Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Power Apps ja Power Automate -jatkokurssi

Tieturi
Yhteenveto
2 päivää
1 390 EUR + alv 24 %
16.11.2020
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus
Tieturin koulutukset

Power Apps ja Power Automate -jatkokurssi


Tule tälle kaksipäiväiselle kurssille syventämään osaamistasi Power Apps- ja Power Automate -tuotteista kokeneen kouluttajan johdolla!Tämä kaksipäiväinen kurssi kertoo Power Apps- ja Power Automate -pilvipalveluista peruskurssia vaativimpia asioita. Kurssi on tarkoitettu Office 365 -käyttäjille, jotka haluavat oppia tekemään sovelluksia ja työnkulkuja uusimmilla välineillä. Power Appsin avulla voidaan laatia eri laitteilla toimivia sovelluksia, jotka kytkeytyvät yrityksen tietojärjestelmiin, ja jotka voivat käynnistää Power Automate -työnkulkuja. Power Automate on selain- ja mobiilikäyttöinen työnkulkujen laadintaan ja suorittamiseen keskittyvä palvelu. Nämä teknologiat korvaavat tällä hetkellä Office 365:ssa aiemmin käytettyjä InfoPath- tai Nintex-lomakkeita ja SharePointin työnkulkuja. Käymme läpi kurssilla Canvas Appsien ja Power Automaten monimutkaisempia esimerkkejä sekä Model Driven Appsin perusteet.Dynamics 365 sovellukset: Dynamics 365 Sales, Dynamics 365 Customer Service, Dynamics 365 Field Service, Dynamics 365 Marketing, Dynamics 365 Project Service Automation ovat esimerkkejä Common Data Service:n päälle rakennetuista Model-Driven Appseista. Pääpaino kurssilla on Canvas App harjoituksissa, joissa ei tarvita erillistä Power Apps- tai Dynamics-lisenssiä vaan Office 365 ”perus”-lisenssillä pärjää.

Power Platform

Power Platform ympäristöt ja niiden hallinta
Lisensointi katsaus
Canvas Power Apps vs. Model-driven Power Apps
Konnektorit, Standard vs. Premium

Canvas Apps

Kontrollit (esim.kamera)
Kontrollien ominaisuudet
Kaavat
Muuttujat (UpdateContext, Set, Collect)
Galleriat
Päivitysoperaatiot (vaihtoehto lomakkeille)
Delegointi
Suorituskykyoptimointi ja perusmonitorointi

Model-driven Apps

Common Data Service perusteet
Model-driven Apps perusteet

Power Automate

Virheenkäsittely
Suorituskykyoptimointi ja perusmonitorointi
HTTP-kutsut

Koulutuspaikka
Koulutus toteutetaan yhteistyökumppanimme Sulavan kanssa, osoitteessa Vuorikatu 14B.

Tieturi

Tieturi

Tieturi – valmentaa paremmaksi

Tieturi on koulutuksen edelläkävijä, jonka kasvattaa yksilöiden ja organisaatioiden osaamista ja tuottavuutta. Autamme kohtaamaan liiketoiminnan muutokset ja kääntämään ne voimavaraksi. Olemme alan monipuolisin toimija ja tarjoamme sekä avoimia että yritysten tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia. Erityisiä osaamisalueitamme ovat ohjelmistokehitys, projektityö, infrastruktuuri, tiedonhallinta...


Lue lisää kouluttajasta Tieturi ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Power Apps ja Power Automate -jatkokurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Kohderyhmä


Office 365 -osaamisesta on hyötyä ja aiempi Power Apps- ja Power Automate -kokemus on suotavaa. SharePointin tuntemuksesta on etua, koska tämä on yleinen tietolähde Power Appsissa ja Power Automatessa.
Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 13 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Power Apps ja Power Automate -jatkokurssi täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

UX/UI -suunnittelu -verkkokurssi

Opi käyttäjäkokemuksen suunnittelua alan ammattilaisen ohjauksessa! Kurssilla opetellaan suunnittelemaan helppokäyttöisiä verkkopalveluiden ja mobiilisovellusten käyttöliittymiä. 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: