Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Terveysopisto Salus

Keskiarvo: 4,8

Perustuu 22 arviointiin

Kati
(5)
Saluksen opettajat ovat todella ammattitaitoisia. Ja aivan käsittämättömän upeita persoonia! Joka viikonloppu on ollut huippu. Matka jatkuu...
Katariina
(4)
Huiput opettajat ja kurssit. Joustavat aikataulut sekä mahtavaa asiakaspalvelua!
Merja
(5)
Huikea matkani ravitsemuksen ja hyvinvoinnin saralla alkoi 2015. Nyt on jäljellä enää yksi kurssi sekä pätevöityminen ravintoterapeutiksi. Opetus, oppiminen ja tiedon syventyminen ovat seuranneet toinen toistaan koulutuksen edetessä. Opiskelijana olen saanut kokea monta oivallusta ja niiden myötä myös kurssien sisältö on käynyt jatkuvasti mi...
Näytä kokonaan
Satu
(4)
Aloitin opinnot syksyllä 2017 ja olen tykännyt paljon.
Marimiina
(5)
Saluksen tarjonta on kokonaisvaltaista, ja monipuolinen opettajakaarti on ajan hermoilla. Kurssiviikonloput ovat inspiroivia, hyvätunnelmaisia ja niiden tietomäärä on valtava. Ehdottoman tärkeä koulutuspaketti kaikille, jotka haaveilevat ammatista ravinnon ja terveyden ylläpitämisen saralla.
Pirjo
(5)
On ollut todella antoisa kevätlukukausi ja odotan innolla syyslukukauden pätevöitymiskursseja rentouttavan kesän ja akkujen latauksen jälkeen. Pätevät ja innostavat opet ja laaja, mielenkiintoinen kurssivalikoima!
Maria
(5)
Todella paljon mielenkiintoisia kursseja. Riitta Piilo on kyllä paras opettaja. Kertoo vaikeatkin asiat todella mielenkiintoisesti ja jäävät hyvin päähän. Kiitos siitä!
Tarja
(5)
Tietorikkaita ovat olleet kurssit. Olen neuvoja, mutta käynyt kaikki terapeuttikurssitkin ja lukuisan määrän muita. Kouluttautumisellekin tulee rajansa, kun ei asiakasvirtaa, niin ale ihan tervetullut! Työssä terveyskaupassa, niin ei hukkaan mikään tieto mennyt!
Pia
(5)
Todella laadukkaita kursseja, materiaaleja, sekä opettajia. Olen ollut todella tyytyväinen päätökseeni lähteä opiskelemaan Saluksessa.
Pia
(4)
Houkutteleva, monipuolinen kurssikattaus alan vaihtoa pohtivalle.
Nadja
(4)
Laadukasta ja asiantuntevaa opetusta.
Satu
(5)
Tyytyväinen vuonna 2017 keväällä opinnot aloittanut.
Zaïda
(5)
Aloitin keväällä 2018 ravintoneuvoja - ravintoterapeutin opinnot ja koulu on vastannut odotuksia. Kurssi toisensa perään vie syvemmälle tiedon virtaan ja "nälkä" kasvaa syödessä, eli joka kurssin jälkeen mielessä pyörii uusia kysymyksiä kun ymmärrys kasvaa ja syy ja seurausyhteyksien ymmärtämiset herättävät uteliaisuuden: entäs sitten tässä ja t...
Näytä kokonaan
Jana
(5)
Aloitin opinnot vuonna 2016.
Nina
(5)
Tiesin jo valmiiksi monenlaista kun tulin Saluksen oppilaaksi, mutta ihan uskomatonta millainen ymmärrys ja tietotaito Saluksen opinnoista onkaan karttunut. Opinnot valmentavat todella erinomaisesti ammattiin hyvin käytännönläheisellä tavalla. Opetus ei ole pelkkää teoriaa vaan nimanomaan käytäntöön soveltamista. Se, että opettajia on niin mo...
Näytä kokonaan
Outi
(5)
Aloitin opinnot keväällä 2017. Erittäin laadukas opetus ja selkeät, kattavat materiaalit. Opettajakunta todellakin asiantuntevaa. Kurssitarjonta hyvin suunniteltu ja mahdollistaa opintojen suorittamisen hyvin omien mahdollisuuksien mukaan.
Terhi
(4)
Mielenkiintoisia luentoja, tapahtumia ja valtavasti tietoa, jos vain kaiken pystyisi omassa työssään hyödyntämään, niin se olisi upea asia. Luennoitsijat ovat olleet huippuja.
Niina
(5)
Terveysopistossa on huippuopetus, ehdottomasti elämän tärkeimpiä ja parhaimpia valintoja. Syksyllä jatkuu terapeuttikurssit ja ravintoneuvojaksi valmistuminenkin on miltei käsillä!
Lili
(5)
Aloitin opinnot keväällä 2018 ja olen tykännyt kovasti opinnoista.
Harri
(5)
Valmistuin Saluksesta 2014 diplomi-ravintoneuvojaksi ja olen huomannut, että kokonaiskuva ravitsemuksesta tulee kyllä hyvin ymmärretyksi koulutuksen kautta. Kun ymmärtää hyvin pääkohdat, niin osaa kulkea ravintoviidakossa eikä eksy pikkuasioihin. Olenkin tehnyt näihin asioihin perustuen luonnolliseen ravitsemukseen perustuvia visuaalisia (au...
Näytä kokonaan
Henna
(5)
Olen todella tyytyväinen, että löysin Saluksen ravintoneuvojan- ja terapeutin opinnot, kun ravitsemukseen liittyvä tiedonnälkäni oli suurimmillaan. Olen saanut valtavan tietomäärän alan huippuopettajilta, solutasolta käytäntöön asti.
Elina
(5)
Loistavat kurssisisällöt ja laajat materiaalit. Opettajissa uskomattomia helmiä, jotka kykenevät yhdessä viikonlopussa opettamaan huomattavia kokonaisuuksia ymmärrettävästi ja oppijat huomioiden.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.