Avaimet asiantuntijoiden johtamiseen

Kesto
20 tuntia
Hinta
978 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 978 EUR)
Seuraava toteutus
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
20 tuntia
Hinta
978 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 978 EUR)
Seuraava toteutus
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Avaimet asiantuntijoiden johtamiseen

Asiantuntijoiden johtamiseen liittyy erityispiirteitä, joita sinun ei kannata sivuuttaa omassa työssäsi lähijohtajana ja esihenkilönä. Johtaaksesi tuloksellisesti sinun tulee ymmärtää asiantuntijan toimintaa ohjaavia taustoja ja näkökulmia.

Verkkokurssi käsittelee asiantuntijoiden odotuksia johtamiselle ja työmotivaatioon vaikuttavia tekijöitä. Lähijohtajan ja esihenkilön on huolehdittava asiantuntijoiden oikeanlaisesta osaamisesta sekä tuettava heidän kokemusta osallisuudesta ja työn merkityksellisyydestä. Kurssi käsittelee myös, miten organisaation perustehtävä ja strategia toimivat työkaluina asiantuntijoiden johtamisessa.

Hyödyt:

  • ymmärtämällä asiantuntijoiden johtamiseen liittyviä erityispiirteitä voit paneutua omassa johtamisessa keinoihin, joilla työyhteisösi saavuttaa tuloksia.
  • tukiessasi asiantuntijan työmotivaation ja työnmerkityksellisyyden kokemusta, lisäät asiantuntijan flowfiilistä ja poweria sekä edesautat työyhteisön kehittyvää ilmapiiriä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Avaimet asiantuntijoiden johtamiseen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

joustavasti

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Tämä koulutus sopii lähijohtajille, esihenkilöille, tiimivastaaville, projektipäälliköille ja sinulle, jonka tehtäviin kuuluu johtaa ihmisiä ja toimintaa.

Aikataulu

Koulutus toteutetaan verkkokurssina ja kouluttajana toimii Kouluttamo. Kurssin suorittaminen tehtävineen vie parhaimmilaan 20 tuntia. Kaikki koulutusvideomme ovat kestoltaan 3–15 min. Varsinainen oppiminen tapahtuu reflektoinnin ja tehtävien suorittamisen kautta.

Verkkokurssin sisältö on käytettävissä neljän kuukauden ajan kurssille kirjautumispäivämäärästä lähtien. Voit opiskella aihetta oman aikataulusi mukaan.

Koulutuspaikka

verkkokoulutus

Kouluttaja

Anne Talvitie ja Leena Paukkunen

Kustannukset

978,00 €

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Avaimet asiantuntijoiden johtamiseen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Tavastia Koulutus Oy
Hattelmalantie 25, K-rakennus (navigaattori Mattilantie 14)
13100 Hämeenlinna

Tavastia Koulutus Oy tarjoaa työelämän täydennyskoulutusta

Tavastia Koulutus Oy tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia koulutus- ja työelämän palveluja sekä osaamisen kehittämistä asiakkaan tarpeisiin.   Tavastia Oy:ssä panostetaan erityisesti asiakkaan kuuntelemiseen; räätälöimme koulutukset vastaamaan yritysten yksilöllisiä tarpeita ripeästi ja joustavasti.  Tavastia Koulutus Oy tarjoaa muun muassa täydennyskoulutusta, yrityskoulutusta, kotoutumiskoulutusta, muuta työvoimakoulutusta, osaamisen kehittämispalvelua,...

Lue lisää kouluttajasta Tavastia Koulutus Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu