Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Personal Trainer -koulutus

Trainer4You
Yhteenveto
19 päivää
   
Joensuu, Lappeenranta, Oulu, Vaasa
Avoin koulutus

Personal Trainer -koulutus

Personal Trainer -koulutus / Trainer4You

Aloita matkasi arvostetuksi ja ammattitaitoiseksi personal traineriksi

Menestyvällä personal trainerilla on riittävät tiedot ja taidot valmennus- ja asiakaspalvelutyöstä, vahva näkemys siitä, kenen kanssa haluaa tehdä töitä, jonkin tietyn alueen erityisosaamista sekä ennen kaikkea oikeat ihmiset ympärillä. Trainer4You:lle on tärkeää, että opiskelija menestyy, ja siksi kaikessa koulutustoiminnassa keskitytään juuri näihin teemoihin.

Tule alan rautaisten ammattilaisten oppiin

Trainer4You:n kouluttajilla on pitkä kokemus personal trainer alalla toimimisesta ja vankka koulutus alalta. He ovat rautaisia ammattilaisia ja personal trainingin esikuvia. Koulutuksen laatu- ja osaamisvaatimuksien perustana on Auktorisoitu personal trainer koulutuksen standardit.

Opiskele viikonloppuisin – vaikkapa työn ohessa

Personal traineriksi opiskeleminen etenee sujuvasti viikonloppuisin järjestettävien lähijaksojen merkeissä. Koulutuksia järjestetään ympäri Suomea, joten voit osallistua koulutukseen sinua lähimmällä koulutuspaikkakunnalla. Opiskelijalla on käytössään myös erinomaiset verkko-opiskelumahdollisuudet, joita voi hyödyntää sekä opiskelun aikana että sen jälkeen.

Hanki koulutuksella valmiudet personal trainerin ammattiin

Trainer4You Personal trainer -koulutus koostuu yhdeksästä lähijaksosta ja omatoimisesta etäopiskelusta. Koulutukseen sisältyy myös harjoitusasiakkuussuhde. Personal trainer -koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia aiheita:

  • Harjoittelun ohjelmointi
  • Kuormitusfysiologia
  • Ravinto-ohjaus
  • Ohjaustaidot
  • Toiminnallinen anatomia
  • Valmentajavalmiudet
  • Vuorovaikutustaidot
  • Valmennusosaaminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Personal Trainer -koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Personal trainer -koulutuksessa ei ole vaatimuksia fyysiselle kunnolle tai ennakkotiedoille PT:nä toimimisesta. Oma innostuneisuus on tärkeintä!

Tutkinto / todistus

Trainer4You on kouluttanut personal trainereita vuodesta 2004 lähtien. Alusta asti tavoitteena on ollut kouluttaa ammattitaitoisia ja vastuullisia ammattilaisia jatkuvasti kehittyvälle ja kasvavalle alalle. Personal trainer -koulutuksella on sekä eurooppalainen (EuropeActive) että suomalainen (APT) auktorisointi. Tämä takaa parhaiden standardien mukaisen koulutuksen ja pätevyyden niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

APT

EA

Kustannukset

Ilmoittaudu koulutukseen hyvissä ajoin ennen alkamispäivää! Saat edullisemman early bird hinnan ja voit jakaa maksun jopa 24 erään joustavalla Svea erämaksulla

Koulutuksen hinta sisältää kirjapaketin: Motivointi ja käyttäytymisen muutos, Valmennuksella voittoon, Liikuntafysiologian perusteet ja Uusi treenipäiväkirja. Kirjapaketti postitetaan heti ilmoittautumisen jälkeen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Personal Trainer -koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Trainer4You

Trainer4You

Virkeä liikunnan ja hyvinvoinnin alan kouluttaja

Trainer4You on suomalainen personal training -osaamisen uranuurtajayritys, joka kouluttaa uusia valmentajia liikunta- ja hyvinvointialalle. Lisäksi yritys tarjoaa monipuolisia erikoistumisopintoja alan ammattilaisille. Trainer4You:n koulutuksia ovat: Personal trainer -koulutus Ravintovalmentaja Monipuoliset Online-koulutukset Voimavalmentaja Psyykkinen valmentaja Terveysvalmentaja Voit lukea lisää alta löytyvän listauksen...


Lue lisää kouluttajasta Trainer4You ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Trainer4You


 Näytä puhelinnumero
www.trainer4you.fi


Arvioinnit

Kaisa
(5)
Koulutus oli erittäin antoisa ja mielenkiintoinen. Sain koulutuksesta hyvät eväät aloittaa personal trainerin työn ja tästä se oikea opiskelu vasta alkaa.
Petteri Lappalainen
(5)
Hyvin käydään läpi perusasiat. Hyvät kouluttajat. Tämän kurssin jälkeen rupee koknaissuus hahmottumaan ja vasta ymmärtää miten paljon on vielä lisää mielenkiintoista opittavaa.
Sami Kilpelä
(5)
Jos kuntosaliharjoittelun kausisuunnittelusta ja palveluiden tuotteistamisesta/hinnoittelusta pystyisi sisällyttämään vielä vähän tarkempaa ja yksityiskohtaisempaa tietoa koulutukseen, niin koulutus olisi jo aika puutteeton 💪👍
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,6)
Perustuu 42 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 149 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Personal Trainer -koulutus täytä seuraavat tiedot: