Johtajan monet roolit - johtamisen perusteet -verkkokurssi

Tavastia Koulutus Oy
Yhteenveto
30 tuntia
978 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 978 EUR)
joustavasti
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Johtajan monet roolit - johtamisen perusteet -verkkokurssi

Tämän verkkokurssin tarkoituksena on antaa sinulle käytännönläheisiä vinkkejä selkeyttämään ja kirkastamaan lähijohtajan ja esihenkilön rooleihin liittyvää kuvaa ja merkitystä johtamisessa.

Kurssi käsittelee roolien käyttöä johtamisen työkaluna, lähijohtajan ja esihenkilön roolien toteutumiseen vaikuttavia tekijöitä, rooleihin liittyviä odotuksia ja haasteita

Hyödyt:
Ymmärrys roolien merkityksestä oman työidentiteetin rakentumisessa ja mahdollisuudesta kehittyä roolien kautta omassa tehtävässä vahvistaa työn hallinnantunnetta ja poweria tehdä johtamistyötä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Johtajan monet roolit - johtamisen perusteet -verkkokurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Tämä kurssi sopii lähijohtajille, esihenkilöille, tiimivastaaville, projektipäälliköille ja sinulle, jonka tehtäviin kuuluu johtaa ihmisiä ja toimintaa

Aikataulu

Kurssin suorittaminen tehtävineen vie parhaimmilaan 30 tuntia. Kaikki koulutusvideomme ovat kestoltaan 3–15 min. Varsinainen oppiminen tapahtuu reflektoinnin ja tehtävien suorittamisen kautta.


Verkkokurssin sisältö on käytettävissä neljän kuukauden ajan kurssille kirjautumispäivämäärästä lähtien. Voit opiskella aihetta oman aikataulusi mukaan.

Koulutuspaikka

verkkokoulutus

Kouluttaja

Anne Talvitie ja Leena Paukkunen

Kustannukset

978,00 €

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtajan monet roolit - johtamisen perusteet -verkkokurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tavastia Koulutus Oy

Tavastia Koulutus Oy tarjoaa työelämän täydennyskoulutusta

Tavastia Koulutus Oy tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia koulutus- ja työelämän palveluja sekä osaamisen kehittämistä asiakkaan tarpeisiin.   Tavastia Oy:ssä panostetaan erityisesti asiakkaan kuuntelemiseen; räätälöimme koulutukset vastaamaan yritysten yksilöllisiä tarpeita ripeästi ja joustavasti.  Tavastia Koulutus Oy tarjoaa muun muassa täydennyskoulutusta, yrityskoulutusta, kotoutumiskoulutusta, muuta työvoimakoulutusta, osaamisen kehittämispalvelua,...


Lue lisää kouluttajasta Tavastia Koulutus Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tavastia Koulutus Oy

Hattelmalantie 25, K-rakennus (navigaattori Mattilantie 14)
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
uusi.opistopalvelut.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Johtajan monet roolit - johtamisen perusteet -verkkokurssi täytä seuraavat tiedot: