Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Trainer4You

Keskiarvo: 4,6

Perustuu 159 arviointiin

Oili Eronen
(5)
Siispä jatkan keväällä Ravintovalmentaja -tutkintoon ! Tieto lisää tuskaa - haluan oppia enemmän.
Anu
(4)
Tehokas koulutus ja kattava tietopaketti. Mahtavat ja monipuoliset kouluttajat ja hyvä asia, että on useita kouluttajia eli monenlaisia näkökulmia. Tieteellisyys ja asenteiden neutraalius yllätti positiivisesti.
Marianne Holmström
(4)
Asiat ehkä hieman väärässä järjestyksessä, alkuun olisi pitänyt jo saada tietoa esim. Tarkennusta ruokapväkirjan tulkitsemiseen. Koulutus on melkoisen kallis, joten odotin että siihen olisi sisältynyt edes kahvit. Leaf areena paikkana melko meluisa ja iso miinus siitä, että ei ollut edes jääkaappia eväitä varten. Molemmat päivät olisi saanut oll...
Näytä kokonaan
Satu Perätalo
(5)
Tehokas ja monipuolinen koulutus, omaan tahtiin onnistui hyvin opiskella töiden ohessa! Ammattitaitoiset ja ihmisläheiset kouluttajat, tuli lähelle opiskelijoita. En kadu mukaan lähtemistä!
Jannika Hämäläinen
(4)
Olen todella tyytyväinen ja kiitollinen koulutuksesta ja materiaaleista mitä sain. Olen oppinut todella paljon ja suosittelen kyllä tätä kaikille !
Kari Timonen, personal trainer
(5)
Lähipäivinä tutustutaan käytännössä HOT viitekehyksen harjoituksiin joita kirjasta luettu omatoimisesti. Kouluttajat taas parasta A-ryhmää.
Ari Korkala, OMT-Fysioterapeutti
(4)
Kerroin asiani jo edellä.
Mervi Kangasniemi
(5)
Hyvin rakennettu kokonaisuus ja asiansa osaava kouluttaja.
Marko Rossi
(5)
Vahvaan kokonaistutkimusnäyttöön perustuvaa teoriaa ja käytäntöä voimavalmennuksen huippuosaaja Tuomas "atleettinen partasuu" luomana ja toteuttamana. Huippukoulutus.
Riitta Laakkonen
(3)
Mielenkiintoinen koulutus. Selkävaivaisille voisi järjestää seisomapaikkoja (kirjoitusmahdollisuudella) pitkille luennoille. Muuten olosuhteet oli mitä mainioimmat. Yksi elämäni kohokohtia!
Laura
(5)
Erittäin monipuolinen ja laaja-alainen koulutus. Rautaiset ammattilaiset kouluttajina, huippumotivoituneet kurssikaverit tsemppaajina. Erittäin tyytyvöinen että lähdin mukaan!
jukka aho
(4)
Koulutus vastasi odotuksia ja antoi käytäntöön työkaluja. Kouluttujalle iso plussa substanssiosaamista! Välillä ehkä olisi hyvä pysyä käytännönläheisimmissä termeissä kuulijakunta huomioiden
Kaisa
(5)
Koulutus oli erittäin antoisa ja mielenkiintoinen. Sain koulutuksesta hyvät eväät aloittaa personal trainerin työn ja tästä se oikea opiskelu vasta alkaa.
Petteri Lappalainen
(5)
Hyvin käydään läpi perusasiat. Hyvät kouluttajat. Tämän kurssin jälkeen rupee koknaissuus hahmottumaan ja vasta ymmärtää miten paljon on vielä lisää mielenkiintoista opittavaa.
Jasmine Nygren
(4)
Sain koulutuksesta paljon irti ja uutta tietoa, vaikka olenkin liikunta alalla kouluttautunut ja työskennellyt useamman vuoden. Halusin lisää työkaluja asiakkaiden kanssa ja sain mielestäni hyödyllistä tietoa ja uutta osaamista.
Sami Kilpelä
(5)
Jos kuntosaliharjoittelun kausisuunnittelusta ja palveluiden tuotteistamisesta/hinnoittelusta pystyisi sisällyttämään vielä vähän tarkempaa ja yksityiskohtaisempaa tietoa koulutukseen, niin koulutus olisi jo aika puutteeton 💪👍
Elina Kämppi
(5)
Kouluttaja oli asiantunteva ja koulutus oli kokonaisuudessaan loistava! Koulutus ei vain antanut tietoa vaan myös taitoa oikean tiedon etsimiseen!
Laura Tuominen
(5)
Tuomas on kyllä paras kouluttaja, jonka olen ikinä tavannut. Hän on erittäin perusteellinen, paneutuu asioihin syvällisesti eikä sano asioita mutu-tuntumalla sekä hän on kouluttajana myöskin hyvin helposti lähestyttävä ja miellyttävä. Toivon todella, että tulisi tähän aihepiiriin jatkokoulutusta, esim. syvällisemmin kestävyysurheilun ja lihaskun...
Näytä kokonaan
Tomi Riionheimo FeelGood Training
(5)
Tuomas Rytkönen on kyllä mestari. Huikea tietotaito ja hyvät materiaalit tekivät tästä kyllä todella loistavan koulutuksen. Sai todella paljon lisää omaan tekemiseen. 6/5
Maria Tyyster
(4)
Koulutus oli todella silmiä avaava ja kattava. Kiinnostus opiskella lisää kasvoi. Tuli tunne, että miten olen aikaisemmin edes voinut valmentaa ketään, ilman näitä oppeja. Koulutus oli myös todella hyvä matka omaan itseen. Oma elämäntapa ja ajattelu muuttui valtavasti koulutuksen aikana.
Sanna A
(5)
Kouluttajat olivat huikeita ja innostavia tyyppejä omine persoinoineen. He saivat innostumaan asioista ja oppisesta. Olivat aitoja, rehellisiä ja kertoivat niin hyviä kuin huonoja kokemuksiaan mitkä avasivat teoriaa paljon paremmin käytännössä.
Sanna A
(5)
Kouluttajat olivat huikeita ja innostavia tyyppejä omine persoinoineen. He saivat innostumaan asioista ja oppisesta. Olivat aitoja, rehellisiä ja kertoivat niin hyviä kuin huonoja kokemuksiaan mitkä avasivat teoriaa paljon paremmin käytännössä.
Teresa Martikkala
(5)
Ammattitaitoinen ja asiantunteva kouluttaja, loistava sisältö ja paljon tuli uutta oppia sekä konkreettisia työkaluja käytännön valmennukseen sekä omalle urheilu-uralle.
Pauliina Mehtälä
(5)
Sain hyvät eväät valmiudet psyykkisen valmennuksen alkutaipaleelle.
Jaana Lappalainen
(5)
todella toimiva kokonaisuus uuden uran alkuun! Huippukivat kouluttajat! Kiitos!
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.