Mikä meni pieleen?

Tavastia Koulutus Oy
Yhteenveto
5 tuntia
157 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 157 EUR)
joustavasti
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Mikä meni pieleen?

Johtajan roolin ottamiseen ja sen toteuttamiseen liittyy tiettyjä haasteita, joita on hyvä tunnistaa ja huomioida omassa toiminnassa. Alasta ja tehtävistä riippuen, haasteet voivat olla hyvinkin erilaisia, joten ole valppaana omien haasteiden tunnistamiseksi työyhteisössäsi.

Tässä kurssissa kuvaamme 12 johtamiseen liittyvää haastetta, joita voit kohdata tehtävässäsi. Annamme myös vinkkejä, kuinka voit ennakoida ja toimia kohdatessasi niitä.

Hyödyt:
Tunnistamalla, tiedostamalla ja ennakoimalla johtamisen rooleihin liittyviä haasteita voit vaikuttaa työyhteisön toiminnan ja yhteistyön sujuvuuteen. Ymmärtämällä ja kehittämällä omia johtamis- ja toimintamalleja, haasteiden kohtaaminen ja hoitaminen sujuu tuloksellisesti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Mikä meni pieleen?, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Tämä koulutus sopii lähijohtajille, esihenkilöille, tiimivastaaville, projektipäälliköille ja sinulle, jonka tehtäviin kuuluu johtaa ihmisiä ja toimintaa

Aikataulu

Kurssin suorittaminen tehtävineen vie parhaimmilaan viisi tuntia. Kaikki koulutusvideomme ovat kestoltaan 3–15 min. Varsinainen oppiminen tapahtuu reflektoinnin ja tehtävien suorittamisen kautta.

Verkkokurssin sisältö on käytettävissä kolmen kuukauden ajan kurssille kirjautumispäivämäärästä lähtien. Voit opiskella aihetta oman aikataulusi mukaan.

Koulutuspaikka

verkossa

Kouluttaja

Anne Talvitie ja Leena Paukkunen

Kustannukset

157,00 €

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Mikä meni pieleen?? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tavastia Koulutus Oy

Tavastia Koulutus Oy tarjoaa työelämän täydennyskoulutusta

Tavastia Koulutus Oy tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia koulutus- ja työelämän palveluja sekä osaamisen kehittämistä asiakkaan tarpeisiin.   Tavastia Oy:ssä panostetaan erityisesti asiakkaan kuuntelemiseen; räätälöimme koulutukset vastaamaan yritysten yksilöllisiä tarpeita ripeästi ja joustavasti.  Tavastia Koulutus Oy tarjoaa muun muassa täydennyskoulutusta, yrityskoulutusta, kotoutumiskoulutusta, muuta työvoimakoulutusta, osaamisen kehittämispalvelua,...


Lue lisää kouluttajasta Tavastia Koulutus Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tavastia Koulutus Oy

Hattelmalantie 25, K-rakennus (navigaattori Mattilantie 14)
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
uusi.opistopalvelut.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Mikä meni pieleen? täytä seuraavat tiedot: