Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

ITIL® 4 Foundation

Tieturi
Yhteenveto
2 päivää
1 550 EUR (arvonlisäverotonta)
Avoin koulutus
Helsinki, Oulu, Tampere, Verkossa/etänä
marker Kesäkurssi
Alkavat koulutukset
Helsinki
29.8.2019  
1 550 EUR
12.9.2019  
1 550 EUR
Verkossa/etänä
29.8.2019  
1 550 EUR
12.9.2019  
1 550 EUR
Oulu
24.9.2019  
1 550 EUR

ITIL® 4 Foundation

ITIL® 4 Foundation valmentaa ITILin uusimpaan versioon. Koulutuksessa käyt läpi koko ITIL sisällön kansainvälisten sertifiointivaatimusten mukaisesti. ITIL-kurssin jälkeen sinulla on perustason ymmärrys keskeisistä ITIL-käsitteistä. Koulutus valmistaa ITIL 4 Foundation –sertifikaatin suorittamiseen.Tieturi is an Accredited Training Organization (ATO), ACCREDITED BY PEOPLECERT ON BEHALF OF AXELOS. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

ITIL 4 Foundation -kurssimateriaali ja testi on englanniksi.
Opetuskielenä on suomi tai englanti kurssipäivämäärän vieressä olevan lipun mukaisesti.

Koulutus valmentaa ITIL 4 Foundation –sertifikaatin suorittamiseen. Voit suorittaa sertifiointikokeen heti koulutuksen päätteeksi tai myöhemmin omalta koneeltasi itse valitsemanasi ajankohtana. Sertifiointikoe on englanniksi. Sertifiointitesti veloitetaan erikseen: 215 € + alv. Mainitse ilmoittautumislomakkeen lisätietokentässä, jos haluat osallistua testiin.

Olemme niin varmoja koulutuksemme laadusta, että lupaamme sinulle uusinnan veloituksetta, jos et läpäise testiä.

ITIL on kokoelma IT-palveluiden hallintaan ja tuottamiseen liittyviä käytäntöjä, jotka on koottu ja kehitetty alan parhaimmistosta. ITILin suosio on vankkaa ympäri maailmaa ja myös Suomessa sen oppeja sovelletaan menestyksekkäästi hyvin monessa IT-organisaatiossa.

Suorita kansainvälinen ITIL 4 sertifikaatti

Edellinen ITIL-versio, ITIL V3, kuvaa palvelun elinkaarta, johon kuuluu 26 prosessia. ITIL 4 jatkaa kehitystä tuomalla mukaan arvoketjuja ja niihin liittyviä käytäntöjä. Kokonaisvaltainen palvelumalli yhdistää palvelunhallintaan elementtejä Lean IT:stä, Agilesta ja DevOpsista.

Kahden päivän koulutuksen aikana käydään läpi koko ITIL:n sisältö kansainvälisten sertifiointivaatimusten mukaisesti. Koulutus antaa hyvät valmiudet ITIL 4 Foundation –sertifikaatin suorittamiseen. 

Julkisilla ITIL 4 Foundation -kursseillamme on sertifiointitakuu. Saat koulutuksen aikana maksutta käyttöösi harjoituskysymyksiä, jotka auttavat sinua valmistautumaan sertifiointikokeeseen. Jos teet kokeen kurssin päätteeksi, varaathan edellisen illan omaehtoiseen harjoitteluun.

Olemme niin varmoja koulutuksemme laadusta, että lupaamme sinulle uusinnan veloituksetta, jos et läpäise testiä.

ITIL4 Foundation koulutuksen tavoitteet

ITIL 4 Foundation -kurssin jälkeen sinulla on perustason ymmärrys seuraavista ITIL-käsitteistä:

 • tärkeimmät ITIL termit
 • palvelunhallinnan neljä näkökulmaa
 • palvelujen arvojärjestelmä (service value system)
 • palvelujen arvoketju (service value chain)
 • tärkeimmät ITIL käytännöt
 • palvelunhallinnan 7 periaatetta
Sisältö ITIL 4 Foundation -kurssilla Introduction to ITIL Key concepts The four dimensions of service management The ITIL service value system The ITIL service value chain Major practices
 • Incident management

 • Problem management

 • Service request management

 • Service level management

 • Change control

 • Service desk

 • Continual improvement

Other practices
 • Supplier management, information security management, relationship management, IT asset management, monitoring and event management, release management, deployment management, service configuration management, service continuity management, availability management, capacity and performance management
The guiding principles Aikataulu ITIL 4 koulutukselle

Ensimmäinen koulutuspäivä on klo 9:00-16:00.

Toinen koulutuspäivä on klo 9:00-15:30 + valinnaisesti ITIL-testi klo 15:30-16:45.

Aamukahvia tarjolla klo 8:30 alkaen.

ITIL Foundation -sertifiointitesti

ITIL Foundation -koulutuksen jälkeen voit halutessasi osallistua sertifiointitenttiin, noin klo 15:30 alkaen viimeisenä koulutuspäivänä. Voit suorittaa myös testin omalta koneeltasi itse valitsemanasi ajankohtana. Sertifiointitesti veloitetaan erikseen: 215 € + alv. Mainitse ilmoittautumislomakkeen lisätietokentässä, jos haluat osallistua testiin.

Kohderyhmä

IT-palvelujen hallinta- ja tuottajaorganisaatioiden asiantuntijoille, jotka tarvitsevat perustiedon ITIListä ja sen käytöstä palvelujen laadun parantamiseksi. Koulutus soveltuu hyvin myös liiketoiminnan asiantuntijoille ja muille ammattilaisille, jotka toimivat IT-palveluiden hankkimiseen ja hyödyntämiseen liittyvissä tehtävissä. Kurssi soveltuu myös aiemmin ITIL-sertifioituneille, jotka haluavat päivittää osaamisensa tuoreimman ITIL 4 version mukaiseksi.

ITIL-koulutus ei vaadi esitietoja.

Tieturi

Tieturi

Tieturi – valmentaa paremmaksi

Tieturi on koulutuksen edelläkävijä, jonka kasvattaa yksilöiden ja organisaatioiden osaamista ja tuottavuutta. Autamme kohtaamaan liiketoiminnan muutokset ja kääntämään ne voimavaraksi. Olemme alan monipuolisin toimija ja tarjoamme sekä avoimia että yritysten tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia. Erityisiä osaamisalueitamme ovat ohjelmistokehitys, projektityö, infrastruktuuri, tiedonhallinta...


Lue lisää kouluttajasta Tieturi ja katso koulutustarjonta täältä
Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 13 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Panosta osaamiseesi!

Adobe-koulutukset jatkuvat elokuussa. Osallistu tehokkaaseen ja mukavaan pienryhmäkoulutukseen tai tilaa tarpeisiisi räätälöity koulutuspaketti!