Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Virtuaalitodellisuus (VR) myynnissä ja markkinoinnissa

Tieturi
Yhteenveto
4 päivää
400 EUR + alv 24 %
1.10.2020
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus
Tieturin koulutukset

Virtuaalitodellisuus (VR) myynnissä ja markkinoinnissa


Koulutus tarjoaa osallistujille mahdollisuuden syventyä virtuaalitodellisuuden hyötyihin ja käyttötapoihin erilaisissa myynnin ja markkinoinnin kohteissa.Virtuaalitodellisuus tarjoaa yrityksille esimerkiksi interaktiivisia tilojen esittelyitä,tuotteen QR-koodista aukeavaa VR-materiaalia tai tuotteen testikäyttöä virtuaalitodellisuudessa. Asiakkaalle voidaan antaa lisäarvoa tuottavaa informaatiota tai mahdollisuutta kokea tuote käytännössä ilman ylimääräisiä kustannuksia asiakkaalle.

Koulutus rakentuu tiiviisti käytännön esimerkkien ympärille sekä osallistujat pääsevät myös itse rakentamaan ohjatusti virtuaalitodellisuusympäristöä.

Tieturi

Tieturi

Tieturi – valmentaa paremmaksi

Tieturi on koulutuksen edelläkävijä, jonka kasvattaa yksilöiden ja organisaatioiden osaamista ja tuottavuutta. Autamme kohtaamaan liiketoiminnan muutokset ja kääntämään ne voimavaraksi. Olemme alan monipuolisin toimija ja tarjoamme sekä avoimia että yritysten tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia. Erityisiä osaamisalueitamme ovat ohjelmistokehitys, projektityö, infrastruktuuri, tiedonhallinta...


Lue lisää kouluttajasta Tieturi ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Virtuaalitodellisuus (VR) myynnissä ja markkinoinnissa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Kohderyhmä


Koulutus ei vaadi esitietoja.
Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 13 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Virtuaalitodellisuus (VR) myynnissä ja markkinoinnissa täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kehitä viestintäosaamistasi!

Viestintä kuuluu kaikille: syvennä osaamistasi ja varaudu tuleviin viestintähaasteisiin suosituissa ProComin koulutuksissa tai PRO-koulutusohjelmissa!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: