Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Itseohjautuva tiimi -koulutus

Taskmill
   
Helsinki
Koulutus

Itseohjautuva tiimi -koulutus

Itseohjautuvassa tiimissä ei ole yhtä vastuuhenkilöä, vaan tiimi itsessään on vastuussa. Tällaisessa tiimissä jokainen saa tarttua toimeen, kun kokee jonkin asian tarvitsevan kehittämistä. Tiimin sisäiset käytännöt luodaan yhdessä, eikä asioita päättämään tarvita esihenkilöä. Koulutuksessa neuvotaan alusta alkaen, miten esihenkilötön tiimi toimii ja kehittää itseään, kunnes voi toimia itsenäisesti. Koulutus sopii myös tiimeille, joissa halutaan keventää esihenkilön työpanosta ja jakaa johtajuutta sekä itseohjautuvuutta tiimin jäsenten kesken.

Koulutuksen jälkeen sinulla on työkalut, joiden avulla voit muuntaa tiimisi vastaamaan nykyajan työelämän vaatimuksiin. Nopeasti muuttuva ympäristö vaatii nopeaa ja jatkuvaa reagointia arjessa. Jos tiimi ei tiedä miten toimitaan tai päätöksenteko aiheuttaa pullonkauloja toimintaa, pitää tiimin rakennetta ketteröittää. Ketterä tiimi reagoi nopeasti ja muuttuu ilman erillistä muutosprosessia – jatkuvasti.

Tavoitteet

  • Ymmärrät tiiminne lähtötilanteen itseorganisoituvuuteen
  • Osaat määritellä tiiminne itseorganisoituvuuden tavoitetilan
  • Opit käytännön keinoja kehittää tiimin jäseniä saavuttaaksenne tavoitetilan
  • Näet viestinnän ja kommunikaation tärkeyden tiimin olemassaololle

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Itseohjautuva tiimi -koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

  • Yrityksille, joissa halutaan purkaa kankeaa hierarkiaa ja ketteröittää tekemistä

  • Tiimeille, joissa on liikaa pullonkauloja tai byrokratiaa

  • Uusille tiimeille, jotka pohtivat miten organisoitua

  • Start-Upeille, joissa alkavat kasvukivut ja tarvitaan yhteisiä pelisääntöjä

  • Organisaatiolle, jossa henkilöstön hyvinvointi on laskenut ja kaivataan muutosta

Kouluttaja

Karl-Johan Spiik

Karl-Johan valmentaa organisaatioita toimimaan ketterästi digitaalisessa ympäristössä. Karl-Johan on kerännyt kokemusta IT-alalta 20 vuotta, jonka aikana hän on toiminut monissa eri rooleissa. Ketterien projektien vetovastuu yhdistettynä suunnitteluun it-arkkitehdin roolissa antoi eturivin paikan toimia osana itseohjautuvia tiimejä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Itseohjautuva tiimi -koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taskmill

Taskmill – käänteentekevää koulutusta ja valmennusta

Taskmill tarjoaa mutkatonta, kokonaisvaltaista tukea asiakkaidensa ketterällä matkalla. Taskmill on auttamassa täysin asiakkaan tarpeen mukaan: valmentaen, kouluttaen, analysoiden ja tukien. Oletpa ketteryyden alkumatkalla tai jo kokenut konkari, Taskmillin koulutustarjonnasta löydät uraasi edistäviä koulutuksia helposti purtavissa paloissa. Tehovalmennukset keskittyvät ketterään ajattelutapaan...


Lue lisää kouluttajasta Taskmill ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taskmill

Konepajankuja 1
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taskmill.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Itseohjautuva tiimi -koulutus täytä seuraavat tiedot: