Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Trainer4You

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 124 arviointiin

niina katainen
(4)
Lopputentti olisi ollut kiva. muuten oli mielenkiintoinen ja mukaansa tempaava positiivista energiaa antava kokonaisuus.
Henri Nieminen
(4)
Mielenkiintoinen koulutus ja aivan loistavat kouluttajat! :) Koulutus soveltuu erityisesti valmentajille sekä personal trainereille, jotka työskentelevät elintapamuutosten parissa ja haluvat lisää työkaluja omaan "työkalupakkiin"! :)
Mia Valkeakari-Hietanen
(5)
Hyvät kouluttajat, hyödyllinen sisältö.
Miia
(5)
Jokainen jakson pala oli kohti kirkkaampaa ajatusta omista arvoista. Erittäin hyviä työkaluja asiakastyöskentelyyn. Mahtavat ja osaavat kouluttajat. Matka, joka kannattaa kokea!
Helmeilevä sydän
(4)
Koulutusviikonloput oli mielenkiintoisia, kouluttajat ammattitaitoisia. Verkkokokeiden kysymykset oli kaukana käytännössä tarvittavasta tiedosta. Latinankielisiä lihasten nimet yms. on nippelitietoa, jolle ei itsellä ole käyttöä asiakastyössä. Olisin toivonut verkkokokiessakin olevan enemmän käytännön työhön liittyviä kysymyksiä kuten raskauden ...
Näytä kokonaan
Laura Sohlberg / Saarnilan Sydän
(4)
Koulutus oli erittäin hyvä ja kouluttajat osaavia. Meillä osui myös erityisen toimiva ryhmä, jonka kanssa saatiin keskustelun avulla vielä syvennettyä asioita. Tosin keskusteluille ja reflektoinneille olisi voinut olla enemmänkin aikaa. Tärkeää myös, että kyseessä täydennyskoulutus, koska mielestäni vaatii pohjalle perustietämystä ihmisen psyyke...
Näytä kokonaan
Aki Laukkanen, Fitaki Sport
(4)
Ravintokoulutuksen osiota lukuun ottamatta tasokas ja monipuolinen koulutus. Kouluttajat ammattilaisia ja eritoten AP:n jakso 6n koulutus aivan mahtava. Ravintokoulutuksen osuus ei vastaa tämän päivän tarpeita eikä juurikaan tarjonnut tietoa tai apua sillä saralla. Alitti kaikki odotukset.
Sami Puttonen, PT Puttonen
(5)
Asiantuntevaa koulutusta valmennuksen/personal trainer ammattiin. Huikean mukavat ja osaavat kouluttajat, jotka saivat kiinnostumaan enemmänkin asiasta. Toki viimeinen tentti vielä tekemättä. :)
Pauliina
(5)
Koulutus sisälsi kattavasti tarpeellisia asioita, toki näin lyhyessä ajassa asioihin ei kauheasti keretty syventymään. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa opiskelemaan lisää!
Susanna Kivelä
(5)
Hyvä, monipuolinen ja kattava koulutus. Kouluttajat pääsääntöisesti miellyttäviä ja päteviä. Harjoitusasiakkaan kanssa koin välillä olevani vähän yksin ja asiat joita siinä tehtiin eivät kulkeneet koulutuksen kanssa ihan käsikädessä, mutta siitäkin selvittiin.
Roosa-Katariina Joutsenvirta
(5)
Olin todella tyytyväinen kokonaisuudessaan koulutukseen! Hyvät ja laajat materiaalit ja huippu kouluttajat! Sopivissa määrin teoriaa ja käytäntöä!
Virve Moilanen
(5)
Olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen koulutukseen ja kouluttajiin. Jokainen kouluttaja on todella pätevä ja heistä huokui tietotaito, josta jäi itselle tosi hyvä fiilis. Jokainen kouluttaja osasi kouluttaa niin, että kaikki tarvittava jäi varmasti mieleen. Kannatti lähteä, en kadu päivääkään.
Essi Vuorinen
(5)
Joka kerta lähijakso viikonlopuille oli mielenkiintoista mennä. Mitä pidemmälle putkessa edettiin, sen nopeammin aika kului. Ensimmäistä kertaa harmittaa kun koulu jo loppui. Ryhmässä oli useampi kenellä jo kokemusta enemmän alasta, joka taas uutta opettelevalle tuntui vaikealta päästä ryhmään mukaan.
Kati Ruokola
(5)
Trainer4Youn koulutus on ammattimaista ja laadukasta. Huippuosaajat kouluttajina, oli aihe mikä tahansa. Voin vain suositella!
Eduardo
(4)
9 viikonloppuun mahtui asiaa useamman vuoden edestä ja omatoimisella opiskelulla on hyvin merkittävä osuus opintoputkesta ja koulutusta harkitseville suosittelen ehdottomasti tähän omatoimiseen osioon suhtautumaan vakavasti. Kouluttajia oli monen sorttista, mutta kaikkia yhdisti intohimo luennoimaansa asiaan. Tylsiä hetkiä ei ollut, olo ei tun...
Näytä kokonaan
SalmiS
(3)
Kattava liikunnanohjauksen täydennyskoulutus, joka antaa hyvät valmiudet henkilökohtaiseen valmennukseen. Kouluttajat olivat hyviä ja positiivisia. Sain myös vastauksia omiin kysymyksiini. Loppukoe ei mielestäni vastaa pt työtä käytännössä. Stressitaso tenttiä tehdessä oli korkea, vaikka olinkin valmistautunut tenttiin. Toivoisin, että kou...
Näytä kokonaan
Mirva Kela
(4)
Kouluttajat olivat asiantuntijoita ja innostavia, varsinkin Lasse Seppäsen vetämä koulutus oli kyllä niin huippu. Koulutus oli kyllä hyvä, mutta mitä pitemmälle koulutusta mentiin niin tuntui siltä että ei tiedä mitään. Eli lisäkoulutuksesta ei olisi haittaa. Miinus oli siinä että ei etukäteen tiennyt kuka oli kouluttajana. Mutta kyllä koulutust...
Näytä kokonaan
Karoliina
(5)
Opettajat olivat ammattitaitoisia, mukavia ja tunneille oli mukava tulla.
Anne Manninen
(4)
Kaikki kouluttajat olivat todella asiantuntevia. Välillä vaan ihmettelin, kun ei etätehtäviä käyty läpi tai harjoitusasiakkuutta pitänytkään "virallisesti" esitellä, tästä oli meillä useampaa eri infoa. Itse olin valmistautunut esitykseen. Toki ryhmä oli iso ja tähän olisi yksi päivä kulunutkin. Oisin ehkä kaivannut jotain "pistareita" väliin, n...
Näytä kokonaan
Arto
(5)
Koulutuksen ennakkomateriaali ja käytössä olevat verkkomateriaalit/-kurssit ovat todella kattavat ja hienoa, että ne ovat käytössä myös koulutuksen jälkeen. Eri aihealueet nivoutuivat hienosti yhdeksi suureksi kokonaisuudeksi. Välillä ajatteli, että miksei jotain osa-aluetta voitu käydä aikaisemmin lävitse. Maltillisesti kun jaksoi odottaa, niin...
Näytä kokonaan
Kirsi
(4)
Kokonaisuudessaan koulutus oli erinomainen. Se oli rakennettu hyvin nousujohteisesti, jo opittuja asioita kerrattiin sopivissa palasissa ja lisättiin hieman vaikeuskertoimia. Kouluttajat olivat huippuja, kiitos siitä. Henkilökohtaisesti minulle olisi sopinut runsaampi etätehtävien tekeminen, jotka olisi myös käyty yhdessä läpi tai palaute niist...
Näytä kokonaan
Mikko Gröhn
(4)
Kouluttajat ovat todella ammattitaitoisia. En tiedä miten koulutusmateriaaleja päivitetään, mutta uusinta tutkittua tietoa voisi käyttää koulutuksessa. Enemmän toiminnallista opettamista ja ohjaamista varsinkin anatomian puolella. Tekemällä oppii!
Tiia H
(5)
Yhtään turhaa viikonloppua ei ollut koko jakson aikana.Kouluttajat osasivat asiansa ja ryhmähenki oli hyvä!Todennäköisesti jatkan kouluttautumista näillä kokemuksin.
Anna
(5)
PT-opintojen aikana opin monipuolisesti mm. anatomiasta, ravitsemuksesta sekä myynnistä ja markkinoinnista. Koen, että koulutus antoi minulle hyvät valmiudet lähteä työskentelemään pt:nä.
Ella
(5)
Koulutus oli todella monipuolinen ja kattavasti opin monia eri asioita valmentamisesta ja siihen liittyvistä työkaluista. Paljon asioista oli jo tuttuja, mutta opin esimerkiksi anatomiasta paljon syvällisemmin kuin ennestään tiesin. Mielestäni oli todella hyvä ,että näyttökokeessa olevat tapaukset eivät olleet suoraan opeteltuja vaan niissä piti...
Näytä kokonaan
Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirje työelämän koulutuksista.