Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaareja ja digimessut – maksuton UpSkill-virtuaalitapahtuma on käynnissä, tervetuloa mukaan! 🚀

Arvioinnit aiheesta Tieturi

Keskiarvo: 4

Perustuu 13 arviointiin

Rosa
(4)
Kokoemuslähtöinen ja hyvillä käytännönläheisillä esimerkeillä varustettu koulutus.
Tuija
(4)
TuNi
(3)
HR
(4)
Koulutus erittäin hyvä muuten, paitsi että jäi maku kilpajuoksusta/pikajuoksusta. Siten jäi vähän kammo InDesignia kohtaan...vaikka sittemmin olen käynyt uuden kurssin toisaalla. Pidin opettajasta ja hänen kurssimateriaalinsa oli erittäin hyvää.
Mona Johansson
(5)
Entisen työnantaja toimesta po käydä kyseinen koulutus. Koulutus itsesäsään hyvä, mutta nykyisessä toimessa tästä ei nyt sanottavaa hyötyä.
Niclas
(5)
Yrityksemme haluaa panostaa visuaaliseen puoleen kaikissa eri medioissa. Koulutus antoi mahtavan lähtökohdan ohjelmiston käytön aloittamiselle. Pätevä kouluttaja osasi kertoa mielenkiintoisella tavalla ja oppimisessa oli rento tunnelma. Suosittelen!
spuhakka
(4)
Syy oli yrityksen ERP-hankkeen takia. 2 kouluttajaa, anti hieman vaihteli. Sopimusesimerkkeihin olisi voinut käyttää enemmän aikaa, aika loppui kesken
Jaani Antskog
(5)
Liquify
(4)
Photoshop sparraus on hyvä pikakurssi photoshopia jo vähän käyttäneelle. Opetus etenee loogisesti ja perusteellisesti, kulmia oikomatta. Kurssilla opittiin photoshopin peruskäyttö, jollaista työtehtävissä tarvitaan. Suosittelen kurssia - turha pähkäily fotarin kanssa jää, ja se jos mikä säästää aikaa!
Photarista haltioitunut
(4)
Loistava kurssi, viihdyttävä ja mukaansa tempaava opettaja jaksoi pitää kiinnostuksen yllä koko päivän. Opimme kurssilla muutaman todella hyödyllisen kikan, joka helpottaa perinteistä Photarin käyttöä työssä huomattavasti. Suosittelen ehdottomasti kaikille Photaria työssään käyttäville!
Ex-taulukkotuskailija
(5)
Excel-intensiivikurssi on kattava paketti Excelin tehokkaaseen käyttöön. Taulukko-ohjelman kanssa tuskailevalle kurssi tarjoaa monia ahaa-elämyksiä ja runsaasti konkreettisia apuvälineitä työntekoon. Hyvät tilat ja työvälineet sekä ystävällistä ja ammattimaista henkilökuntaa. Suosittelen!
Petra
(3)
Kurssi oli liian teoriamainen. Itse olin toivonut käytännönläheisempää otetta ja vinkkejä ja ohjeita eri tyyppisiin tilanteisiin ja aikavarkaiden taklaamiseen, mutta kurssi perustui teorialle ja käytännönläheisyys ja mielenkiintoiset harjoitustehtävät ohitettiin. Ryhmätyö oli kurssin parasta antia ja pääsin paremmin mukaan aiheeseen ja sain ryhm...
Näytä kokonaan
Kate
(2)
Tuskinpa time managementista on enempää kyllä kerrottavanakaan. Tehostamistoimenpiteitä on tässä moni joutunut tekemään kohta 20 vuotta, joten ei ihme että tästä aiheesta on vaikea kertoa mitään uutta ja ihmeellistä, joka jotenkin vaikuttaisi kenenkään elämään.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.