Kohti kehittyvää työyhteisöä

Tavastia Koulutus Oy
Yhteenveto
4 tuntia
157 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 157 EUR)
joustavasti
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Kohti kehittyvää työyhteisöä

Työyhteisön toimintakulttuureilla on keskeinen vaikutus organisaation toimintaan, sen sujuvuuteen sekä muutosprosessien onnistumiseen. Toimintakulttuuri toimii joko voimavarana tai aiheuttaa kitkaa työyhteisössä. 

Tässä kurssissa esittelemme sinulle keinon arvioida oman työyhteisösi toimintakulttuuria kahden erilaisen toimintakuvauksen avulla. Onko työyhteisösi pysähtynyt ja muuttumaton vai kehittyvä ja kannustava?

Hyödyt:
Huolehtimalla kehittyvän ja kasvua tukevan työilmapiirin vahvistamisesta vaikutat koko työyhteisösi työmotivaatioon sekä vahvistat organisaatiosi ja yrityksesi tulosta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kohti kehittyvää työyhteisöä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Tämä koulutus sopii kaikille organisaation kehittäjille, johtajille ja päättäjille kaikilla eri tasoilla, lähijohtajille, esihenkilöille, tiimivastaaville, projektipäälliköille ja sinulle, joka haluat vaikuttaa työyhteisösi toimintakulttuuriin

Aikataulu

Kurssin suorittaminen tehtävineen vie parhaimmilaan neljä tuntia. Kaikki koulutusvideomme ovat kestoltaan 3–15 min. Varsinainen oppiminen tapahtuu reflektoinnin ja tehtävien suorittamisen kautta.

Verkkokurssin sisältö on käytettävissä kolmen kuukauden ajan kurssille kirjautumispäivämäärästä lähtien. Voit opiskella aihetta oman aikataulusi mukaan.

Koulutuspaikka

verkkokoulutus

Kouluttaja

Anne Talvitie ja Leena Paukkunen

Kustannukset

157,00 €

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kohti kehittyvää työyhteisöä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tavastia Koulutus Oy

Tavastia Koulutus Oy tarjoaa työelämän täydennyskoulutusta

Tavastia Koulutus Oy tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia koulutus- ja työelämän palveluja sekä osaamisen kehittämistä asiakkaan tarpeisiin.   Tavastia Oy:ssä panostetaan erityisesti asiakkaan kuuntelemiseen; räätälöimme koulutukset vastaamaan yritysten yksilöllisiä tarpeita ripeästi ja joustavasti.  Tavastia Koulutus Oy tarjoaa muun muassa täydennyskoulutusta, yrityskoulutusta, kotoutumiskoulutusta, muuta työvoimakoulutusta, osaamisen kehittämispalvelua,...


Lue lisää kouluttajasta Tavastia Koulutus Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tavastia Koulutus Oy

Hattelmalantie 25, K-rakennus (navigaattori Mattilantie 14)
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
uusi.opistopalvelut.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kohti kehittyvää työyhteisöä täytä seuraavat tiedot: