Kuka määrää johtajan roolit?

Tavastia Koulutus Oy
Yhteenveto
3 tuntia
157 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 157 EUR)
joustavasti
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Kuka määrää johtajan roolit?

Lähijohtajan ja esihenkilön työssä oikean roolin valinta oikeaan paikkaan ei ole aina helppo tehtävä.

Tähän verkkokussiin olemme koonneet sinulle niitä taustatekijöitä, jotka osaltaan määrittelevät lähijohtajan ja esihenkilön tehtäviä sekä niihin liittyviä rooleja. Kurssilla saat myös bonustyökalun, kuinka muuttaa organisaatiosi arvot tarpeiksi ja toiminnaksi.

Hyödyt:
Tietoisuus lähijohtajan ja esihenkilön roolien taustalla olevista tekijoistä selkeyttää koko työyhteisön toimintaa ja ymmärrystä roolien käytöstä. Näiden roolien ymmärtäminen helpottaa työskentelyäsi johtamistehtävässä. Tämä vaatii myös näiden roolien hyväksymistä ja sisäistämistä

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kuka määrää johtajan roolit? , klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Tämä koulutus sopii lähijohtajille, esihenkilöille, tiimivastaaville, projektipäälliköille ja sinulle, jonka tehtäviin kuuluu johtaa ihmisiä ja toimintaa

Aikataulu

Kurssin suorittaminen tehtävineen vie parhaimmilaan kolme tuntia. Kaikki koulutusvideomme ovat kestoltaan 3–15 min. Varsinainen oppiminen tapahtuu reflektoinnin ja tehtävien suorittamisen kautta.

Verkkokurssin sisältö on käytettävissä kolmen kuukauden ajan kurssille kirjautumispäivämäärästä lähtien. Voit opiskella aihetta oman aikataulusi mukaan.

Koulutuspaikka

Koulutus toteutetaan verkkokurssina.

Kouluttaja

Anne Talvitie ja Leena Paukkunen, Kouluttamo

Kustannukset

157,00 €

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kuka määrää johtajan roolit? ? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tavastia Koulutus Oy

Tavastia Koulutus Oy tarjoaa työelämän täydennyskoulutusta

Tavastia Koulutus Oy tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia koulutus- ja työelämän palveluja sekä osaamisen kehittämistä asiakkaan tarpeisiin.   Tavastia Oy:ssä panostetaan erityisesti asiakkaan kuuntelemiseen; räätälöimme koulutukset vastaamaan yritysten yksilöllisiä tarpeita ripeästi ja joustavasti.  Tavastia Koulutus Oy tarjoaa muun muassa täydennyskoulutusta, yrityskoulutusta, kotoutumiskoulutusta, muuta työvoimakoulutusta, osaamisen kehittämispalvelua,...


Lue lisää kouluttajasta Tavastia Koulutus Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tavastia Koulutus Oy

Hattelmalantie 25, K-rakennus (navigaattori Mattilantie 14)
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
uusi.opistopalvelut.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kuka määrää johtajan roolit? täytä seuraavat tiedot: