Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Leading SAFe -valmennus (sisältää sertifioinnin)

Taskmill
Yhteenveto
2 päivää
895 EUR + alv 24 % (yht. 1 109,80 EUR)
Koulutus
Helsinki, Verkossa
Alkavat koulutukset
Helsinki
895 EUR
9.2.2022

Helsinki
895 EUR
30.3.2022

Helsinki
895 EUR
8.6.2022

Verkossa
Sopimuksen mukaan
Leading SAFe -valmennus (sisältää sertifioinnin)

Leading SAFe -valmennus (sisältää sertifioinnin)

Kun kehitysorganisaatio kasvaa, tarvitaan järjestelmällinen tapa tehdä töitä ja yhteinen kieli. SAFe vastaa tähän tarpeeseen. SAFe-malli koostuu jo valmiiksi toimiviksi todetuista käytännöistä, kuten Scrumista ja Leanistä, ja siksi SAFen suosio on nopeasti kasvanut. SAFe auttaa ketteröittämään liiketoimintasi ja selviytymään voittajana digitalisaation vallankumouksessa.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa saat osaamisen, jonka avulla voit johtaa ketterää tuotekehitysorganisaatiota käyttäen hyväksi Leaniä, systeemiajattelua ja ketterää tuotekehitystä. Ymmärrät miten liiketoiminnan ketteryys auttaa kilpailuilla markkinoilla. Koulutuksessa käydään läpi, miten tiimin ja teknistä ketteryyttä rakennetaan ja miten kehitys kannattaa organisoida arvontuoton ympärille.

Opit myös miten tuetaan ketterää organisaatiota suunnittelemaan ja toteuttamaan arvoa 8-12 viikon sykleissä ja koordinoimaan monta tuotekehitysjunaa. Tutkit, miksi asiakaskeskeinen ajattelutapa ja muotoiluajattelu on onnistumisen kannalta olennaista. Opit myös ymmärtämään miten salkunhallinta omassa organisaatiossa kannattaa hoitaa.

Koulutuksen tavoittet

  • Johda muutosta liiketoiminnan ketteryyteen SAFen avulla (Business Agiity)

  • Tule Lean-Agile johtajaksi

  • Ymmärrä asiakkaan tarpeet muotoiluajattelun avulla

  • Mahdollista ketterä tuotekehitys

  • Laajenna Lean Portfolion hallintaan 

Kohderyhmä

CEO, johto, projektipäällikkö, hankepäällikkö, kehityspäällikkö, Scrum Master, konsultti, muutosagentti, arkkitehti, Release Train Engineer, tiiminvetäjät, CIO, laatuvastaavat, muut ratkaisun kehittämiseen liittyvät roolit.

Tutkinto / todistus

Kurssin jälkeen voit suorittaa arvostetun SAFe® Agilist (SA) sertifioinnin 30 päivän aikana verkossa.

Aikataulu

Koulutus alkaa molempina päivinä kello 9 ja päättyy kello 17.

Koulutuspaikka

Konepajankuja 1, Helsinki

Kouluttaja

Raija Harle

Raijan intohimona on viedä organisaatiot ketterän tekemisestä aidosti ketterään toimintaan. Hän valmentaa koko organisaation tiimistä johtoon ketterien menetelmien saloihin. SAFen parissa Raija on toiminut vuodesta 2014 lähtien. Hän on toiminut RTE:nä (release train engineer) tuotekehitysjunissa, coachannut tiimejä ja junia, ja kouluttanut sadoille ihmisille SAFea, Scrumia ja Kanbania suomeksi ja englanniksi. Raija auttaa kehitysorganisaatioita takaisin raiteilleen yhdessäihmisten itsensä kanssa.

     

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 895€ + ALV 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Leading SAFe -valmennus (sisältää sertifioinnin)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taskmill

Taskmill – käänteentekevää koulutusta ja valmennusta

Taskmill tarjoaa mutkatonta, kokonaisvaltaista tukea asiakkaidensa ketterällä matkalla. Taskmill on auttamassa täysin asiakkaan tarpeen mukaan: valmentaen, kouluttaen, analysoiden ja tukien. Oletpa ketteryyden alkumatkalla tai jo kokenut konkari, Taskmillin koulutustarjonnasta löydät uraasi edistäviä koulutuksia helposti purtavissa paloissa. Tehovalmennukset keskittyvät ketterään ajattelutapaan...


Lue lisää kouluttajasta Taskmill ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taskmill

Konepajankuja 1
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taskmill.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

5K Asiantuntijasta Esihenkilöksi

Koulutus vahvistaa ymmärrystä roolimuutoksesta asiantuntijasta esihenkilöksi. Samalla koulutus tukee ammatillista kasvua ja ammatti-identiteetin rakentumista.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Leading SAFe -valmennus (sisältää sertifioinnin) täytä seuraavat tiedot: