Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Naisten turvakurssi 2.0

Tavastia Koulutus Oy
Yhteenveto
4 tuntia
48,39 EUR + alv 24 % (yht. 60 EUR)
12.3.2022 12.00
   
Lähiopetus
Hämeenlinna
Koulutus
Naisten turvakurssi 2.0 | Tavastia Koulutus Oy, nainen seisoo ulkona

Naisten turvakurssi 2.0

Suuren suosion saavuttaneella naisten turvakurssin jatkokursilla opitaan selkeitä keinoja fyysisen ja henkisen väkivallan torjuntaan. Mukaan voi tulla myös ensikertalaisena.

Kurssin sisältö

Teoriaosuudella käydään jälleen läpi tyypillisiä väkivaltatilanteita, joiden uhreiksi naiset ovat joutuneet. Rikoslakiin paneudutaan tutulla ja realistisella tavalla, sekä elävän elämän esimerkeillä. Pääkohdat tulevat olemaan hätävarjelu ja laiton uhkaus. Kurssilla mentaalipuolen haasteet ovat myös huomioitu, jouduttaessa oikeudettoman hyökkäyksen uhriksi. Paniikin hallintakeinoja, sekä stressireaktioiden vaikutuksen ja niiden käsittelyä uhkaavissa tilanteissa tullaan myös käymään läpi.

Kurssiin kuuluu aina myös fyysinen osuus, jossa jokainen halukas pääsee testaamaan omaa ”positiivista aggressiotaan” turvallisessa ympäristössä omien kykyjensä ja mieltymystensä mukaan. Ennakointia/ varautumista ja nopeaa reagointia, sekä tehokasta tilanteesta irtaantumista jouduttaessa ahdistelun, tai oikeudettoman hyökkäyksen kohteeksi käydään myös läpi. Lisäksi katuturvallisuutta, sekä seksuaalista häirintää tullaan käymään läpi. Kaikki kurssin tilanteet ja esimerkit perustuvat todellisen elämän tilanteisiin, ja aitoihin kokemuksiin ja faktoihin. Käytännön esimerkkejä läpikäytävistä asioista:

  • Irtaantumiset eri kiinnipito-otteista.
  • Etäisyyden ymmärrys kun tilanne eskaloituu- harjoitus.
  • Puolustautuminen ahtaissa tiloissa. (kodin omainen ympäristö ja yökerhoympäristö)
  • Puolustautuminen maassa, mm. raiskauksen yrityksen tai kuristuksen torjuminen hätävarjeluna ääritilanteessa.
  • Oman aggression ”testaaminen” turvallisesti jouduttaessa uhrin asemaan.
  • ja paljon muuta+ kurssilaisten omiin kysymyksiin/toiveisiin tullaan myös aina vastaamaan.

Kurssin toteutus

Sisältö tulee koostumaan teoriasta, käytännön harjoittelusta sekä tämän lisäksi tulemme simuloimaan erilaisia uhkatilanteita. Kurssilla ei ole pakko osallistua fyysiseen osuuteen, jos haluaa keskittyä enemmän teoriapuoleen, tai simulaatiotilanteiden seuraamiseen.

Kohderyhmä

Kaikki turvallisuuskoulutuskesta kiinnostuneet naiset. Osallistujan tulee olla 16-64 vuotias. Osallistuja huolehtii itse vakuutuksistaan.

Kouluttaja

Turvakurssin kouluttajina toimivat alan ammattilaiset, joilla on pitkä kokemus väkivaltatilanteiden saralta ja niiden syntymisten nyansseista  (poliisiviranomaistausta).

Kustannukset

Kurssimaksu 60,00 € sisältää 24% alv.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Naisten turvakurssi 2.0? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tavastia Koulutus Oy

Tavastia Koulutus Oy tarjoaa työelämän täydennyskoulutusta

Tavastia Koulutus Oy tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia koulutus- ja työelämän palveluja sekä osaamisen kehittämistä asiakkaan tarpeisiin.   Tavastia Oy:ssä panostetaan erityisesti asiakkaan kuuntelemiseen; räätälöimme koulutukset vastaamaan yritysten yksilöllisiä tarpeita ripeästi ja joustavasti.  Tavastia Koulutus Oy tarjoaa muun muassa täydennyskoulutusta, yrityskoulutusta, kotoutumiskoulutusta, muuta työvoimakoulutusta, osaamisen kehittämispalvelua,...


Lue lisää kouluttajasta Tavastia Koulutus Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tavastia Koulutus Oy

Hattelmalantie 25, K-rakennus (navigaattori Mattilantie 14)
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
uusi.opistopalvelut.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Naisten turvakurssi 2.0 täytä seuraavat tiedot: