Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Haastavat tilanteet esimiestyössä

Tieturi
Yhteenveto
15 päivää
790 EUR + alv 24 %
24.11.2020
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus
Tieturin koulutukset

Haastavat tilanteet esimiestyössä


Miten saat esimiehenä varmuutta toimintaasi työyhteisön haastavissa tilanteissa?

Valmennuksessa saa mm. työkaluja työelämän seuraaviin ilmiöihin

Energian puute/fokuksen katoaminen
Voimakas eri mieltä oleminen/sitoutumattomuus yhdessä sovittuun
Pelisääntöjen rikkominen
Alentunut suorituskyky
Työyhteisön vahingoittaminen
Jouston puuttuminen
Häpeä omasta osaamattomuudesta

Oppimismenetelmät
Online-koulutus/orientaatiojakso toteutetaan 24.11.2020 klo 9-11 (2 h) ja siinä annettavat välitehtävät varmistavat, että osallistujat saavat varsinaisesta lähipäivästä täyden hyödyn irti omaan esimiestyöhönsä.
Lähipäivässä 1.12.2020 osallistujat pääsevät harjoittelemaan juuri heidän tarpeidensa mukaisia tilanteita turvallisessa ympäristössä ammattilaisten ohjauksessa.
Tilaisuudessa on mukana valmentajan työparina improvisaationäyttelijä, joka mukautuu osallistujien toivomiin tilanteisiin alaisen tai työkaverin roolissa.

Tieturi

Tieturi

Tieturi – valmentaa paremmaksi

Tieturi on koulutuksen edelläkävijä, jonka kasvattaa yksilöiden ja organisaatioiden osaamista ja tuottavuutta. Autamme kohtaamaan liiketoiminnan muutokset ja kääntämään ne voimavaraksi. Olemme alan monipuolisin toimija ja tarjoamme sekä avoimia että yritysten tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia. Erityisiä osaamisalueitamme ovat ohjelmistokehitys, projektityö, infrastruktuuri, tiedonhallinta...


Lue lisää kouluttajasta Tieturi ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Haastavat tilanteet esimiestyössä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Kohderyhmä


Meillä kaikilla niitä on. Isompia ja pienempiä, lähes päivittäin. Haasteita, jotka vievät aikaa ja energiaa sen kaikkein tärkeimmän tekemisen varmistamiselta. Kriisi, piittaamattomuus muuta työyhteisöä kohtaan, tehtävien laiminlyönti. Yksityiselämässä kriisi perheessä, avioero, alkoholi, jne. jotka kaikki vaikuttavat työn suorittamiseen. Hankalia ja haastavia tilanteita riittää.
Samalla tavoin toimimisella on usein samanlainen lopputulos. Sitä vaan niin helposti toimii opitulla tavalla, etenkin haastavissa tilanteissa paineen alla.
Jotta uudistetusta toimintatavasta tulisi totta, sitä olisi voitava harjoitella turvallisissa ja luottamuksellisissa olosuhteissa. Helpottaa, kun ryhmän jäsenillä on samankaltaisia kokemuksia ja halu kehittää omaa toimintaansa esimiehen roolissa.
Vertaisoppimisen kautta huomaat, kuinka pitkällä jo oletkaan, saat uusia näkökulmia ja näet konkreettisesti erilaisia tapoja toimia tilanteissa. On sinun valintasi, mitä poimit omalle tarjottimellesi ryhmältä.
Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 13 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Haastavat tilanteet esimiestyössä täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Johtaako teillä moni vai muutama

Johtaminen on kaikkea mikä vie eteenpäin kohti yhteisiä tavoitteita. Tarvitaan suunta, innostusta ja tuloksellisuutta. Miten esihenkilö saa tiimit mukaan johtamistyöhön?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: