Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tietoturvallinen ohjelmistokehitys

TIVIA
Yhteenveto
1 päivä
745 EUR + alv 24 %
suomi
Koulutus
Pääkaupunkiseutu, Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Pääkaupunkiseutu
745 EUR
5.10.2021

Suomi
Sopimuksen mukaan
Tietoturvallinen ohjelmistokehitys

Tietoturvallinen ohjelmistokehitys

Tietoturvallisuus on ohjelmistokehityksen kriittinen laatutekijä. Heikko tietoturva mahdollistaa tietovuodot tai jopa järjestelmän tuhoutumisen. On siis selvää, että panostaminen tietoturvaan jo ohjelmiston kehittämisvaiheessa auttaa välttämään ongelmia myöhemmin. TIVIA yhdessä Second Nature Securityn kanssa järjestää koulutuksen, jossa osallistujat saavat käytännönläheiset tiedot tietoturvan tason nostamiseen omassa organisaatiossaan.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tavoitteena on lisätä ohjelmistokehittäjien tietoturvaosaamista ja saavuttaa pysyvä tasonparannus kehitettävien sovellusten ja järjestelmien tietoturvaan. Koulutuksen jälkeen osallistujat tietävät miten tietoturva tulee ottaa huomioon sovelluskehityksen eri vaiheissa ja osaavat muun muassa paremmin soveltaa eri haavoittuvuuksien tunnistusmenetelmiä ja -tekniikoita käytännössä. Näin ollen ohjelmistokehittäjien tietoturvakoulutus parantaa kehitteillä olevien sovellusten sekä järjestelmien tietoturvaa jo suunnitteluvaiheessa, jolloin tietoturvariskit vähenevät kokonaisuudessaan.

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmänä ovat ohjelmistokehittäjät, projektipäälliköt, scrum masterit ja muut ohjelmistokehityksessä mukana olevat henkilöt.

Aikataulu

Koulutus klo 9-16

Koulutuksen sisältö:

Johdatus tietoturvaan

  • Käydään läpi tietoturvan perusperiaatteita, joita tarvitaan esimerkiksi tietoturvavaatimusten määrittelyssä.

OWASP Top 10

  • 10 vakavinta websovellushaavoittuvuutta – soveltuvat myös muihin sovelluksiin (desktop client -sovellukset, mobiilisovellukset ja websovellukset)

Microsoft SDL

  • Miten tietoturva tulisi huomioida sovelluskehitysprosessissa

Koulutuspaikka

Koulutus järjestetään luokkakoulutuksena pääkaupunkiseudulla. 

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Emil Sågfors 2NS:ltä. Emil on tietoturva-asiantuntija ja valkohattuhakkeri, jolla on vankka kokemus ohjelmistokehityksestä ja ketterän kehitystiimin vetämisestä. Hänen erikoisosaamistaan ovat tietoturvatestaukset sekä turvallisten ohjelmistototeutusten suunnittelu, joissa korostuu avoimuuden ja empatian merkitys tietoturvalle.

Kustannukset

  • Jäsenhinta: 595 € + alv 24 %
  • Normaalihinta: 745 € + alv 24 %

Osallistumismaksu Jäsenhinta koskee TIVIA-yhteisön henkilöjäseniä sekä yhteisöjäsenten henkilökuntaa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tietoturvallinen ohjelmistokehitys? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

TIVIA

IT-ammattilaisten osaamisen asialla

TIVIA on puolueeton IT-alan järjestö. TIVIAn tavoitteena on kehittää niin jäsenistön kuin muiden IT-ammattilaisten osaamista monipuolisten koulutusten ja tapahtumien kautta. Yksi TIVIAn tärkeimmistä tehtävistä on IT-ammattilaisten osaamisen ja arvostuksen nostaminen. TIVIA järjestää jäsenyhdistyksien kanssa vuosittain toista sataa mielenkiintoista IT-aiheista koulutusta,...


Lue lisää kouluttajasta TIVIA ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

TIVIA

Lars Sonckin kaari 12
02600 Espoo

 Näytä puhelinnumero
tivia.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 150 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tietoturvallinen ohjelmistokehitys täytä seuraavat tiedot: