Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Lean perusteet - Miten luoda ketterä ja yhdessäohjautuva organisaatio

Taskmill
Yhteenveto
2 tuntia
   
Verkossa
Koulutus
Lean perusteet - Miten luoda ketterä ja yhdessäohjautuva organisaatio

Lean perusteet - Miten luoda ketterä ja yhdessäohjautuva organisaatio

Miksi yrityksen tulee uudistua? Miksi uudistumisen tulisi olla jatkuvaa? Mikä on oikea uudistumistahti? Miten saamme koko organisaation ottamaan johtajuutta ja kehittämään työtä ja toimintaa arjessa? Mikä on johdon rooli? 

Esimerkiksi näihin kysymyksiin etsitään vastausta Lean perusteet -koulutuksessa. Lean auttaa luomaan yritykselle rakenteen ja kulttuurin, jossa luodaan standardi työ, oleelliset arvoa tuottavat prosessit ja käytänteet, ja jossa jatkuvasti opitaan sekä kehitytään ihmisinä sekä ammattilaisina.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lean perusteet - Miten luoda ketterä ja yhdessäohjautuva organisaatio, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kouluttaja

Jori Santeri Eskolin

Jori auttaa yrityksiä löytämään arvontuottokykynsä potentiaalin Leanin ja Agilen keinoin. Kun yritys haluaa kehittyä, täytyy ihmiset aidosti saada keskiöön ja kehittämään omaa työtään. Jorin sanoin: “älkää tehkö Leaniä, olkaa Leanejä”. “A bad system will beat a good person every time.”- W. Edwards Deming

     

Kustannukset

250 € + alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lean perusteet - Miten luoda ketterä ja yhdessäohjautuva organisaatio? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taskmill

Taskmill – käänteentekevää koulutusta ja valmennusta

Taskmill tarjoaa mutkatonta, kokonaisvaltaista tukea asiakkaidensa ketterällä matkalla. Taskmill on auttamassa täysin asiakkaan tarpeen mukaan: valmentaen, kouluttaen, analysoiden ja tukien. Oletpa ketteryyden alkumatkalla tai jo kokenut konkari, Taskmillin koulutustarjonnasta löydät uraasi edistäviä koulutuksia helposti purtavissa paloissa. Tehovalmennukset keskittyvät ketterään ajattelutapaan...


Lue lisää kouluttajasta Taskmill ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taskmill

Konepajankuja 1
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taskmill.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Rennosti kevättä kohti!

Tutustu kurssivalikoimaan ja löydä organisaatiosi tarpeisiin sopivat ajankohtaiset ICT-verkkokoulutukset.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lean perusteet - Miten luoda ketterä ja yhdessäohjautuva organisaatio täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: