Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

PRINCE2 ® Foundation suomeksi

Tieturi
Yhteenveto
2 päivää
1 900 EUR + alv 24 %
Koulutus
Helsinki, Tampere
Alkavat koulutukset
Helsinki
1 900 EUR
12.10.2020

Helsinki
1 900 EUR
5.11.2020

Helsinki
1 900 EUR
17.12.2020
Tieturin koulutukset

PRINCE2 ® Foundation suomeksi


Koulutuksessa perehdyt PRINCE2 projektihallintamenetelmään uusimman version (6th edition) mukaisesti. Kurssin käytyäsi osaat hyödyntää tätä projektityön viitekehystä omissa projekteissasi, joko projektipäällikkönä tai projektiryhmän jäsenenä. Tämä koulutus valmistaa sinut suorittamaan PRINCE2 Foundation -sertifioinnin halutessasi.
PRINCE2 (PRojects IN Controlled Environments) on yksi käytetyimmistä prosessipohjaisista menetelmistä tehokkaaseen projektinhallintaan. Nimensä mukaisesti se pyrkii luomaan testattujen käytäntöjen avulla hyvin hallussa olevan ympäristön projektien toteuttamiseen. Tämä alun perin Britanniasta ja ICT-sektorilta lähtöisin oleva projektihallinnan metodiikka on levinnyt maailmanlaajuiseen käyttöön kaikille sektoreille. Reilusti yli miljoona projektiammattilaista on sertifioitunut PRINCE2 menetelmään.
Tässä koulutuksessa saat hyvän ymmärryksen PRINCE2 viitekehyksestä ja sen olennaisista elementeistä. Näin pystyt toimimaan asiantuntevasti PRINCE2 metodiikalla toteutettavassa projektissa, olitpa projektipäällikkö tai projektiryhmän jäsen.

Opit sekä ymmärtämään että hyödyntämään PRINCE2-viitekehyksen tärkeimpiä konsepteja:

7 teemaa 
7 prosessia
7 periaatetta

Osaat näitä hyödyntäen mm.

johtaa poikkeamilla – toleranssien käyttö aikatauluissa, kustannuksissa, laadussa jne. lisää joustavuutta ja vähentää päätöksentekotarpeita 
peilata toimintaasi koko ajan projektin liiketoimintaperusteeseen (Business Case) ja sen voimassa pysymiseen 
määrittää tehokkaaseen toimintaan tarvittavat input- & output-tiedot eri projektivaiheiden välille 
luoda projektiorganisaation, jolla on selkeät vastuut 
hyödyntää testattuja raportointimalleja 
reagoida muutoksiin hallitulla tavalla 
suunnitella projektin elinkaaren 

Halutessasi suorittaa PRINCE2 Foundation sertifioitumisen, on koulutus harjoitustesteineen valmistanut sinua tehokkaasti sertifioitumistestin läpäisemiseen.
PRINCE2 Foundation sertifioitumistesti
Voit halutessasi suorittaa koulutuksen jälkeen PRINCE2 Foundation -sertifiointitestin. Testin hinta sisältyy kurssimaksuun. Sertifiointitesti on 2. koulutuspäivän päätteeksi, n. klo 16.15 - 17.30. Vaihtoehtoisesti voit suorittaa testin omalta koneeltasi itse valitsemanasi ajankohtana.

Testissä on 60 monivalintakysymystä
Testin läpäisy vaatii 55% oikeita vastauksia, eli 33 kpl
Testi on englanniksi
Mitään tietolähteitä ei saa käyttää (esim. ei sanakirjaa, ei Google Translate, ei PRINCE2 Manual)
Testiaika on 60 min + muuta kuin englantia äidinkielenään puhuville 15 min lisäaika
Esimerkkikokeita ladattavissa Axeloksen sivuilta

Olemme varmoja, että koulutuksemme avulla pystyt läpäisemään sertifioitumistestin. Jos näin ei käy, saat ilman lisäveloitusta 1 tunnin henkilökohtaisen sparrauksen kouluttajalta ja uuden testin hintaan 125 eur + alv (testin normaalihinta 386 eur + alv).
Kurssin materiaalit
Kurssimateriaali ja valinnainen testi on englanniksi. Opetuskielenä on suomi tai englanti. PRINCE2 koulutuksen kuvauksen englanniksi näet tästä.

Tieturi

Tieturi

Tieturi – valmentaa paremmaksi

Tieturi on koulutuksen edelläkävijä, jonka kasvattaa yksilöiden ja organisaatioiden osaamista ja tuottavuutta. Autamme kohtaamaan liiketoiminnan muutokset ja kääntämään ne voimavaraksi. Olemme alan monipuolisin toimija ja tarjoamme sekä avoimia että yritysten tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia. Erityisiä osaamisalueitamme ovat ohjelmistokehitys, projektityö, infrastruktuuri, tiedonhallinta...


Lue lisää kouluttajasta Tieturi ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta PRINCE2 ® Foundation suomeksi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Kohderyhmä


Koska tämä on tiivistetty, nopeasti etenevä kurssi, edellytetään osallistujilta perehtymistä ennen koulutusta lähetettävään materiaaliin tai kokemusta PRINCE2 käytöstä projektinhallinnassa. Etukäteismateriaaliin  perehtymiseen kannattaa varata aikaa noin 1 tunti.PRINCE2 Foundation -sertifioituminen ei edellytä projektityökokemusta, mutta koulutuksen oppien omaksumiseksi tämä on suositeltavaa.
Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 13 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta PRINCE2 ® Foundation suomeksi täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: