Lähijohtaja roolien ristiaallokossa

Tavastia Koulutus Oy
Yhteenveto
3 tuntia
157 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 157 EUR)
joustavasti
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Lähijohtaja roolien ristiaallokossa

Lähijohtajan ja esihenkilön työ sisältää moninaisia rooleja, jotka ovat olosuhteiden luomia tai sinulle tehtävän mukana annettuja.

Kurssi käsittelee lähijohtajan ja esihenkilön rooleja sekä organisaation että työntekijöiden näkökulmasta. Näihin kahteen näkökulmaan liittyy paljon odotuksia, tehtävän tuomia vaateita ja jopa haasteita. Odotukset kohdistuu varsinkin siihen, miten toimit eri rooleissa erilaisissa tilanteissa.

Kurssin tavoitteena on ymmärtää roolien kirjoa työssäsi ja selkeyttää omia kehittymiskohteita roolien käytössä. Kurssilla saat keinoja käyttää oikeita rooleja oikeassa paikassa.

Hyödyt:
Ymmärtämällä ja sisäistämällä erilaisia rooleja lähijohtajan ja esihenkilön työssä oma hallinnantunteesi työhön lisääntyy ja saat poweria johtaa työyhteisöäsi. Myös näkemykset ja ymmärrys johtamisen rooleista kirkastuu työyhteisössäsi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lähijohtaja roolien ristiaallokossa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Tämä koulutus sopii lähijohtajille, esihenkilöille, tiimivastaaville, projektipäälliköille ja sinulle, jonka tehtäviin kuuluu johtaa ihmisiä ja toimintaa

Aikataulu

Koulutus toteutetaan verkkokurssina ja kouluttajana toimii Kouluttamo. Kurssin suorittaminen tehtävineen vie parhaimmilaan kolme tuntia. Kaikki koulutusvideomme ovat kestoltaan 3–15 min. Varsinainen oppiminen tapahtuu reflektoinnin ja tehtävien suorittamisen kautta

Verkkokurssin sisältö on käytettävissä kolmen kuukauden ajan kurssille kirjautumispäivämäärästä lähtien. Voit opiskella aihetta oman aikataulusi mukaan

Koulutuspaikka

verkkokoulutus

Kouluttaja

Anne Talvitie ja Leena Paukkunen 

Kustannukset

157 €

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähijohtaja roolien ristiaallokossa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tavastia Koulutus Oy

Tavastia Koulutus Oy tarjoaa työelämän täydennyskoulutusta

Tavastia Koulutus Oy tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia koulutus- ja työelämän palveluja sekä osaamisen kehittämistä asiakkaan tarpeisiin.   Tavastia Oy:ssä panostetaan erityisesti asiakkaan kuuntelemiseen; räätälöimme koulutukset vastaamaan yritysten yksilöllisiä tarpeita ripeästi ja joustavasti.  Tavastia Koulutus Oy tarjoaa muun muassa täydennyskoulutusta, yrityskoulutusta, kotoutumiskoulutusta, muuta työvoimakoulutusta, osaamisen kehittämispalvelua,...


Lue lisää kouluttajasta Tavastia Koulutus Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tavastia Koulutus Oy

Hattelmalantie 25, K-rakennus (navigaattori Mattilantie 14)
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
uusi.opistopalvelut.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lähijohtaja roolien ristiaallokossa täytä seuraavat tiedot: