Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Painettu älykkyys mahdollistaa pintojen vihreän digitalisaation

TIVIA
Yhteenveto
1 tunti
   
Verkossa
Koulutus
Painettu älykkyys mahdollistaa pintojen vihreän digitalisaation

Painettu älykkyys mahdollistaa pintojen vihreän digitalisaation

Tervetuloa mukaan TIVIAn Painettu älykkyys mahdollistaa pintojen vihreän digitalisaation -webinaariin!

Webinaarissa käsitellään painettavan-, joustavan- ja laaja-alaisen elektroniikan tuomia mahdollisuuksia uudistaa tapaamme käyttää elektronisia toimintoja (mittaaminen, kommunikointi, vuorovaikutus) erilaisille pinnoille integroituna entistä ympäristöystävällisemmin.

Webinaarissa asiantuntijoina toimivat Kari Rönkä (Vice President Sensing Solutions,VTT) ja Eero Kaikkonen (CEO,Movesole).

Webinaarin sisältö

Kuvittele maailmaa ilman älylaitteita kokoajan käsissämme. Mitä jos jokapäiväiseen toimintaamme tarvittavat digitaaliset toiminnot, kuten mittaaminen, havainnointi, analysointi, kommunikaatio, vuorovaikuttaminen olisivatkin rakenteellisesti integroituneita ympäristöömme tai puettuna päällemme? Ja miten tehdä tämä vielä ympäristöystävällisesti, kestävästi ja parantaen ihmisten, yhteiskunnan ja yritysten päivittäistä elämää?

Webinaarissa kerromme miten näitä globaaleja haasteita ja mahdollisuuksia voitaisiin ratkaista painettavaan-, joustavaan-, venyvään, päällepuettavaan ja ympäristöystävällisempään elektroniikkaan perustuen, uudella tavalla suunnitellen ja valmistaen entistä keveämpiä, ohuempia, laajoille pinnoille integroituja kestäviä ja ympäristöystävällisiä tuotteita.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Painettu älykkyys mahdollistaa pintojen vihreän digitalisaation, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Webinaari on avoin TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille sekä yhteisöjäsenten että kumppanien henkilökunnalle. Webinaarin lopuksi yleisöllä on mahdollisuus kysymyksiin.

Koulutuspaikka

Webinaari toteutetaan verkossa Teams-sovelluksella. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse. Kun osallistut tähän tapahtumaan, nimesi voi näkyä muille osallistujille. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt tämän kokemuksen.

Kouluttaja

Kari Rönkä, Vice President Sensing Solutions, VTT

Kari Rönkä toimiiTeknologian tutkimuskeskus VTT Oy:ssa Sensing Solutions -tutkimusalueen johtajana. Tutkimusalueen fokuksessa on kehittää yritysten kanssa uusimpiin tutkimustuloksiin ja teknologioihin perustuvia tuotteita ja ratkaisuja tulevaisuuden digitalisaatiotarpeiden, kestävän kehityksen ja paremman elämän haasteisiin. Kari Röngällä on vankka kokemus elektroniikan valmistuksesta sekä teollisessa tuotannossa että viimeisimmistä teknologiatrendeistä ja -kehityksistä.

Eero Kaikkonen, CEO, Movesole

Kustannukset

  • avoin ja maksuton TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille sekä yhteisöjäsenten että kumppanien henkilökunnalle
  • osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Painettu älykkyys mahdollistaa pintojen vihreän digitalisaation? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

TIVIA

IT-ammattilaisten osaamisen asialla

TIVIA on puolueeton IT-alan järjestö. TIVIAn tavoitteena on kehittää niin jäsenistön kuin muiden IT-ammattilaisten osaamista monipuolisten koulutusten ja tapahtumien kautta. Yksi TIVIAn tärkeimmistä tehtävistä on IT-ammattilaisten osaamisen ja arvostuksen nostaminen. TIVIA järjestää jäsenyhdistyksien kanssa vuosittain toista sataa mielenkiintoista IT-aiheista koulutusta,...


Lue lisää kouluttajasta TIVIA ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

TIVIA

Lars Sonckin kaari 12
02600 Espoo

 Näytä puhelinnumero
tivia.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 150 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Adoben ohjelmat haltuun!

Omaksu Adoben kulmakivet InDesign, Photoshop ja Illustrator tai käsittele liikkuvaa kuvaa animoidut somemainokset ja videoeditoinnin perusteet -kursseilla.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Painettu älykkyys mahdollistaa pintojen vihreän digitalisaation täytä seuraavat tiedot: