Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset     Etäopiskelu-osioon

Ravintovalmentajakoulutus

Trainer4You
Yhteenveto
9 päivää
   
Espoo, Joensuu, Jyväskylä, Lappeenranta, Oulu, Tampere - Näytä kaikki  
Koulutus

Ravintovalmentajakoulutus

Ravintovalmentajakoulutus / Trainer4You

Katso mitä suuhusi laitat ja tiedä mitä suustasi päästät

Ravintovalmentajakoulutuksessa keskitytään erityisesti käytännön ravintovalmennusosaamiseen ja ravinto-ohjauksen tuloksekkaimpiin työkaluihin. Tärkeimmät oppiaiheet pyörivät ravintofysiologian, ravitsemuspsykologian ja liikkujan ravitsemuksen ympärillä. Koulutuksen jälkeen osaat tehdä vaikuttavaa ravinto-ohjausta ja ymmärrät myös ravitsemuspsykologian pääteemat. Ravintovalmentajakoulutuksesta saat vahvat eväät asiakkaidesi ohjaamiseen ja neuvomiseen ravitsemuksen pulmatilanteissa.

Hanki työkalut tuloksekkaaseen ravintovalmennus työhön

Koulutuksen tavoitteena on lisätä terveys-, liikunta- ja hyvinvointipalveluiden parissa työskentelevien henkilöiden ravitsemustietoutta ja ennen kaikkea tuloksekasta ravintovalmennusosaamista. Opit hahmottamaan ravitsemusta kokonaisuutena ja ymmärrät, miksi erilaisissa tilanteissa annetaan erilaisia ravitsemusohjeita. Koulutus antaa myös arvokasta tietoa ravitsemuspsykologiasta ja ihmisten käyttäytymisestä. Sitä kautta saat varmasti myös työkaluja omaan elämääsi.

Ravintovalmentaja-koulutuksen sisältö

Koulutus etenee ravitsemuksen perusteista erityiskysymyksiin. Ylätason aiheita ovat muun muassa terveyttä edistävä ruokavalio, ravintofysiologia, tavoitteiden mukaiset ruokavaliot, ravitsemuspsykologia ja erityisryhmien ravinto-ohjaaminen. Lisäksi aiheina on myynti, markkinointi ja ravintovalmennuspalvelujen tuotteistaminen, jotta voit valmistuttuasi tehdä osaamisellasi tuloksellista liiketoimintaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ravintovalmentajakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Ravintovalmentajakoulutus on suunnattu lisäkoulutukseksi liikunnanohjaajille, liikuntaneuvojille, valmentajille, personal trainereille, fysioterapeuteille, sairaanhoitajille, terveydenhoitajille tai ylipäätään henkilöille, jotka tekevät työtä ravinto- ja elintapaohjauksen parissa. Koulutusohjelma on suunnattu niin valmennustyötä tekeville, kuin sitä vasta suunnitteleville. Se sopii myös henkilölle, joka haluaa hyvät eväät oman ravitsemuksensa parantamiseksi. Myös kauneudenhoito- ja hyvinvointialan ammattilaiset ovat olleet ravintovalmentajakoulutuksessa laajasti edustettuna.

Kustannukset

Ilmoittaudu koulutukseen hyvissä ajoin ennen alkamispäivää! Saat edullisemman early bird hinnan ja voit jakaa maksun jopa 24 erään joustavalla Svea erämaksulla.

Koulutuksen hinta sisältää kirjapaketin: Motivointi ja käyttäytymisen muutos, Valmennuksella voittoon, Liikuntafysiologian perusteet ja Uusi treenipäiväkirja. Kirjapaketti postitetaan heti ilmoittautumisen jälkeen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ravintovalmentajakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Trainer4You

Trainer4You

Virkeä liikunnan ja hyvinvoinnin alan kouluttaja

Trainer4You on suomalainen personal training -osaamisen uranuurtajayritys, joka kouluttaa uusia valmentajia liikunta- ja hyvinvointialalle. Lisäksi yritys tarjoaa monipuolisia erikoistumisopintoja alan ammattilaisille. Trainer4You:n koulutuksia ovat: Personal trainer -koulutus Ravintovalmentaja Monipuoliset Online-koulutukset Voimavalmentaja Psyykkinen valmentaja Terveysvalmentaja Voit lukea lisää alta löytyvän listauksen...


Lue lisää kouluttajasta Trainer4You ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Trainer4You


 Näytä puhelinnumero
www.trainer4you.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,3

Perustuu 6 arviointiin

Anu
(4)
Tehokas koulutus ja kattava tietopaketti. Mahtavat ja monipuoliset kouluttajat ja hyvä asia, että on useita kouluttajia eli monenlaisia näkökulmia. Tieteellisyys ja asenteiden neutraalius yllätti positiivisesti.
Marianne Holmström
(4)
Asiat ehkä hieman väärässä järjestyksessä, alkuun olisi pitänyt jo saada tietoa esim. Tarkennusta ruokapväkirjan tulkitsemiseen. Koulutus on melkoisen kallis, joten odotin että siihen olisi sisältynyt edes kahvit. Leaf areena paikkana melko meluisa ja iso miinus siitä, että ei ollut edes jääkaappia eväitä varten. Molemmat päivät olisi saanut oll...
Näytä kokonaan
Saara
(4)
Kouluttajat olivat asiantuntevia ja tekivät opiskelusta miellyttävää. Koulutuspaikat olivat toimivia sekä Lappeenrannassa että Espoossa. Pientä miinusta tulee materiaalien asiavirheistä sekä kirjoitusvirheistä.
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,3)
Perustuu 6 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 159 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ravintovalmentajakoulutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: