Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Trainer4You

Keskiarvo: 4,6

Perustuu 148 arviointiin

jukka aho
(4)
Koulutus vastasi odotuksia ja antoi käytäntöön työkaluja. Kouluttujalle iso plussa substanssiosaamista! Välillä ehkä olisi hyvä pysyä käytännönläheisimmissä termeissä kuulijakunta huomioiden
Kaisa
(5)
Koulutus oli erittäin antoisa ja mielenkiintoinen. Sain koulutuksesta hyvät eväät aloittaa personal trainerin työn ja tästä se oikea opiskelu vasta alkaa.
Petteri Lappalainen
(5)
Hyvin käydään läpi perusasiat. Hyvät kouluttajat. Tämän kurssin jälkeen rupee koknaissuus hahmottumaan ja vasta ymmärtää miten paljon on vielä lisää mielenkiintoista opittavaa.
Jasmine Nygren
(4)
Sain koulutuksesta paljon irti ja uutta tietoa, vaikka olenkin liikunta alalla kouluttautunut ja työskennellyt useamman vuoden. Halusin lisää työkaluja asiakkaiden kanssa ja sain mielestäni hyödyllistä tietoa ja uutta osaamista.
Sami Kilpelä
(5)
Jos kuntosaliharjoittelun kausisuunnittelusta ja palveluiden tuotteistamisesta/hinnoittelusta pystyisi sisällyttämään vielä vähän tarkempaa ja yksityiskohtaisempaa tietoa koulutukseen, niin koulutus olisi jo aika puutteeton 💪👍
Elina Kämppi
(5)
Kouluttaja oli asiantunteva ja koulutus oli kokonaisuudessaan loistava! Koulutus ei vain antanut tietoa vaan myös taitoa oikean tiedon etsimiseen!
Laura Tuominen
(5)
Tuomas on kyllä paras kouluttaja, jonka olen ikinä tavannut. Hän on erittäin perusteellinen, paneutuu asioihin syvällisesti eikä sano asioita mutu-tuntumalla sekä hän on kouluttajana myöskin hyvin helposti lähestyttävä ja miellyttävä. Toivon todella, että tulisi tähän aihepiiriin jatkokoulutusta, esim. syvällisemmin kestävyysurheilun ja lihaskun...
Näytä kokonaan
Tomi Riionheimo FeelGood Training
(5)
Tuomas Rytkönen on kyllä mestari. Huikea tietotaito ja hyvät materiaalit tekivät tästä kyllä todella loistavan koulutuksen. Sai todella paljon lisää omaan tekemiseen. 6/5
Maria Tyyster
(4)
Koulutus oli todella silmiä avaava ja kattava. Kiinnostus opiskella lisää kasvoi. Tuli tunne, että miten olen aikaisemmin edes voinut valmentaa ketään, ilman näitä oppeja. Koulutus oli myös todella hyvä matka omaan itseen. Oma elämäntapa ja ajattelu muuttui valtavasti koulutuksen aikana.
Sanna A
(5)
Kouluttajat olivat huikeita ja innostavia tyyppejä omine persoinoineen. He saivat innostumaan asioista ja oppisesta. Olivat aitoja, rehellisiä ja kertoivat niin hyviä kuin huonoja kokemuksiaan mitkä avasivat teoriaa paljon paremmin käytännössä.
Sanna A
(5)
Kouluttajat olivat huikeita ja innostavia tyyppejä omine persoinoineen. He saivat innostumaan asioista ja oppisesta. Olivat aitoja, rehellisiä ja kertoivat niin hyviä kuin huonoja kokemuksiaan mitkä avasivat teoriaa paljon paremmin käytännössä.
Teresa Martikkala
(5)
Ammattitaitoinen ja asiantunteva kouluttaja, loistava sisältö ja paljon tuli uutta oppia sekä konkreettisia työkaluja käytännön valmennukseen sekä omalle urheilu-uralle.
Pauliina Mehtälä
(5)
Sain hyvät eväät valmiudet psyykkisen valmennuksen alkutaipaleelle.
Jaana Lappalainen
(5)
todella toimiva kokonaisuus uuden uran alkuun! Huippukivat kouluttajat! Kiitos!
Kirsi Päiväniemi
(5)
Monipuolinen ja innostava koulutuskokonaisuus. Jäi kyllä nälkä kouluttautua lisää :) Itselleni sattui todella hyvät kouluttajat jokaisella jaksolla. Välillä tuntui että ehkä kolmas lähiopetuspäivä olisi ollut tarpeen niin olisi ehtinyt perehtyä vielä syvemmin viikonlopun aiheisiin. Keskustelut ryhmän ja kouluttajien välillä olivat todella hyviä ...
Näytä kokonaan
Kirsi Kauko
(5)
Koulutus ylitti odotukset! Kouluttaja on rautainen asiantuntija ja uutta tietoa tuli kurssilla todella paljon. Voin vain suositella kurssia kaikille voimavalmennuksesta kiinnostuneelle!
Maria Rautava
(4)
Koulutus oli todella kattava ja antoi paljon työkaluja ja ymmärrystä. Välillä asiat etenivät hieman sekavasti. Valmennusmenetelmä ja kouluttajat olivat ihan huippuja, täydensivät toisiaan erilaisilla persoonilla ja tyyleillään. Ulkopuolisen kouluttajan päivästä ei saanut kunnon otetta, vaikka hän olikin todella ammattitaitoinen.
Pasi Tuominen, Etm-Valmennus oy
(5)
Koulutus oli todella timanttia. Kouluttajan taito kertoa asioista oli huippuluokkaa.
Aki Laitinen / 1st Performance
(5)
Vankalla asiantuntemuksella laadittu ja laajaan tutkimusnäyttöön perustuva koulutus, jossa kouluttajana on vieläpä erinomainen käytännön näppituntuma valmennustyöhön.
Anna Toivonen, toimistovastaava
(5)
Todella mielenkiintoinen koulutus ja ihan mahtavat kouluttajat. Oppi paljon mielen- ja stressinhallinnasta, mutta etenkln oppi todella paljon omasta itsestään. Voin suositella koulutusta ihan jokaiselle.
Anna
(5)
Koulutus antoi valtavan paljon oppeja niin itselle omassa arjessa hyödynnettäväksi että tietenkin valmennustyöhön. Koulutuksen opeilla voi alkaa hyvillä mielin valmentamaan, koska voi luottaa siihen, että menetelmät perustuvat tutkittuun tietoon ja on toimivaksi todettu käytännössä. Kouluttajat ovat asiansa rautaisia ammattilaisia!
Jaakko Rikkonen, Tempur Sealy Suomi Oy
(5)
Sain sen mitä lähden hakemaan. Eli lisää voimavaroja omaan työhön ja arkeen. Myös opin taidon auttaa muita oppimaan hallitsemaan elämäänsä kokonaisvaltaisesti.
Cisse Monni
(5)
Erinomainen koulutus, josta saatavat työkalut ovat sovellettavissa laajasti myös tapauksiin, jossa stressi ei ole pääongelma. Hyvät materiaalit, joihin voi palata myöhemmin. Harjoitusasiakkaiden avulla teoria ja tieto muuttuu taidoksi.
Mikko Korkalainen
(5)
Ylitti odotukset. Kaikki kouluttajat huippuosaajia, tuli valtavasti syventävää tietoa jo opittuun ja paljon uutta tietoa hyödynnettäväksi ammattivalmentajan toimeen.
niina katainen
(4)
Lopputentti olisi ollut kiva. muuten oli mielenkiintoinen ja mukaansa tempaava positiivista energiaa antava kokonaisuus.
Studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirje työelämän koulutuksista.