Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

ITIL® Practitioner

Tieturi
Yhteenveto
2 päivää
   
Useita paikkakuntia
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus

ITIL® Practitioner

Koulutuksessa käymme käytännönläheisesti läpi, kuinka sovellamme ITILin periaatteita organisaatiossa onnistuneesti. Koulutuksen jälkeen osaat soveltaa ITIL Continual Service Improvement -periaatteita jatkuvaan palvelun parantamiseen organisaatiossasi. Koulutus on hyvä jatkumo niille IT-osaajille, jotka ovat jo suorittaneet ITIL Foundation -sertifikaatin.

Tieturi is an Accredited Training Organization (ATO), ACCREDITED BY PEOPLECERT ON BEHALF OF AXELOS. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

Koulutus on suomenkielinen. Kurssimateriaali on englanninkielinen. Kurssimateriaalina käytämme ITIL Practitioner Guidance -kirjaa. Kirja ei kuulu kurssin hintaan. Suosittelemme sen hankintaa ennen koulutusta.

Voit halutessasi suorittaa sertifiointitestin koulutuksen päätteeksi - omalta koneeltasi itse valitsemanasi ajankohtana. Sertifiointitestin hinta on 350 € (+ alv 24 %), ja se laskutetaan erikseen. Sertifiointitestiin voi ottaa mukaan ITIL Practitioner Guidance -kirjan. Kirjassa ei saa kuitenkaan olla omia merkintöjä.

Sertifikaatin suoritettuasi saat 3 suorituspistettä ITIL Expert -sertifiointiin. ITIL Expert -sertifiointiin vaaditaan 22 suorituspistettä.

Käytännönläheisessä koulutuksessa käymme läpi, kuinka sovellamme ITILin periaatteita organisaatiossa onnistuneesti.

Koulutus pohjautuu ITIL Continual Service Improvement -osaan ja käyttää sen periaatteita pohjana jäsentää kehitysehdotuksia. Tämän avulla organisaatio pystyy jatkuvasti parantamaan palveluitaan.

Sisältö
  • Jatkuvassa palvelunparantamisessa (Continual Service Improvement) tarvittavat IT palvelunhallinnan käsitteet
  • IT palvelunhallinnan johtavien periaatteiden soveltaminen käytännössä
  • Muutoksen hallinta organisaatiossa
  • Tehokas viestintä
  • Tulosten mittaaminen ja mittareiden asettaminen

 

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu sinulle, jonka tehtävänä on jalkauttaa ITIL organisaatiossasi.

Jotta voit suorittaa koulutuksen, tulee sinulla olla suoritettuna ITIL® Foundation Versio 3 -tasoinen sertifikaatti. Jos tavoitteenasi ei ole sertifioituminen, voit halutessasi käydä koulutuksen myös ilman edeltävää sertifikaattia, kunhan sinulla on ITIL Foundation tiedot pohjalla. Voit kuitenkin osallistua sertifiointitestiin vasta kun olet suorittanut ITIL® Foundation -sertifikaatin.

Tieturi

Tieturi

Tieturi – valmentaa paremmaksi

Tieturi on koulutuksen edelläkävijä, jonka kasvattaa yksilöiden ja organisaatioiden osaamista ja tuottavuutta. Autamme kohtaamaan liiketoiminnan muutokset ja kääntämään ne voimavaraksi. Olemme alan monipuolisin toimija ja tarjoamme sekä avoimia että yritysten tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia. Erityisiä osaamisalueitamme ovat ohjelmistokehitys, projektityö, infrastruktuuri, tiedonhallinta...


Lue lisää kouluttajasta Tieturi ja katso koulutustarjonta täältä
Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
          (4,0)
Perustuu 13 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit