Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Ajoneuvoalan ammattitutkinto, myynnin ja asiakaspalvelun osaamisala | automyyjä

TTS Työtehoseura
Yhteenveto
n. 18 kk
   
Nurmijärvi
Tutkinto
Automyyjä, autoalan perustutkinto

Ajoneuvoalan ammattitutkinto, myynnin ja asiakaspalvelun osaamisala | automyyjä

Automyyjän työtehtäviin kuuluu autojen myynnin lisäksi asiakashankinta, rekisteröinti, asiakasneuvonta, autotilaukset, toimitusseuranta ja muut autoliikkeen vaihtelevat tehtävät.

Työpaikkoja ovat autoalan merkkiliikkeet, käytettyjen autojen liikkeet, autojen maahantuojat ja leasingyhtiöt.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ajoneuvoalan ammattitutkinto, myynnin ja asiakaspalvelun osaamisala | automyyjä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Automyyjän valintaperusteet

  • Autoalan perustutkinnon valmentavan koulutuksen pääsyn edellytyksenä on kiinnostus ajoneuvotekniikasta, tietotekniikasta, digitaalisista toimintaympäristöistä, asiakaspalvelusta ja myyntityöstä. Lisäksi edellytetään vähintään B-luokan ajo-oikeus (ajokortti) sekä soveltuvuus alalle.
  • Ajoneuvoalan ammattitutkintoon hakeutuville suosituksena on vähintään 3 vuotta automyyjän ammatissa toimimista.
  • Ajoneuvoalan erikoisammattitutkintoon hakeutuville suosituksena on yli 5 vuoden työkokemus vaativissa automyynnin työtehtävissä.

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ajoneuvoalan ammattitutkinto, myynnin ja asiakaspalvelun osaamisala | automyyjä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura tarjoaa ammatillista lisäkoulutusta teknisillä aloilla ja ammateissa, joissa tarvitaan kädentaitoja. Tiivis yhteistyö toimialojen yritysten kanssa takaa sen, että koulutukset vastaavat työelämän tarpeisiin ja vahvistavat jo alalla toimivien ammattilaisten, asiantuntijoiden ja esimiesten osaamista. TTS Työtehoseuran tarjonnassa on koulutuksia, joissa...


Lue lisää kouluttajasta TTS Työtehoseura ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

TTS Työtehoseura

Kiljavantie 6
05201 Rajamäki

 Näytä puhelinnumero
www.tts.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ajoneuvoalan ammattitutkinto, myynnin ja asiakaspalvelun osaamisala | automyyjä täytä seuraavat tiedot: