Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Itsensä ja oman työn johtaminen

Tieturi
Yhteenveto
1 päivä
   
Helsinki
Koulutus
Tieturin koulutukset

Itsensä ja oman työn johtaminen


Remote – osallistu etäyhteydellä! Ehditkö töissä tehdä sen, mitä aioit? Haluaisitko saada enemmän aikaan hyvinvoinnistasi tinkimättä? Ehditkö kehittää osaamistasi?
Työelämä on suuressa murroksessa. Siitä huolimatta useimmat ihmiset tekevät töitä edelleen tavalla, jonka oppivat tullessaan työelämään. Seurauksena on turhautuminen ja uupumus.
Oman työn suunnitteluun ja johtamiseen keskittyvä päivä pureutuu ongelman ytimeen. Päivän aikana tunnistetaan tehottomat työtavat, etsitään niihin ratkaisuja ja käydään läpi kymmenen askelen ohjelma oman työn ja ajan hallintaan. Osallistujat saavat henkilökohtaista ohjausta, vinkkejä ja konkreettisia työkaluja oman työn tehostamiseen. Päivä päättyy itsensä johtamisen osioon, jonka aikana opitaan tekniikoita itsensä valmentamiseen ja vaivattomaan muutokseen.

Oman työn muutos ja työn murros
Tehottomien työtapojen tunnistaminen ja täsmävinkit haasteiden ratkaisuun
Kymmenen askelta oman työn ja ajan hallintaan
Työkaluja ja menetelmiä tehokkaaseen työhön
Oman itsen valmentaminen ja muutoksen aikaansaaminen

Koulutuspäivä sisältää tiiviitä teoriaosuuksia, yksilöharjoitteita sekä keskustelevia osuuksia. Päivän aikana työstetään omia työtapoja ja laaditaan henkilökohtainen muutoskartta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Itsensä ja oman työn johtaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Tieturi

Tieturi

Tieturi – valmentaa paremmaksi

Tieturi on koulutuksen edelläkävijä, jonka kasvattaa yksilöiden ja organisaatioiden osaamista ja tuottavuutta. Autamme kohtaamaan liiketoiminnan muutokset ja kääntämään ne voimavaraksi. Olemme alan monipuolisin toimija ja tarjoamme sekä avoimia että yritysten tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia. Erityisiä osaamisalueitamme ovat ohjelmistokehitys, projektityö, infrastruktuuri, tiedonhallinta...


Lue lisää kouluttajasta Tieturi ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Itsensä ja oman työn johtaminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Kohderyhmä


The ITIL® 4 Foundation course requires no preliminary knowledge.
Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 13 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Itsensä ja oman työn johtaminen täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Johtaako teillä moni vai muutama

Johtaminen on kaikkea mikä vie eteenpäin kohti yhteisiä tavoitteita. Tarvitaan suunta, innostusta ja tuloksellisuutta. Miten esihenkilö saa tiimit mukaan johtamistyöhön?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: