paremmin yhdessä. Fasilitoija auttaa ihmisiä keskittymään oikeaan sisältöön, keskustelemaan neutraalisti ja rikastamaan toistensa ajatuksia.

Työpajoissa voidaan ideoita uutta tai ratkoa ongelmia, osallistaa ihmisiä strategian luontiin tai vaikka testata uusien ideoiden toimivuutta. Jokainen palaveri ansaitsee tulla fasilitoiduksi.

Miksi osallistua?

Saat hyvän ymmärryksen fasilitoinnista ja eri fasilitointitekniikoista. Koulutus on erittäin käytännönläheinen; pääset kokemaan ja kokeilemaan fasilitointia ja erilaisia tekniikoita. Saat varmuutta fasilitointiin. Opit hyödyntämään osaamistasi, kun osallistujat ovat etänä.

Koulutuksen rakenne:

  • Mitä fasilitointi on?
  • Mikä on fasilitaattorin rooli?
  • Työpajan suunnittelu, läpivienti ja jälkihoito
  • Työkalujen hyödyntäminen 
  • Palvelumuotoilun ja fasilitoinnin menetelmät
  • Etäfasilitointi – mikä muuttuu ja miten valita työkalut 

Kohderyhmä

Koulutus sopii mm. tiiminvetäjille, kehittämisestä vastaaville, kouluttajille, ryhmien kanssa toimiville. Kaikille, joilla on tarve löytää parempia työkalua yhdessä työskentelyyn.

Aikataulu

25.10.2021 klo. 9-12:30

Koulutuspaikka

Google Meet

Kouluttaja

Raija Harle

Raijalla on vahva käytännön kokemus yli kahdenkymmenen vuoden ajalta suurten yritysten toimintatapojen järkevöittämisestä. Hän auttaa yrityksiä mielellään valmentaen ja kouluttaen ketteryyteen tai tehden muutosta ketterässä roolissa toimien. Raija kehittää myös Taskmillin valmennus- ja koulutusyksikköä sekä suunnittelee ketteryysvalmennuksia organisaation tarpeista lähtien. Tämän tähtifasiliaattorin työpajoissa osallistujat pääsevät keskittymään täysillä ja tulokset ovat taattuja.

Kustannukset

400€ + alv.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Fasilitointikoulutus – ideat kiitoon? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taskmill

Taskmill – käänteentekevää koulutusta ja valmennusta

Taskmill tarjoaa mutkatonta, kokonaisvaltaista tukea asiakkaidensa ketterällä matkalla. Taskmill on auttamassa täysin asiakkaan tarpeen mukaan: valmentaen, kouluttaen, analysoiden ja tukien. Oletpa ketteryyden alkumatkalla tai jo kokenut konkari, Taskmillin koulutustarjonnasta löydät uraasi edistäviä koulutuksia helposti purtavissa paloissa. Tehovalmennukset keskittyvät ketterään ajattelutapaan...


Lue lisää kouluttajasta Taskmill ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taskmill

Konepajankuja 1
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taskmill.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Fasilitointikoulutus – ideat kiitoon täytä seuraavat tiedot: