Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset     Etäopiskelu-osioon

Voimavalmentajakoulutus

Trainer4You
Yhteenveto
8 päivää
   
Espoo, Jyväskylä, Oulu, Tampere
Koulutus

Voimavalmentajakoulutus

Voimavalmentajakoulutus / Trainer4You

Kouluttaudu voimavalmennuksen ammattilaiseksi

Haluatko valmentaa ihmisiä kohti huippusuorituskykyä? Janoatko syvällistä tietotaitoa voimaharjoittelusta?Haluatko oppia parhaat ja tutkitusti tehokkaimmat käytännöt maksimivoiman, nopeusvoiman, kestovoiman ja lihasmassan kehittämiseen? Voimavalmentajakoulutus antaa sinulle laajan käsityksen eri voiman osa-alueiden tuloksekkaasta harjoittamisesta sekä kuormitusfysiologisista prosesseista kehittävän voimaharjoittelun takana. Koulutuksen jälkeen osaat rakentaa yksilöllisiä, tavoitelähtöisiä ja kovia tuloksia tuottavia voimaharjoitteluohjelmia aina vuosisuunnitelmatasolta päiväkohtaiseen harjoitukseen.

Voimavalmentajakoulutuksen sisältö

Voimavalmentajakoulutus yhdistää parhaan tutkimustiedon ja käytännön. Kehittävän voimaharjoittelun tärkeimpiin periaatteisiin poraudutaan syvälle ja niitä korostetaan. Tavoitelähtöisyys, nousujohteisuus, ärsykkeenvaihtelu ja yksilöllisyys ovat kaiken kehittävän harjoittelun taustalla. Voimavalmentajakoulutus on kuitenkin omiaan henkilöille, joille pelkät perusteet eivät riitä. Koulutuksessa syvennytään mekanismitasolla tarkasti niin hermostollisiin adaptaatioihin, lihasperäisiin adaptaatioihin kuin tuki- ja sidekudosadaptaatioihin. Tämä kaikki tehdään käytännönläheisesti voimavalmennuksen näkökulmasta siten, että opit esimerkiksi mitä mTOR-signaloinnista kannattaa ymmärtää, jotta osaat tehdä hyviä lihasmassan kasvuun johtavia harjoitusohjelmia. Tai ymmärrät, mikä ero on yleisillä ja liikespesifeillä adaptaatioilla niin sanotussa hermostollisessa maksimivoimaharjoittelussa.

Supersarjana käytäntöä ja teoriaa

Voimavalmentaja -koulutuksen teoriaosuuksien tärkeintä antia on erilaisten voimaharjoittelun ohjelmointimallien oppiminen ja soveltamiskohteet.

Käytännön osioissa käydään laajasti läpi erilaisia perus- ja erikoistekniikoita eri voiman osa-alueiden kehittämiseen. Saat vastauksia mm. muuttuvan vastuksen, isometrisen harjoittelun, osanostojen ja tempovariaatioiden hyödyistä maksimivoiman kehittämisessä sekä tuloksekkaasta kontrastivoimaharjoittelusta ja plyometrisestä harjoittelusta.

Käytännön osioissa kertyy valtava ärsykkeenvaihtelun liikepankki päävoimantuottosuuntien liikevariaatioista painoharjoittelussa ja koulutuksen aikana käydään läpi myös tärkeimmät kehonpainoharjoittelun liikekehittelyt.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Voimavalmentajakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tämä on voimaharjoittelun syventävä koulutus, joten perustietämys anatomiasta, fysiologiasta ja kuormitusfysiologiasta kehittävän harjoittelun perusteineen on kurssille tultaessa eduksi. Varsinaisia pohjakoulutusvaatimuksia ei kuitenkaan ole, eli kuka tahansa saa osallistua koulutukseen.

  • Personal trainereille
  • Lajivalmentajille
  • Fysiikkavalmentajille
  • Kuntosaliohjaajille
  • Urheilijoille
  • Urheiluvalmentajille
  • Tavoitteellisesti treenaaville

Koulutuksen kehittäjä

Tuomas Rytkönen on voimaharjoitteluun erikoistunut valmennus- ja testausopin maisteri, joka työskentelee fysiikkavalmentajana, kouluttajana ja asiantuntijana. Parhaan tutkimustiedon yhdistäminen käytännön valmennukseen on Tuomaksen suuri intohimo. Tuomaksen voimavalmennuksessa tulokset ovat usein järisyttävän kovia. Tuomas on valmentanut paljon niin kuntoilijoita kuin kilpaurheilijoita. Hän on myös itse intohimoinen voimailija ja meriittilistaan kuuluu mm. lukuisia Suomen mestaruuksia ja SE-tuloksia kilpaleuanvedosta.

Kustannukset

Ilmoittaudu koulutukseen hyvissä ajoin ennen alkamispäivää! Saat edullisemman early bird hinnan ja voit jakaa maksun jopa 24 erään joustavalla Svea erämaksulla

Koulutuksen hinta sisältää kirjapaketin: Motivointi ja käyttäytymisen muutos, Valmennuksella voittoon, Liikuntafysiologian perusteet ja Uusi treenipäiväkirja. Kirjapaketti postitetaan heti ilmoittautumisen jälkeen.

Ota yhteyttä kouluttajaan

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Voimavalmentajakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Trainer4You

Trainer4You

Virkeä liikunnan ja hyvinvoinnin alan kouluttaja

Trainer4You on suomalainen personal training -osaamisen uranuurtajayritys, joka kouluttaa uusia valmentajia liikunta- ja hyvinvointialalle. Lisäksi yritys tarjoaa monipuolisia erikoistumisopintoja alan ammattilaisille. Trainer4You:n koulutuksia ovat: Personal trainer -koulutus Ravintovalmentaja Monipuoliset Online-koulutukset Voimavalmentaja Psyykkinen valmentaja Terveysvalmentaja Voit lukea lisää alta löytyvän listauksen...


Lue lisää kouluttajasta Trainer4You ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot : Trainer4You

Trainer4You


 Näytä puhelinnumero
www.trainer4you.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,7

Perustuu 39 arviointiin

Ari Korkala, OMT-Fysioterapeutti
(4)
Kerroin asiani jo edellä.
Mervi Kangasniemi
(5)
Hyvin rakennettu kokonaisuus ja asiansa osaava kouluttaja.
Marko Rossi
(5)
Vahvaan kokonaistutkimusnäyttöön perustuvaa teoriaa ja käytäntöä voimavalmennuksen huippuosaaja Tuomas "atleettinen partasuu" luomana ja toteuttamana. Huippukoulutus.
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,7)
Perustuu 39 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 159 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Voimavalmentajakoulutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: