Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Haaveiletko arvostetun Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittamisesta? Hae MBA-stipendiä 13.6. mennessä!💎

Ketteryyden ABC - Näin hyödynnät ketteriä menetelmiä toimialasta riippumatta

Taskmill
Yhteenveto
1 päivä
650 EUR + alv 24 % (yht. 806 EUR)
2.6.2021 09.00
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Ketteryyden ABC - Näin hyödynnät ketteriä menetelmiä toimialasta riippumatta

Ketteryyden ABC - Näin hyödynnät ketteriä menetelmiä toimialasta riippumatta

Ketteryyttä tarvitaan nyt entistäkin enemmän. On aika muuttaa väärinymmärrys, että ketteryys sopii vain IT-kehitykseen. Koulutuksessa saat valmiudet ottaa ketterät menetelmät käyttöön omassa ympäristössäsi. Koulutuksessa käydään läpi ketteryyden perusteet ja ajattelumalli. Koulutus sisältää tunnin henkilökohtaisen konsultaation jokaiselle osallistujalle.

Ketterät menetelmät

Ketterien menetelmien taustalla on tarve parantaa liiketoimintaa ja toimittaa toimiva tuote, palvelu tai projekti niin aikaisin kuin mahdollista, jatkuvasti parantaen toimintaa kehityksen aikana. Hyvin implementoituna ketterät menetelmät tuovat mukanaan paremman asiakastyytyväisyyden ja henkilöstötyytyväisyyden. Monessa it-organisaatiossa ketterät menetelmät ovat levinneet myös it-kehityksen ulkopuolelle. Organisaatiot ovat huomanneet, että ketteriä arvoja ja periaatteita voidaan soveltaa hyvin tuloksin organisaation eri toiminnoissa, ja että hyödyt kasvavat kun ketteriä menetelmiä käytetään koko arvoketjussa. Nämä hyödyt ja positiiviset tulokset voidaan myös saavuttaa ketterillä menetelmillä it-alan ulkopuolella, esimerkiksi HR:ssä, markkinoinnissa tai koko liiketoiminnan pyörittämisessä.

Koulutuksen sisältö

Tämä koulutus keskittyy ketterän toimintatavan arvoihin ja periaatteisiin. Kun ymmärrät taustalla olevat arvot ja periaatteet on myös helpompi ymmärtää miten voit soveltaa eri työkaluja omaan organisaatioosi ja sinun tilanteeseen. Valmennus koostuu teoriasta, ryhmätöistä ja peleistä, niin että saat mukaasi käytännön työkaluja päivittäiseen käyttöön. Koulutuksessa käydään myös läpi esimerkkejä miten ketteriä menetelmiä on hyödynnetty it-kehityksen ulkopuolella.

Koulutuksen sisältö:

  • Ketteryyden arvot ja periaatteet

  • Jatkuva kehitys ja aikainen palaute - tarkoitus ja hyödyt

  • Fokusointi ja priorisointi.

  • Ketterä tiimin komponentit ja itseorganisoituva tiimi.

  • Mitä on ketterä johtaminen

  • Scrum ja Kanban menetelmät

  • Esimerkkejä miten ketterä tekeminen voi hyödyntää it:n ulkopuolella.

  • Miten lähden nykytilanteesta liikenteeseen?

Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat parantaa nykyistä tilannetta tiimissä tai organisaatiossa ja eivät ole vielä tutustuneet ketterään tekemiseen.  Sisältö antaa sinulle uusia ideoita ja vinkkejä miten voit hyödyntää ketterää ajattelua heti kurssin jälkeen, oletpa tiimin jäsen tai johtavassa roolissa.

Kouluttaja

Andreas Björk

Andreas rakentaa vahvoja tiimejä ja arvoa tuottavia yrityksiä. Hän on liidannut useita menestyksekkäitä transformaatioita, tuotelanseerauksia ja kriittisiä hankkeita. Andreas valmentaa ketteryyttä organisaation kaikilla eri tasoilla ja on kokenut fasilitoija. Andreaksen erityistaito on saada hajautetut organisaatiot ja etäjohtaminen toimimaan toimialasta riippumatta. Hänellä on myös reseptit ketteryyden skaalaamiseen IT:n ulkopuolelle sekä työntekijöiden sitouttamiseen. Andreakselta sujuu suomen lisäksi englanti ja ruotsi.

Raija Harle

Raijan intohimona on viedä organisaatiot ketterän tekemisestä aidosti ketterään 

toimintaan. Hän valmentaa koko organisaation tiimistä johtoon ketterien menetelmien saloihin. SAFen parissa Raija on toiminut vuodesta 2014 lähtien. Hän on toiminut RTE:nä (release train engineer) tuotekehitysjunissa, coachannut tiimejä ja junia, ja kouluttanut sadoille ihmisille SAFea, Scrumia ja Kanbania suomeksi ja englanniksi. Raija auttaa kehitysorganisaatioita takaisin raiteilleen yhdessä ihmisten itsensä kanssa.

Kustannukset

650 € + alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ketteryyden ABC - Näin hyödynnät ketteriä menetelmiä toimialasta riippumatta? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taskmill

Taskmill – käänteentekevää koulutusta ja valmennusta

Taskmill tarjoaa mutkatonta, kokonaisvaltaista tukea asiakkaidensa ketterällä matkalla. Taskmill on auttamassa täysin asiakkaan tarpeen mukaan: valmentaen, kouluttaen, analysoiden ja tukien. Oletpa ketteryyden alkumatkalla tai jo kokenut konkari, Taskmillin koulutustarjonnasta löydät uraasi edistäviä koulutuksia helposti purtavissa paloissa. Tehovalmennukset keskittyvät ketterään ajattelutapaan...


Lue lisää kouluttajasta Taskmill ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taskmill

Konepajankuja 1
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taskmill.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ketteryyden ABC - Näin hyödynnät ketteriä menetelmiä toimialasta riippumatta täytä seuraavat tiedot: