Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tietosuojan perusteita

Tieturi
Yhteenveto
1 päivä
850 EUR (arvonlisäverotonta)
Avoin koulutus
Helsinki
Alkavat koulutukset
Helsinki
28.1.2020  
850 EUR
27.3.2020  
850 EUR
18.5.2020  
850 EUR
Tieturin koulutukset

Tietosuojan perusteita


Lähes jokainen meistä joutuu käsittelemään henkilötietoja muodossa tai toisessa miltei joka päivä ja ei ole aivan sama, miten niitä käsitellään. EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) määrittelee meille kaikille uusia velvoitteita ja vastuita tietosuojaan liittyen.
Tietosuojan perusteita -koulutuksemme on suunniteltu peruskurssiksi henkilöille, jotka joutuvat tekemisiin henkilötietojen kanssa ja osallistuvat projekteihin tai hankkeisiin joihin liittyy henkilötietoja. Näkökulma kurssilla on 25.5.2018 voimaan astunut EU:n tietosuoja-asetus (GDPR), ja siihen liittyvät uudet vaatimukset verrattuna voimassa olevaan henkilötietolakiin.
Koulutuksen jälkeen sinulla on perustiedot henkilötietojen käsittelystä GDPR-asetuksen näkökulmasta ja tunnet lain keskeisen käsitteistön sekä niiden merkityksen.

Tietosuoja-asetuksen taustaa
Tietosuojan liittyvät peruskäsitteet

Mitä on tietosuoja
Henkilötieto
Henkilörekisteri
Rekisteröity
Rekisterin pitäjä
Tietosuojavastaava
Tietosuojaviranomainen
Profilointi jne

Tietosuoja standardien valossa
Muutokset prosesseihin ja tekniikkaan
Rekisterinpitäjän ja tiedon käsittelijän velvollisuudet
Rekisteröidyn oikeudet
Tiedon luokittelu ja luokitellun tiedon käsittely

Käsittelyn periaatteita

Tietosuojavastaavan tehtävät
Tietosuoja on riskien hallintaa

Riskiarvioinnin työkalu
Riskienhallinnan prosessit
Riskirekisterin laatiminen

Tietojen siirtäminen
Asiakasrajapinnassa käsiteltävä henkilötieto

Rekisteriseloste
Opastus ja koulutus

Tietojärjestelmät ja henkilötiedot

Lokitiedot
Pääsynhallinta
Sovelluksien turvallisuus
Tietovarannot
Mitä tietosuoja edellyttää järjestelmiltä?
Tietovirtakuvaukset
Järjestelmien väliset riippuvuudet

Tietosuoja ja hankinnat
Kenellä on vastuu tietosuojasta?
Tietosuojaloukkauksista ilmoittaminen

Viranomaiselle
Rekisteröidylle

Sanktiot rikkeistä
Tietosuojan huoneentaulut
Välittömät toimenpiteet ja tarkastukset

Kohderyhmä


Saat parhaan hyödyn koulutuksesta, kun hallitset tietoturvallisuuden perusteet jo ennen koulutusta.

Tieturi

Tieturi

Tieturi – valmentaa paremmaksi

Tieturi on koulutuksen edelläkävijä, jonka kasvattaa yksilöiden ja organisaatioiden osaamista ja tuottavuutta. Autamme kohtaamaan liiketoiminnan muutokset ja kääntämään ne voimavaraksi. Olemme alan monipuolisin toimija ja tarjoamme sekä avoimia että yritysten tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia. Erityisiä osaamisalueitamme ovat ohjelmistokehitys, projektityö, infrastruktuuri, tiedonhallinta...


Lue lisää kouluttajasta Tieturi ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tietosuojan perusteita? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 13 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tietosuojan perusteita täytä seuraavat tiedot: