Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Personal Trainer -koulutus

Trainer4You
Yhteenveto
Kesto: 19 päivää
Hinta: 3645 EUR (sis. alv 24%)
Koulutustyyppi: Avoin koulutus
Paikkakunta: Espoo, Joensuu, Jyväskylä, Lappeenranta, Oulu, Tampere - Näytä kaikki expander
Kouluttaja: Trainer4You plus
Alkavat koulutukset
Oulu
26.1.2019  
Vaasa
3.5.2019  
Lappeenranta
6.9.2019  

Personal Trainer -koulutus

Personal Trainer -koulutus / Trainer4You

Aloita matkasi arvostetuksi ja ammattitaitoiseksi personal traineriksi

Menestyvällä personal trainerilla on riittävät tiedot ja taidot valmennus- ja asiakaspalvelutyöstä, vahva näkemys siitä, kenen kanssa haluaa tehdä töitä, jonkin tietyn alueen erityisosaamista sekä ennen kaikkea oikeat ihmiset ympärillä. Trainer4You:lle on tärkeää, että opiskelija menestyy, ja siksi kaikessa koulutustoiminnassa keskitytään juuri näihin teemoihin.

Tule alan rautaisten ammattilaisten oppiin

Trainer4You:n kouluttajilla on pitkä kokemus personal trainer alalla toimimisesta ja vankka koulutus alalta. He ovat rautaisia ammattilaisia ja personal trainingin esikuvia. Koulutuksen laatu- ja osaamisvaatimuksien perustana on Auktorisoitu personal trainer koulutuksen standardit.

Opiskele viikonloppuisin – vaikkapa työn ohessa

Personal traineriksi opiskeleminen etenee sujuvasti viikonloppuisin järjestettävien lähijaksojen merkeissä. Koulutuksia järjestetään ympäri Suomea, joten voit osallistua koulutukseen sinua lähimmällä koulutuspaikkakunnalla. Opiskelijalla on käytössään myös erinomaiset verkko-opiskelumahdollisuudet, joita voi hyödyntää sekä opiskelun aikana että sen jälkeen.

Hanki koulutuksella valmiudet personal trainerin ammattiin

Trainer4You Personal trainer -koulutus koostuu yhdeksästä lähijaksosta ja omatoimisesta etäopiskelusta. Koulutukseen sisältyy myös harjoitusasiakkuussuhde. Personal trainer -koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia aiheita:

 • Harjoittelun ohjelmointi
 • Kuormitusfysiologia
 • Ravinto-ohjaus
 • Ohjaustaidot
 • Toiminnallinen anatomia
 • Valmentajavalmiudet
 • Vuorovaikutustaidot
 • Valmennusosaaminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Personal Trainer -koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Personal trainer -koulutuksessa ei ole vaatimuksia fyysiselle kunnolle tai ennakkotiedoille PT:nä toimimisesta. Oma innostuneisuus on tärkeintä!

Tutkinto / todistus

Trainer4You on kouluttanut personal trainereita vuodesta 2004 lähtien. Alusta asti tavoitteena on ollut kouluttaa ammattitaitoisia ja vastuullisia ammattilaisia jatkuvasti kehittyvälle ja kasvavalle alalle. Personal trainer -koulutuksella on sekä eurooppalainen (EuropeActive) että suomalainen (APT) auktorisointi. Tämä takaa parhaiden standardien mukaisen koulutuksen ja pätevyyden niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

APT

EA

Kustannukset

Ilmoittaudu koulutukseen hyvissä ajoin ennen alkamispäivää! Saat edullisemman early bird hinnan sekä sinulla on aikaa valmistautua koulutukseen sinulle lähetetyn materiaalipaketin muodossa.

 • Super early bird hinta 3345 euroa (ilmoittautuminen 3kk ennen koulutusta)
 • Early bird 2 hinta 3445 euroa (ilmoittautuminen 2kk ennen koulutusta)
 • Early bird 1 hinta 3545 euroa (ilmoittautuminen 1kk ennen koulutusta)
 • Koulutuksen ovh hinta 3645 euroa (jos maksat koulutuksen kertamaksuna, saat 5% kertamaksualennuksen).

Voit jakaa koulutusmaksun joustavasti jopa 36 kuukausierään Svea erämaksulla.

Koulutuksen hinta sisältää kirjapaketin: Motivointi ja käyttäytymisen muutos, Valmennuksella voittoon, Liikuntafysiologian perusteet ja Uusi treenipäiväkirja. Kirjapaketti postitetaan heti ilmoittautumisen jälkeen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Personal Trainer -koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Trainer4You

Trainer4You

Trainer4You on suomalainen personal training -osaamisen uranuurtajayritys, joka kouluttaa uusia valmentajia liikunta- ja hyvinvointialalle. Lisäksi yritys tarjoaa monipuolisia erikoistumisopintoja alan ammattilaisille. Trainer4You:n koulutuksia ovat: Personal trainer -koulutus Ravintovalmentaja Voimavalmentaja Psyykkinen valmentaja Terveysvalmentaja Yritysten henkilöstön hyvinvointikoulutukset Valmennuspalveluiden johtamiskoulutukset...


Lue lisää kouluttajasta Trainer4You ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Trainer4You


 Näytä puhelinnumero
www.trainer4you.fi


Arvioinnit

Janne Kohvakka   |   15.11.2018
Kuolutus erittäin mielenkiintoinen ja antoisa. Porukan henki ja tuki oli vertaansa vaille.
          (4)
Iiris   |   25.10.2018
Olin tyytyväinen koulutukseen. Opin todella paljon ja suhtautumiseni treenaamiseen muuttui todella paljon. Koulutuksen jälkeen saan paljon enemmän irti treenaamisesta ja yleisesti hyvinvoinnista. Ymmärrän nyt paljon enemmän miksi kaikkea tehdään. Miksi osa ihmisistä kävelee jalat ulos päin ja toiset sisään päin. Ja miten se korjataan ja miksi. H...
Näytä kokonaan
          (5)
Satu   |   16.10.2018
Lähdin tälle matkalle, sillä halusin ensisijaisesti tukea oman terveyteni edistämistä ja ylläpitämistä suuren elämänmuutoksen jälkeen. Matkan varrella ymmärsin, että saan näistä opinnoista asioita, joita voin hyödyntää myös omassa työssäni erityistä tukea tarvitsevien nuorten parissa. Lisäksi minulla on nyt uusi ammatti, johon voin heittäytyä ha...
Näytä kokonaan
          (5)
Arvioinnit
Personal Trainer -koulutus
Arvioinnit
          (4,7)
Perustuu 10 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
          (4,4)
Perustuu 77 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Personal Trainer -koulutus täytä seuraavat tiedot: