Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Psyykkinen valmentaja -koulutus

Trainer4You
Yhteenveto
8 päivää
   
Espoo, Jyväskylä, Oulu, Tampere
Avoin koulutus

Psyykkinen valmentaja -koulutus

Psyykkinen valmentaja -koulutus / Trainer4You

Hanki parhaat työkalut psyykkiseen valmentamiseen

Psyykkinen valmentaja -koulutus antaa sinulle käytännönläheiset valmiudet toimia sekä vähän liikkuvan tai ylipainoisen henkilön muutosprosessin ohjaajana osana liikunta- ja terveysneuvontaa sekä esimerkiksi urheilijoiden psyykkisenä valmentajana. Koulutusohjelman kaksi tärkeintä sovellusaluetta ovat liikunnan ja terveyden edistäminen sekä urheilupsykologia.

Tutkittua tietoa, ei fiilispohjaista arvailua

Psyykkinen valmentaja -koulutuskokonaisuus pohjautuu tieteellisen tutkimusnäyttöön ja niin kutsuttuun arvo- ja hyväksyntäpohjaiseen lähestymistapaan. Käytännön harjoitteet ja työkalut perustuvat näyttöön pohjautuvaan psykologisen joustavuuden malliin ja käyttäytymisanalyysiin. 

Koulutusohjelma lisää ammatillista osaamistasi liikunnan, terveyden, hyvinvoinnin ja suorituskyvyn edistämisessä. Koulutuksessa opit tukemaan asiakkaan motivaatiota kohti käyttäytymisen pysyvää muutosta. Lisäksi opit käytännön työkaluja ja harjoitteita, jotka vahvistavat asiakkaan psyykkisiä taitoja liikunnan, terveyden, hyvinvoinnin ja suorituskyvyn parantamiseksi. Psyykkinen valmentaja -koulutuksessa huomioidaan psyykkisten taitojen ohjaaminen erilaisille kohderyhmille elämänkaaren eri vaiheissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Psyykkinen valmentaja -koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Psyykkinen valmentaja -koulutus soveltuu liikunta- ja terveydenhuoltoalan ammattilaisille, esimerkiksi fysioterapeuteille, terveydenhoitajille, työterveyshoitajille, psykologeille, liikunnanohjaajille sekä personal trainereille ja valmentajille. Psyykkinen valmentaja -täydennyskoulutusta voidaan hyödyntää lukuisissa tehtävissä liikunta-alalla, mm. liikuntaneuvonnassa, liikunnanohjauksessa, urheiluseuratyössä ja valmennuksessa. Terveysalalla täydennyskoulutusta voidaan hyödyntää kaikissa ammattiryhmissä, jossa työn keskeinen sisältö liittyy ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin tai suorituskyvyn edistämiseen. Terveydenhuollon ammattilaisista koulutus soveltuu erinomaisesti esimerkiksi fysioterapeuteille, terveydenhoitajille, psykologeille ja työterveyshoitajille.

  • Personal trainereille
  • Fysioterapeuteille
  • Psykologeille
  • Terveydenhoitajille
  • Liikuntaneuvojille
  • Urheiluvalmentajille

Koulutuksen kehittäjä

Anu Kangasniemi on taustakoulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri ja psykologi. Hänellä on ollut voimakas kiinnostus liikunta-, terveys- ja urheilupsykologiaa kohtaan koko hänen uransa ajan ja Anu onkin määrätietoisesti kouluttautunut näihin aiheisiin yhä pidemmälle. Viimeisimpänä tutkintona Anu suoritti psykologian tohtorin tutkinnon vuonna 2015, jonka ohessa hän pätevöityi myös terveyspsykologian erikoispsykologiksi. Lisäksi Anu on sertifioitu urheilupsykologi.

Kustannukset

Ilmoittaudu koulutukseen hyvissä ajoin ennen alkamispäivää! Saat edullisemman early bird hinnan ja voit jakaa maksun jopa 24 erään joustavalla Svea erämaksulla

Koulutuksen hinta sisältää kirjapaketin: Motivointi ja käyttäytymisen muutos, Valmennuksella voittoon, Liikuntafysiologian perusteet ja Uusi treenipäiväkirja. Kirjapaketti postitetaan heti ilmoittautumisen jälkeen.

Ota yhteyttä kouluttajaan

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Psyykkinen valmentaja -koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Trainer4You

Trainer4You

Virkeä liikunnan ja hyvinvoinnin alan kouluttaja

Trainer4You on suomalainen personal training -osaamisen uranuurtajayritys, joka kouluttaa uusia valmentajia liikunta- ja hyvinvointialalle. Lisäksi yritys tarjoaa monipuolisia erikoistumisopintoja alan ammattilaisille. Trainer4You:n koulutuksia ovat: Personal trainer -koulutus Ravintovalmentaja Monipuoliset Online-koulutukset Voimavalmentaja Psyykkinen valmentaja Terveysvalmentaja Voit lukea lisää alta löytyvän listauksen...


Lue lisää kouluttajasta Trainer4You ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot : Trainer4You

Trainer4You


 Näytä puhelinnumero
www.trainer4you.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,4

Perustuu 41 arviointiin

Kari Timonen, personal trainer
(5)
Lähipäivinä tutustutaan käytännössä HOT viitekehyksen harjoituksiin joita kirjasta luettu omatoimisesti. Kouluttajat taas parasta A-ryhmää.
Maria Tyyster
(4)
Koulutus oli todella silmiä avaava ja kattava. Kiinnostus opiskella lisää kasvoi. Tuli tunne, että miten olen aikaisemmin edes voinut valmentaa ketään, ilman näitä oppeja. Koulutus oli myös todella hyvä matka omaan itseen. Oma elämäntapa ja ajattelu muuttui valtavasti koulutuksen aikana.
Pauliina Mehtälä
(5)
Sain hyvät eväät valmiudet psyykkisen valmennuksen alkutaipaleelle.
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,3)
Perustuu 41 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 157 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Psyykkinen valmentaja -koulutus täytä seuraavat tiedot: