Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Sähköturvallisuus SFS 6002

Tavastia Koulutus Oy
Yhteenveto
1 päivä
160 EUR + alv 24 % (yht. 198,40 EUR)
10.3.2022 08.00
Haku päättyy: 8.3.2022
suomi
   
Lähiopetus
Hämeenlinna
Koulutus
Sähköverkko

Sähköturvallisuus SFS 6002

Koulutuksessa käsitellään sähkövirran ja valokaaren vaikutuksia sekä sähkön aiheuttamia tapaturmia. Lisäksi tutustutaan erilaisiin työskentelytapoihin sähkö- ja käyttötöissä sekä miten työturvallisuusvastuut yrityksessä jaetaan. Koulutukseen kuuluu koe, jonka perusteella osallistujille annetaan todistus koulutuksen suorittamisesta sekä Sähkötyöturvallisuuskortti (SETI).

Kohderyhmä

Sähköalan henkilöt, joilla ei Sähkötyöturvallisuuskorttia tai se on vanhennut. Yleinen sähkötyöturvallisuuskoulutus tulee olla voimassa kaikilla sähkötöitä tekevillä. Työnantajan on huolehdittava, että koulutuksessa annetut tiedot pysyvät ajan tasalla. Tämä koulutus tulee uusia aina viimeistään viiden vuoden kuluttua.

Tutkinto / todistus

Työturvallisuuskortti (SETI).

Aikataulu

1.9.2021 klo 08.15 - 16.00

Koulutuspaikka

Ammattiopisto Tavastia, Hämeenlinna

Kouluttaja

Maunula Mikko

Kustannukset

Koulutuksen hinta 160 € + alv 24%, sisältäen annettavan opetuksen, SFS 6002 Käytännössä -kirjan, henkilökohtaisen sähköalan varoituskilven sekä johdonsuoja-automaatin lukituslaitteen. Koulutuspäivään sisältyy myös aamu- ja iltapäiväkahvi sekä lounas.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen koulutusta. Koulutuksen toteuttaminen edellyttää vähintään 4 osallistujaa, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sähköturvallisuus SFS 6002 ? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tavastia Koulutus Oy

Tavastia Koulutus Oy tarjoaa työelämän täydennyskoulutusta

Tavastia Koulutus Oy tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia koulutus- ja työelämän palveluja sekä osaamisen kehittämistä asiakkaan tarpeisiin.   Tavastia Oy:ssä panostetaan erityisesti asiakkaan kuuntelemiseen; räätälöimme koulutukset vastaamaan yritysten yksilöllisiä tarpeita ripeästi ja joustavasti.  Tavastia Koulutus Oy tarjoaa muun muassa täydennyskoulutusta, yrityskoulutusta, kotoutumiskoulutusta, muuta työvoimakoulutusta, osaamisen kehittämispalvelua,...


Lue lisää kouluttajasta Tavastia Koulutus Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tavastia Koulutus Oy

Hattelmalantie 25, K-rakennus (navigaattori Mattilantie 14)
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
uusi.opistopalvelut.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sähköturvallisuus SFS 6002 täytä seuraavat tiedot: