Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivä tulee jälleen to 23.9. Katso ohjelma ja ilmoittaudu ➡

Henkilökohtainen ketteryys - miten hyödynnät ketteriä menetelmiä omassa työssäsi tai vapaa-ajalla

Taskmill
Yhteenveto
1,5 tuntia
150 EUR + alv 24 % (yht. 186 EUR)
Koulutus
Verkossa
Alkavat koulutukset
Verkossa
150 EUR
14.10.2021

Verkossa
150 EUR
18.11.2021

Verkossa
150 EUR
16.12.2021

Verkossa
Sopimuksen mukaan
Henkilökohtainen ketteryys - miten hyödynnät ketteriä menetelmiä omassa työssäsi tai vapaa-ajalla | Taskmill

Henkilökohtainen ketteryys - miten hyödynnät ketteriä menetelmiä omassa työssäsi tai vapaa-ajalla

Tuntuuko että aika ei riitä? Onko sinulla tuhat rautaa tulessa, mutta mikään asia ei tunnu etenevän?

Haluatko saada muutoksen aikaan? Elämme maailmassa, jossa kiire ja jatkuva tavoitettavuus sanelevat arkeamme enemmän kuin koskaan. Työelämän ja vapaa-ajan raja on viime vuoden aikana hämärtynyt entisestään ja yhä useampi meistä kamppailee arjen jaksamisen kanssa.

”Henkilökohtainen ketteryys”-koulutus tarjoaa konkreettisia menetelmiä näihin haasteisiin ja sopii sinulle, joka haluat kehittää oman elämäsi hallintaa ja organisoida arkeasi uudella tavalla. Opi hyödyntämään ketteriä menetelmiä myös itseesi, ja organisoi tehtäväsi uudella tavalla niin töissä kuin vapaa-ajallakin.

Koulutuksen sisältö:

  • Itsensä johtaminen
  • Keskittyminen ja priorisointi
  • Tulipaloista suunnitelmallisuuteen
  • Roolit: tuoteomistaja, kehittäjä ja valmentaja
  • Viikottainen katselmointi ja suunnittelu – juhlistus ja valinta
  • Päivittäispalaveri eli daily
  • Näin pääset alkuun

Koulutus auttaa sinua oppimaan priorisointia ja fokusointia – oman elämän hallintaa. Koulutus sopii hyvin myös henkilöille, joilla ei ole mahdollisuutta toimia osana tiimiä, mutta jotka haluavat ymmärryksen ketterien tiimien toiminnasta.

Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat päästä tulipalojen sammuttelusta suunnitelmalliseen tekemiseen. Koulutus sopii hyvin myös henkilöille, joilla ei ole mahdollisuutta toimia osana tiimiä, mutta jotka haluavat ymmärryksen ketterien tiimien toiminnasta.

Koulutuspaikka

Etäkoulutus.

Kouluttaja

Raija Harle

Raijan intohimona on viedä organisaatiot ketterän tekemisestä aidosti ketterään toimintaan. Hän valmentaa koko organisaation tiimistä johtoon ketterien menetelmien saloihin. SAFen parissa Raija on toiminut vuodesta 2014 lähtien. Hän on toiminut RTE:nä (release train engineer) tuotekehitysjunissa, coachannut tiimejä ja junia, ja kouluttanut sadoille ihmisille SAFea, Scrumia ja Kanbania suomeksi ja englanniksi. Raija auttaa kehitysorganisaatioita takaisin raiteilleen yhdessä ihmisten itsensä kanssa.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 150 € + alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Henkilökohtainen ketteryys - miten hyödynnät ketteriä menetelmiä omassa työssäsi tai vapaa-ajalla? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taskmill

Taskmill – käänteentekevää koulutusta ja valmennusta

Taskmill tarjoaa mutkatonta, kokonaisvaltaista tukea asiakkaidensa ketterällä matkalla. Taskmill on auttamassa täysin asiakkaan tarpeen mukaan: valmentaen, kouluttaen, analysoiden ja tukien. Oletpa ketteryyden alkumatkalla tai jo kokenut konkari, Taskmillin koulutustarjonnasta löydät uraasi edistäviä koulutuksia helposti purtavissa paloissa. Tehovalmennukset keskittyvät ketterään ajattelutapaan...


Lue lisää kouluttajasta Taskmill ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taskmill

Konepajankuja 1
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taskmill.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Henkilökohtainen ketteryys - miten hyödynnät ketteriä menetelmiä omassa työssäsi tai vapaa-ajalla täytä seuraavat tiedot: