Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivä tulee jälleen to 23.9. Katso ohjelma ja ilmoittaudu ➡

Ketterä vaatimusmäärittely eli käyttäjätarinatekniikka

Taskmill
Yhteenveto
3,5 tuntia
250 EUR + alv 24 % (yht. 310 EUR)
Koulutus
Verkossa
Alkavat koulutukset
Verkossa
250 EUR
11.10.2021

Verkossa
250 EUR
21.12.2021

Verkossa
Sopimuksen mukaan
Ketterä vaatimusmäärittely eli käyttäjätarinatekniikka

Ketterä vaatimusmäärittely eli käyttäjätarinatekniikka

Haluatko saada ison kokonaisuuden valmiiksi? Kaksi vinkkiä: pilko tavoite pienimmiksi tavoitteiksi ja keskity yhden asian tekemiseen. Näin saat tekemisestä niskalenkin, ja hommat rullaamaan.

Ketterissä menetelmissä myös määrittelyä tehdään pienissä paloissa. Käyttäjätarinat eli user storyt on hyvä tapa kommunikointiin liiketoiminnan ja IT:n välillä. Ne kirjoitetaan liiketoiminnan kielellä, ja yhteen lauseeseen on upotettu tarvittava asia, tarvitsija ja liiketoimintahyöty.

Koulutuksen sisältö

Ketterissä menetelmissä myös määrittelyä tehdään pienissä paloissa. Käyttäjätarinat eli user storyt on hyvä tapa kommunikointiin liiketoiminnan ja IT:n välillä

  • Käyttäjätarinan malli

  • Kortti – keskustelu – vahvistus (eli 3C: card – confirmation - conversation)

  • Millainen on hyvä käyttäjätarina (INVEST-malli)?

  • Käyttäjätarinoiden pilkkominen pienemmiksi

  • User Story mapping – työkalu

Koulutus toimii myös osana tuoteomistaja (Product Owner) koulutusta. Voit osallistua koko koulutukseen, tai valita kokonaisuudesta omaan kehittymistarpeeseesi sopivan tai sopivat modulit.

Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikille tuotteen sisältöä miettiville, kuten liiketoiminnan edustajille, tuotehallinnan edustajille sekä kehittäjille ja testaajille.

Kouluttaja

Raija Harle

Raijan intohimona on viedä organisaatiot ketterän tekemisestä aidosti ketterään toimintaan. Hän valmentaa koko organisaation tiimistä johtoon ketterien menetelmien saloihin. SAFen parissa Raija on toiminut vuodesta 2014 lähtien. Hän on toiminut RTE:nä (release train engineer) tuotekehitysjunissa, coachannut tiimejä ja junia, ja kouluttanut sadoille ihmisille SAFea, Scrumia ja Kanbania suomeksi ja englanniksi. Raija auttaa kehitysorganisaatioita takaisin raiteilleen yhdessä ihmisten itsensä kanssa.

     

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 250 € + alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ketterä vaatimusmäärittely eli käyttäjätarinatekniikka? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taskmill

Taskmill – käänteentekevää koulutusta ja valmennusta

Taskmill tarjoaa mutkatonta, kokonaisvaltaista tukea asiakkaidensa ketterällä matkalla. Taskmill on auttamassa täysin asiakkaan tarpeen mukaan: valmentaen, kouluttaen, analysoiden ja tukien. Oletpa ketteryyden alkumatkalla tai jo kokenut konkari, Taskmillin koulutustarjonnasta löydät uraasi edistäviä koulutuksia helposti purtavissa paloissa. Tehovalmennukset keskittyvät ketterään ajattelutapaan...


Lue lisää kouluttajasta Taskmill ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taskmill

Konepajankuja 1
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taskmill.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Tehtäiskö hommat järkevästi?

Järkevöitä työn tekemistä – pienemmällä vaivalla enemmän aikaan. Keskity olennaiseen ja poista turha työ, niin huomaat nopeasti käännöksen parempaan.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ketterä vaatimusmäärittely eli käyttäjätarinatekniikka täytä seuraavat tiedot: