Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Office 365 -ryhmät tietohallinnolle

Tieturi
Yhteenveto
1 päivä
   
Helsinki
Koulutus
Tieturin koulutukset

Office 365 -ryhmät tietohallinnolle


Koulutuksen aikana opit, kuinka Office 365 -ryhmiä (Groups) luodaan eri sovelluksista, kuinka ryhmien käyttöönotto voidaan ohjeistaa sekä kuinka lisäät hallittavuutta ja läpinäkyvyyttä ryhmiä käyttävässä organisaatiossasi.

Kurssipäivän aikana käymme läpi ryhmien luontia Office 365 -sovellusten kautta järjestelmävalvojan näkökulmasta. Tavoitteena on muodostaa kokonaiskäsitys vaihtoehdoista, eroista ja yhtäläisyyksistä seuraavien Office 265 -palveluiden välillä:

Microsoft Outlook
Office 365 Outlook Web
SharePoint Online
Planner
Teams
Power BI
Yammer

Käymme koulutuksen aikana läpi, minkä edellytysten tulee täyttyä, jotta Yammerin ryhmät perustetaan Office 365 -ryhminä. Harjoittelemme myös tarvittavien asetusten tekemistä käytännössä.
Käymme läpi ja harjoittelemme Office 365 -ryhmien luontia ja hallintaa järjestelmävalvojan näkökulmasta seuraavien työkalujen avulla:

Office 365 hallintaportaali
Exhange hallintaportaali
Azure AD-hallintaportaali

Perehdymme vierailijakäyttäjien kutsumiseen Outlookin ja Teamsin kautta, ja harjoittelemme sitä käytännössä. Lisäksi harjoittelemme ryhmien hallintaa PowerShell-skriptien avulla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Office 365 -ryhmät tietohallinnolle, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Tieturi

Tieturi

Tieturi – valmentaa paremmaksi

Tieturi on koulutuksen edelläkävijä, jonka kasvattaa yksilöiden ja organisaatioiden osaamista ja tuottavuutta. Autamme kohtaamaan liiketoiminnan muutokset ja kääntämään ne voimavaraksi. Olemme alan monipuolisin toimija ja tarjoamme sekä avoimia että yritysten tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia. Erityisiä osaamisalueitamme ovat ohjelmistokehitys, projektityö, infrastruktuuri, tiedonhallinta...


Lue lisää kouluttajasta Tieturi ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Office 365 -ryhmät tietohallinnolle? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Kohderyhmä


Saat kurssista parhaan hyödyn, kun sinulla on jo jonkin verran Office-tuoteperheen tuntemusta.
Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 13 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Office 365 -ryhmät tietohallinnolle täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

UX/UI -suunnittelu -verkkokurssi

Opi käyttäjäkokemuksen suunnittelua alan ammattilaisen ohjauksessa! Kurssilla opetellaan suunnittelemaan helppokäyttöisiä verkkopalveluiden ja mobiilisovellusten käyttöliittymiä. 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: