Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta! Tule mukaan Webinaaripäivään to 21.1.2021 klo 9 alkaen.

Tiimit katosivat toimistolta - miten johdetaan kasvotonta organisaatiota?

Taskmill
Yhteenveto
1 tunti
   
Verkossa
Koulutus
 Tiimit katosivat toimistolta - miten johdetaan kasvotonta organisaatiota? | Taskmill

Tiimit katosivat toimistolta - miten johdetaan kasvotonta organisaatiota?

Maailma siirtyi kertaheitolla etätöihin myös tehtävissä, joissa aiemmin etätyöskentelyä pidettiin mahdottomana. Pakon sanelema ryntäys etätöihin tarjoaa uusia mahdollisuuksia, mutta vain jos tehokkaita tiimejä opitaan rakentamaan ilman fyysistä yhteyttä. Miten kasvotonta organisaatiota johdetaan tuloksekkaasti? Miten huomataan jos tiimi tai ihminen on rikki? 

Yleisön pyynnöstä nyt Projektipäivillä hehkutusta saanut esitys myös maksuttomana webinaarina. 

Webinaarin aikataulu:

9.15-9.30 Webinaariin liittyminen
9.30-10.15 Aiheen käsittely ja yhteenveto
10.15-10.30 Kysymykset ja keskustelu

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tiimit katosivat toimistolta - miten johdetaan kasvotonta organisaatiota?, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Esimiehet ja muut aiheesta kiinnostuneet

Kouluttaja

Raija Harle, Agile Leadership Consultant, Taskmill OY

Raijalla on vahva käytännön kokemus yli kahdenkymmenen vuoden ajalta suurien yritysten toimintatapojen järkeistämisestä, ensin projektipäällikkönä sittemmin ketterissä rooleissa. Raija on vetänyt Suomesta kansainvälisiä hankkeita, joissa tiimit ja tekijät ovat hajautuneet ympäri maailmaa. Hän liidaa myös Taskmillin valmennus- ja koulutusyksikköä sekä suunnittelee organisaatiospesifejä ketteryysvalmennuksia.

Lasse Jaloluoma, Agile Leadership Consultant, Taskmill OY

Lasse on ketterien toimitusten talonmies, rakenteen tuoja ja ihmisiä yhdistävä liima. Monimutkaiset monen sijainnin ja näkökulman toimitukset ovat opettaneet miten kokonaisuus saadaan toimimaan ja vaikeissakin tilanteissa löydetään toimiva ratkaisu etenemiseen. Taskmillillä Lasse jakaa tietämystään konsultoinnin lisäksi kouluttajana

Kustannukset

Maksuton

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tiimit katosivat toimistolta - miten johdetaan kasvotonta organisaatiota?? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taskmill

Taskmill

Taskmill – käänteentekevää koulutusta ja valmennusta

Taskmill tarjoaa mutkatonta, kokonaisvaltaista tukea asiakkaidensa ketterällä matkalla. Taskmill on auttamassa täysin asiakkaan tarpeen mukaan: valmentaen, kouluttaen, analysoiden ja tukien. Oletpa ketteryyden alkumatkalla tai jo kokenut konkari, Taskmillin koulutustarjonnasta löydät uraasi edistäviä koulutuksia helposti purtavissa paloissa. Tehovalmennukset keskittyvät ketterään ajattelutapaan...


Lue lisää kouluttajasta Taskmill ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taskmill

Konepajankuja 1
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taskmill.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tiimit katosivat toimistolta - miten johdetaan kasvotonta organisaatiota? täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: