Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Trukkiturvallisuuskoulutus

Tavastia Koulutus Oy
Yhteenveto
8 tuntia
100 EUR + alv 24 % (yht. 124 EUR)
29.3.2022 08.00
Haku päättyy: 23.3.2022
   
Lähiopetus
Turenki
Koulutus
Trukkiturvallisuuskoulutus

Trukkiturvallisuuskoulutus

Trukkikoulutuksessa käsitellyt asiat tähtäävät turvallisten työtapojen oppimiseen ja niiden merkityksen ymmärtämiseen.

Trukinkuljettajan on sisäistettävä hyvältä trukinkuljettajalta vaadittava maltillinen asenne. Hänen on tunnettava trukinkuljettajan vastuut, velvollisuudet ja oikeudet, sekä noudatettava niitä. Trukinkuljettajan on tunnettava trukinkuljettajan työturvallisuusmääräykset sekä henkilönostoihin liittyvät säädökset. Hänen on tunnettava trukin vakavuuteen vaikuttavat tekijät ja osattava ottaa ne huomioon päivittäisessä työskentelyssään.

Trukinkuljettajan on osattava varmistaa kuljetettava taakka ja käsiteltävä taakkoja työturvallisuusohjeita noudattaen. Hänen on osattava valita oikeat ajolinjat ja käsiteltävä trukkia tehokkaasti ympäristöään vaarantamatta tai vahingoittamatta. Opiskelijan on osattava suorittaa trukin päivittäisen ajoon lähtötarkastus sekä vastuulleen annetut trukin päivittäis- ja määräaikaishuollot. Hänen on osattava työturvallisuusmääräykset huomioiden ladata ja vesittää trukin akut, sekä vaihtaa nestekaasupullo.

Koulutus ei poista työnantajan velvoitetta. Työnantajan on varmistettava, että henkilö on saanut asianmukaisen trukkiopastuksen trukinkuljettamiseen ennen ensimmäistä koneen käyttöä ja annettava koneiden ja laitteiden käyttöön kirjallinen lupa. (VNA 1101/2010). Vaikka työntekijä olisi suorittanut trukkiturvallisuuskoulutuksen aiemmin, työnantajan on huolehdittava, että työntekijä tuntee kyseisen työpaikan vaatimukset trukin turvalliseen kuljettamiseen.

Kohderyhmä

Trukkiturvallisuuskoulutus soveltuu hyvin jo kokeneille trukkikuljettajille kertauksena sekä myös aloitteleville kuljettajille.

Aikataulu

Klo 08.00 - 16.00

Koulutuspaikka

Ammattiopisto Tavastia, kuljetus ja logistiikka, Koljalantie 7, 14200 Turenki

Kustannukset

Hinta 100 € (+ alv 24%) sisältäen annettavan opetuksen, trukkiturvallisuustodistuksen, aamu- ja iltapäiväkahvin sekä lounaan. Kurssiin on mahdollisuus lisätä trukkiajoharjoittelua eri veloituksella. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Trukkiturvallisuuskoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Tavastia Koulutus Oy

Tavastia Koulutus Oy tarjoaa työelämän täydennyskoulutusta

Tavastia Koulutus Oy tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia koulutus- ja työelämän palveluja sekä osaamisen kehittämistä asiakkaan tarpeisiin.   Tavastia Oy:ssä panostetaan erityisesti asiakkaan kuuntelemiseen; räätälöimme koulutukset vastaamaan yritysten yksilöllisiä tarpeita ripeästi ja joustavasti.  Tavastia Koulutus Oy tarjoaa muun muassa täydennyskoulutusta, yrityskoulutusta, kotoutumiskoulutusta, muuta työvoimakoulutusta, osaamisen kehittämispalvelua,...


Lue lisää kouluttajasta Tavastia Koulutus Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tavastia Koulutus Oy

Hattelmalantie 25, K-rakennus (navigaattori Mattilantie 14)
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
uusi.opistopalvelut.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Trukkiturvallisuuskoulutus täytä seuraavat tiedot: